DeejayR8 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 In urma cu 50 de ani, compania Heineken a modificat forma sticlelor de bere pentru ca acestea sa poata fi folosite in constructii. Nu s-a intamplat, insa, niciodata ca vreun constructor sa puna aceasta idee in aplicare. A fost nevoie ca un grup de preoti budisti din Thailanda sa ia problema pe cont propriu si sa construiasca templul celor 1 milion de sticle de bere, Wat Pa Maha Kaew. Ce a iesit lasam pe voi sa decideti...
Random Hero Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Tu iti dai seama ce ii acolo Sticle goale, ce sa fie? 2
Nagasaky Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Eu nu inteleg cum au modificat forma sticlelor pentru a putea fi utilizate in constructii. In ce sens le-au modificat? Ce-au modificat? Eu vad sticle ca oricare altele.
DeejayR8 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Eu nu inteleg cum au modificat forma sticlelor pentru a putea fi utilizate in constructii. In ce sens le-au modificat? Ce-au modificat? Eu vad sticle ca oricare altele. din cate am vazut sunt unele mai patrate pe un perete si cred ca se refera si la culori
Cartman Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Voi va imaginati cata bere au putut sa bea preotii budisti? Cred ca erau beti si s-au gandit: hai ma sa facem vreo 2-3 cladiri din sticlele care le-am golit aseara.
Stargate Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 nu cred k preotii le-au baut, ci mai degraba donatie de la firma de bere a unui model scos din uz sau pur si simplul culese din orase - impresionant de-a dreptul :tiphat:
mau Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 impresionant, inventivitatea oamenilor nu are limite :)
Claux Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Voi va imaginati cata bere au putut sa bea preotii budisti? Cred ca erau beti si s-au gandit: hai ma sa facem vreo 2-3 cladiri din sticlele care le-am golit aseara. Sau poate ca au golit toate sticlele aruncand berea -_-..
2dor Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Impresionant intradevar. Din pacate intrebarea " cine a baut berea " nu are raspuns.
mau Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Impresionant intradevar. Din pacate intrebarea " cine a baut berea " nu are raspuns. noi sigur nu am baut`o
slvr Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Impresionant intradevar. Din pacate intrebarea " cine a baut berea " nu are raspuns. noi sigur nu am baut`o Bine , bine ... am fost eu! Vroiam sa tin secret si sa fac o surpriza dar ma dau astia de gol... :dooh: onT: Serios , sticlele cred ca au fost goale....sau poate vine un raspuns de la preotii budisti cum ca sticlele contin bere... atunci au dat de dr*cu , ne strangem toti si mergem pusi pe bautura sa ne inchinam la o sticla de 2 litri in forma de X .
Worer Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 De curiozitate, am vazut ca sunt sticle puse si pe podea, acelea nu se pot sparge?
2dor Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 De curiozitate, am vazut ca sunt sticle puse si pe podea, acelea nu se pot sparge? Probabil sunt unplute cu mortar, insa chiar si goale , daca nu pica ceva pe ele , poti merge linistit pe ele.
Mr.FuZzy Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 1 milion :blink: :o ,eu dupa 3-4 beri sunt jos:)))
slvr Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 1 milion :blink: :o ,eu dupa 3-4 beri sunt jos:))) Probabil si ei (sa zicem .. mai rezistenti acum serios ... doar atat? ) insa nu a spus nimeni ca ei au baut sticlele alea de bere. Ba chiar au precizat ca au fost special concepute pentru constructii.
Guest Advanced12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ma intreb cat timp a durat sa faca templul acela
Mr.FuZzy Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 1 milion :blink: :o ,eu dupa 3-4 beri sunt jos:))) Probabil si ei (sa zicem .. mai rezistenti acum serios ... doar atat? ) insa nu a spus nimeni ca ei au baut sticlele alea de bere. Ba chiar au precizat ca au fost special concepute pentru constructii. Am glumit ,normal ca nu am baut 1 mil. de sticle
Bogdan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 In numele tatalui, al fiului si a sfintei beri. AMIN! ON:Arata frumos dar trebuia pus numele in "templul iubitorilor de bere".
Mihai Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Deci chestia asta este super :X :X NOta 10 preotilor ... Dar trebuie sa scrie neaaparat ca sticlele sunt goale . Daca trece vre-un roman pacolo , ia templul cu totul.
CioCio Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Foarte frumos...chiar as vrea sa ma duc sa vad si eu acel templu :) A fost treaba serioasa si mult de munca nu gluma....
Amarok Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Si .. sunt doar un milion de sticle? ) Dupa cum se vede eu zic ca's mai multe...