Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest LiriC

Main

Recommended Posts

Guest LiriC
Posted

o mica problema.. la main.

Antivirusul se baga in seama cand se face copierea de la dezarhivare... dar problema nu este asta... pentru ca ii dau ignore si sare peste.. aparent mainul este luat ca virus... :)

Problema este alta.. dupa ce ii dau ignore.. imi cere privilegii de administrator ( win 7 ) .. ii dau privilegii de administrator.. dupa care mai cere inca odata .. iar ciclul se repeta..

Am incercat sa mut mainul in virus vault.. ca apoi sa il scot si sa il bag in folder.. din pacate nu a mers nici asa. :)

sa mentionez ca sezonul 5,ep 4 .. imi merge.. jucat si testat :)

deci. o mica sugestie ar fi apreciata

Posted

Daca ai avira antivirus iti sugerez sa il tragi rapid si definitiv spre cosul de gunoi...sau, si mai sigur aruncal spre ceva gaura neagra unde sa dispara definitiv si irevocabil... acest antivirus, nu numai ca este complet inutil si doar de forma...dar mai nou, vede un potential virus...deosebit de periculos...in orice... Da dissable la antivirus, re-downloadeaza si re-extrage client+patch si va merge

Guest LiriC
Posted

avg.. dar dupa cum am zis nu asta e problema.. ca ii pot da ignore... si trec lejer peste aia...

problema e la copiere.... dupa cum am mai zis... copiaza tot.. dar la sfarsit la "main" cere aprobare de administrator.. ii dau permisiune... dar nu trece.. cere iar de administrator... etc etc.

Posted

Pune antivirusu pe disable, dute in:..Control Panel>User Accounts and Family Safety>User Accounts>Change User Account Control settings> si punel pe never notify...si incearca din nou...

Guest LiriC
Posted

Pune antivirusu pe disable, dute in:..Control Panel>User Accounts and Family Safety>User Accounts>Change User Account Control settings> si punel pe never notify...si incearca din nou...

incercasem si asta..dar fara succes.. imi cere aceasi chestie de permisiune

Posted

incercasem si asta..dar fara succes.. imi cere aceasi chestie de permisiune

poti pune o poza cu "permisiunea"?

Guest LiriC
Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/638/unledvmt.png/

Guest LiriC
Posted

tot ce vreau ar fi daca cineva se ofera sa imi dea "mainul" prin mail sau mess...

dar comunitatea e asa bogata pe Mu .. incat e posibil sa astept mult si bine.

Intai sa confirme cineva ca doreste sa ma ajute cu un main .. si apoi ii dau pm cu un ID... nu il las aici.. k nu are rost.

amintesc.. ca pe ultima vers de Mu.. a mers perfect. :)

Guest LiriC
Posted

tehnic vorbind nu mai era nevoie de alt main.. buba era alta.. :) dar din cate cred eu.. da mergea si cu alt main.

Posted

nu va merge cu alt main decut cu cel de la link, ca sa mearga cu alt main trebuie sa aibe serial si ip identic cu main de la link...la-m convins prin team sa dea jos dracia de antivirus si a mers.... nici o mare filosofie :closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...