Jump to content
Andu

Ave?i grij? ce posta?i pe Facebook! Un b?rbat a fost condamnat pentru c? a creat un profil fals

Recommended Posts

Posted

Tribunalul din Auxerre a condamnat un locuitor din Drôme la cinci luni de închisoare cu suspendarea execut?rii pedepsei ?i la plata unor daune de 410 euro, dup? ce a f?cut un profil fals pe Facebook, folosind fotografia fostei sale iubite.

facebook-homepage.jpg

În septembrie 2010, b?rbatul a f?cut un fals profil pe re?eaua de socializare Facebook postând fotografia fostei sale iubite, fa?? de care avea resentimente puternice, informeaz? www.lyonne.fr.

Îndr?gostitul respins, a vrut s? se r?zbune. Victima, locuind în Appoigny, era prezentat? în sutien pe re?eaua de socializare, cu comentarii degradante.

"Am f?cut acest lucru pentru a o provoca, pentru a o determina s?-mi r?spund?", a declarat inculpatul la audieri, în timp ce avocatul s?u a sus?inut c? femeia s-a folosit de el.

B?rbatul de 54 de ani a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare ?i va trebui s? pl?teasc? victimei daune în valoare de 410 euro.

Sursa

Posted

Nu am obiceiuri deastea. Si am o oarecare indoaiala ca s-ar putea intampla ceva similar la noi.

La cat de "dreapta" e justitia la noi , orice e posibil.

Posted

Eu unul nu`i inteleg pe astia care`si fac profil fals,mi se pare ca era prea obsedat de acea femeie...

Sincer eu unul nu as face asa ceva,pleaca una,vine alta...

Posted

în interiorul inchisorii :

gigi demolatoru' : a dracu' de curv? aia de mi-a luat banii , d-aia am omorât-o !

gheorghe richard : da b? da ?i eu , curva aia de am pus poze cu ea pe facebook , d-aia i-am f?cut pagina acolo !

gigi fighting0071.gif gheorghe

asta e la fel ca poli?ia animalelor :))

Posted

Hai pa dracu... Mafia danseaza si noi stam sa prindem conturi de Facebook. Atat le trebuie la ai nostrii sa vada asta si toate sectiile o sa stea pe Facebook "cautand posibili infractori".

• Upvote 1
Posted

Hai pa dracu... Mafia danseaza si noi stam sa prindem conturi de Facebook. Atat le trebuie la ai nostrii sa vada asta si toate sectiile o sa stea pe Facebook "cautand posibili infractori".

Crezi tu chestia asta? Tii minte cazul acela cu pustiu care a luat amenda ca a postat o poza cu el pe o masina de politie pe facebook? Orice e posibil.

Posted

O sa se ajunga si la pedeapsa cu moartea din cauza la facebook...Ce naibi ma si pentru asta sa-l inchida? De ce nu ma inchide daca-mi pun adresa falsa?

@Crys.:ai 11 ani?

Posted

E aberant asa ceva.. chiar de ras ,cum sa condamni pe cineva ca si-a facut un profil fals ..cu niste date false? Pai asta ar insemna ca eu trebuie sa ma astept cu garda la usa.. =)).... am vreo 4 conturi pe aici pe facebook vreo 2 ... .. Doamne ce mai vezi ..cred ca majoritatea .. o sa fie bagati la zdup .. ca undeva ..candva ..am facut fiecare ceva fals .. O zi buna ..si te poti astepta la orice... chiar si la "crima virtuala sau viol virtual" =))

• Downvote 1
Posted

O sa se ajunga si la pedeapsa cu moartea din cauza la facebook...Ce naibi ma si pentru asta sa-l inchida? De ce nu ma inchide daca-mi pun adresa falsa?

da , am 10 ani , tu te gânde?ti c? dac? asta care a f?cut un profil fals pe facebook intr? cu violatorii ?i criminali în închisoare o sa fie p?pus? gonflabil? acolo ?

Posted

Defapt profilul nu era fals. Era facut cu informatiile fostei sale iubite impreuna cu mesaje degradante la adresa acesteia.

Posted

da , am 10 ani , tu te gânde?ti c? dac? asta care a f?cut un profil fals pe facebook intr? cu violatorii ?i criminali în închisoare o sa fie p?pus? gonflabil? acolo ?

Deviezi puternic de la subiect.

Defapt profilul nu era fals. Era facut cu informatiile fostei sale iubite impreuna cu mesaje degradante la adresa acesteia.

Ideea era nu ca profilul este fals ci ca nu apartine persoanei care era expusa.

Posted
Ideea era nu ca profilul este fals ci ca nu apartine persoanei care era expusa.
Asa ai spus in prima fraza si asa au considerat cei care au postat in cadrul topicului.
Posted

Nu l-a arestat si inchis pt. ca a facut un cont fals, ci pt. ca a folosit pozele si datele despre o alta persoana, probabil fosta sotie a vazut profilul de facebook si s-a dus ata la politie .

Mi se pare prostie, dar mna ... in loc sa se ocupe politia de lucruri mai importante ei se ocupa de site-urile de socializare. Stati linistiti cum e in Romania cu tot felul de mafioti asa e si in Italia . Berlusconi are aproape zilnic cate un proces si el tot la putere ramane :))

Posted

De fapt, l-au amendat pt ca ceea ce a facut e ca si cum ai pune poze nud cu fosta ta prietena pe stalpi si ai mai si adauga niste comentarii ofensive. deci, un fel de calomnie. atac la persoana, oricum chestie care n-ai voie s-o faci nici pe strada nici pe net.. :-?? whatevs'

Posted

De fapt, l-au amendat pt ca ceea ce a facut e ca si cum ai pune poze nud cu fosta ta prietena pe stalpi si ai mai si adauga niste comentarii ofensive. deci, un fel de calomnie. atac la persoana, oricum chestie care n-ai voie s-o faci nici pe strada nici pe net.. :-?? whatevs'

da.. dar asta e din punct de vedere legislativ. Stirile de pe linkmania insa le citesti sa te amuzi de comentariile altora, iar amuzamentul nu vine din faptul in sine intamplat ci din felul in care percep articolul anumiti indivizi <gen "i-a dat delete la caracterul din maple story si a trebuit sa-i plateasca daune.."> :P

Posted

E ciudat rau sa fie inchis pentru ca a facut un profil de fb. cu datele sotiei sale, Si la noi se intampla sa fie profile false pentru acele joc-uri de pe fb. si toate cele.

Posted

Consider ca politia are alte lucruri mai importante de facut decat sa caute conturi pe fb facute la misto. Intreaga lume o ia razna.

Daca tu o arazi pe facebook de ce nu si ei ??? Turma frate ..turma si efectu ei ... :D

Guest Tuborc
Posted

Alo politia, ala de dupa colt ii baga un cutit in burta la un baiat si voi stati si frecati facebook-ul. :crybaby:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...