Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

aT0mlicious

[Rezolvat] benTo - Deranjare Event.

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: aT0mlicius

Numele EXACT celui pe care îl reclam: benTo

Screenshot-uri: http://img24.imageshack.us/img24/6131/samp073wg.png

http://img651.imageshack.us/img651/2352/samp074ez.png

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram la event el era invidios ca i-a bubuit masina si mi-a furat masina pentru a nu castiga.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Nu erau.

Martori: Toti cei care erau la event, il rog pe TRK sa posteze.

Posted

Unde zice ca nu am voie sa fur la un event, + ca TRK trb sa se ocupe nu tu rpd cu plangeri in 3 locuri O.o

/dl este comanda.

Ti-am facut doua plangeri si o propunere pentru black list.

Te rog sa astepti raspunul unui moderator fara a mai posta.

Posted

Am fost si eu la event si at0mlicious este cel care a furat dar a amenintat cu ban :) nu am facut poza pt ca as fii facut vanatoare dar .. aT0mlicious , de cat timp joci pe server ? incearca sa citesti regulamentul .. atat cel al forumului cat si cel din joc .

- nu cred ca un instructor nu ar avea voie sa fure atata timp cat el este furat .

- ma refer la faptul ca : daca cineva fura de la el , acesta sa recupereze lucrul / obiectul furat de la hot .

Posted

Am fost si eu la event si at0mlicious este cel care a furat dar a amenintat cu ban :) nu am facut poza pt ca as fii facut vanatoare dar .. aT0mlicious , de cat timp joci pe server ? incearca sa citesti regulamentul .. atat cel al forumului cat si cel din joc .

- nu cred ca un instructor nu ar avea voie sa fure atata timp cat el este furat .

- ma refer la faptul ca : daca cineva fura de la el , acesta sa recupereze lucrul / obiectul furat de la hot .

Deci sa-ti explic cum sta treaba de la event si plus de asta nici nu erai la event si rog un moderator sa-ti dea warn up.

@ Cand am amenintat eu cu ban?

@ Am ajuns la event cu ambulanta si dupa 1 minut a venit si Alin_Catalin cu Dumper si dupa 5 minute a iesit din garaj si la lasat undeva pe afara si eu m-am dus sa-l iau.

Dupa scurt timp a aparut si benTo cu Cement Truck si mi-a dat /w ca nu pot castiga event-ul ca am rotile mari si ma raston repede, iar cand a inceput event-ul el a bubuit printre primi si cand a vazut ca am ramas doar eu cu Lloyd a venit la mine frumos si mi-a furat masina.

@ Ii rog pe Alin_Catalin , TRK sa posteze ca martori.

Posted

Ba da Mitzu era la event ! era langa mine !, dc mintii in halu asta cu Cement Truck? Eu am venit cu dumperul si cand am ajuns acolo tu mi l-ai furat dar eu nu ti l-am furat inapoi dupa in timpul eventului ti l-am luat inapoi ! Astept decizia unu moderator, daca mai postezi cer warn up !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...