oldGard Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 1 ar fi fost simpatic sa filmezi de cand intrai in cc... 2 ce e asa special in ce ai postat ? crezi ca esti singurul care face un CC ?:))
Biggles Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 1 ar fi fost simpatic sa filmezi de cand intrai in cc... 2 ce e asa special in ce ai postat ? crezi ca esti singurul care face un CC ?:)) stai jos ai 2
Zaicooo Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 neinteresant :)) nu inteleg ce vrei tu sa dovedesti :blink:
Biggles Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 neinteresant :)) nu inteleg ce vrei tu sa dovedesti :blink: stai jos si tu ai tot 2
iTi Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 aiurea .. ai filmat 4 minute jumate din care 3 min astepti sa inceapa cc-ul dupa care ne arati cum omori tu monstri in cc.. macar de bateai si tu pe cineva in cc.. orice rasa dar macar sa fie careva :) mi-am irosit minutele din viata aiurea cu filmuletul asta
BaroSica Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 1. Nu intram asa de repede in CC 2. Nu luam ancientul 3. Ce areti tu aici, facea Tyre acum 2 ani :))
Biggles Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 aiurea .. ai filmat 4 minute jumate din care 3 min astepti sa inceapa cc-ul dupa care ne arati cum omori tu monstri in cc.. macar de bateai si tu pe cineva in cc.. orice rasa dar macar sa fie careva :) mi-am irosit minutele din viata aiurea cu filmuletul asta dati foc si stai jos ai 2 1. Nu intram asa de repede in CC 2. Nu luam ancientul 3. Ce areti tu aici, facea Tyre acum 2 ani :)) si tu la fel
BaroSica Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 aiurea .. ai filmat 4 minute jumate din care 3 min astepti sa inceapa cc-ul dupa care ne arati cum omori tu monstri in cc.. macar de bateai si tu pe cineva in cc.. orice rasa dar macar sa fie careva :) mi-am irosit minutele din viata aiurea cu filmuletul asta dati foc si stai jos ai 2 1. Nu intram asa de repede in CC 2. Nu luam ancientul 3. Ce areti tu aici, facea Tyre acum 2 ani :)) si tu la fel Vrei sa te felicitam pentru ce ai facut in filmuletu ala? =)) Esti un adevarat jucator pe mu. MU`istule care esti. Ce bine stii sa joci pe DL...belea. Meditatii mai ai timp sa dai la cat esti de solicitat? Este bine asa?...acum esti fericit?
Bobby Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 astept commenturi ^_^ :readthis: Cred ca prima data ca ai facut cc-ul. Explicane si noua ce avem de invatzat din filmatul tau? app:da stiu si eu am 2 si stau jos :crybaby:
iTi Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 astept commenturi ^_^ :readthis: ai zis ca astepti comenturi si ti-am dat comentat balaria aia de filmulet.. daca vroiai sa nu zicem nimic puteai sa pui postu la vanzari si dupa sa-l inchizi.. oricum te felicit pentru filmulet.. mi-a placut foarte mult. Astept continuarea la el.
BaroSica Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 astept commenturi ^_^ :readthis: oricum te felicit pentru filmulet.. mi-a placut foarte mult. Astept continuarea la el. Decat sa ma mai uit la un filmulet deasta, mai bine ma uit la RealitateaTV cand vorbeste Boc ... si crede`ma: nu imi place deloc de Boc.
iTi Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Decat sa ma mai uit la un filmulet deasta, mai bine ma uit la RealitateaTV cand vorbeste Boc ... si crede`ma: nu imi place deloc de Boc. e frumos ma .. are un scenariu extraordinar .. mi-au dat lacrimile cand m-am uitat la el :duh: :duh: #-o
AnaMaria Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Decat sa fac ,,decat sa dreg .. bla bla bla ..si atunci ce mai postati fratilor? Nu va place,nu postati .. Sica .. vezi-ti de drumu .. si tu iTi... atatea comentarii de vedete monotone aveti in cap.... E mai bun filmuletul a lui Gunit unde foloseste hackuri,nu? WTF, Si sa nu vad comentarii la adresa mea ca dracu va gaseste. :) OnTopic Bravo pentru filmulet. Have a nice day. and enjoy the game.
BaroSica Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Decat sa fac ,,decat sa dreg .. bla bla bla ..si atunci ce mai postati fratilor? Nu va place,nu postati .. Sica .. vezi-ti de drumu .. si tu iTi... atatea comentarii de vedete monotone aveti in cap.... E mai bun filmuletul a lui Gunit unde foloseste hackuri,nu? WTF, Si sa nu vad comentarii la adresa mea ca dracu va gaseste. :) OnTopic Bravo pentru filmulet. Have a nice day. and enjoy the game. Beshi tu !!!cine ... mea iti da voie sa vorbesti la adresa mea? De ce te bagi in seama cu noi? Cauti anturaj? app...sunt Baro... si nu te intereseaza pe tine ce scriu pe forum, cum nu ma intereseaza nici pe mine cum te bagi tu in toate topicurile unde cauti numa cearta. Sper sa fie ultima data cand imi sugi acadeaua fara sa iti dau voie.
Biggles Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 daca nu va convine puteti sa va dati foc ca nu va opreste nimeni PS: Baro tu dati primu foc ca oricum esti un ratat cu multe cosuri pe fata. -_- MS ano
AnaMaria Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Decat sa fac ,,decat sa dreg .. bla bla bla ..si atunci ce mai postati fratilor? Nu va place,nu postati .. Sica .. vezi-ti de drumu .. si tu iTi... atatea comentarii de vedete monotone aveti in cap.... E mai bun filmuletul a lui Gunit unde foloseste hackuri,nu? WTF, Si sa nu vad comentarii la adresa mea ca dracu va gaseste. :) OnTopic Bravo pentru filmulet. Have a nice day. and enjoy the game. Beshi tu !!!cine ... mea iti da voie sa vorbesti la adresa mea? De ce te bagi in seama cu noi? Cauti anturaj? app...sunt Baro... si nu te intereseaza pe tine ce scriu pe forum, cum nu ma intereseaza nici pe mine cum te bagi tu in toate topicurile unde cauti numa cearta. Sper sa fie ultima data cand imi sugi acadeaua fara sa iti dau voie. Te cam intinzi in glume ..vezi ca cu mine nu tine vraja.. ciocu mic si joc de glesne... ete VIP-ul unde era... Very important papagal ... hai ROIU .. Asi-lor... Adica omu va pune flimulet sa va bucurati ochiu ala ..si voi faceti pe .. Vip-ul obosit... WTF ..ai nevasta? Sa iti suga si neuronu ala obosit ..si acadeaua..
[Creator] Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Closed ca vad ca voi o dati in scandal din orice si e grav daca ma bag in voi cu suspendurile