Fabian Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n Numele EXACT celui pe care îl reclam: FloryNacyO Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la war si am dat cu masina pe el si el a dat esc ,se vede in poze diferenta de secunde Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): moses ,old_man Martori: toti cei din ss
DerAntichrist Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Am fost martor la scena asta ,FloryNacyO era afk inainte ca bL4cK_f@Lc0n sa se puie pe el cu masina asa ca el s-a pus cu maina pe el cand deja era afk.
Fabian Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Nu mai minti ma ,esti coleg cu el si incerci sa il scoti ,trageati toti acolo,si am dat peste el si el pac s-a bagat ESC.Dar tu la war in loc sa ajuti colegi si sa omori rivali tu te bagi ESC nu ?
DieseL. Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Eram afk eram cu esc pentru ca am fost sa mananc leam zis si la colegi prin /f ca ma duc sa mananc. Am martori toti cei din DNB
DerAntichrist Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Nu mai minti ma ,esti coleg cu el si incerci sa il scoti ,trageati toti acolo,si am dat peste el si el pac s-a bagat ESC.Dar tu la war in loc sa ajuti colegi si sa omori rivali tu te bagi ESC nu ? In cine sa traga ? cand s-a pus afk nu era nici un rival...
BAdu Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Avand in vedere ca nu aveti poze cu el cum ca nu ar fi afk, si ca am vorbit cu liderul lui care era de fata si a spus ca anuntate pe /f ca e afk, FloryNancyO nu primeste nimic.