Mario Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Numele meu în joc: White Numele EXACT celui pe care îl reclam: faNNNtaSy Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la cai,si a zis ca imi bage un bilet,ii dau banii cand vad ca a iesit calul pe care i-am zis sa bage ii zic pe /w clar... si incepe sa ma injure pe /w... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: -
faNNNtaSy Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 1. el a vrut sa ma pacalesca pe mine 2. t u m-ai injurat primu asta nu ai mai postat... 3. minti ca un nesimtit
Mario Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Ok,daca e asa de ce nu postezi dovezile?Cand te-am injurat eu?Cu ce am vrut sa te pacalesc?Cu ce mint? Nu e adevarat ca ti-am spus CLAR BAGA PE CALUL 4.Tu ai zis da ,gata am bagat.cand a iesit 4 ,ops,nimeni nu a castigat.Cand eu ti-am dat banii sa bag pe calul 4.Si + daca mint de ce mai injurat?
BAdu Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 faNNNtaSy va primi warn + mute 4 ore pentru limbaj. Nu are antecedente.