Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FullSpeed

[Rezolvat] SpartaN16 - BugAbuse

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: FullSpeed

Numele EXACT celui pe care îl reclam: SpartaN16

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/215/gtasa2011110900282664.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/69/gtasa2011110900282815.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram langa banca cu heli iar spartan16 vine si ma da jos ca sa ma omoare cu elicea....

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD cRs

Martori: -

Posted

Nu este bug abuze , ar trebui sa o lasati mai usor cu vanatoarea asta, ca depasiti limitele.

Pur si simplu te-a dat jos din elicopter si tu ai murit. Sa nu zic ca ai stat cu heli la banca toata ziua sa tai lumea cu elicea, cel care ar trebui sa fie pedepsit esti tu.

Posted

Nu este bug abuze , ar trebui sa o lasati mai usor cu vanatoarea asta, ca depasiti limitele.

Pur si simplu te-a dat jos din elicopter si tu ai murit. Sa nu zic ca ai stat cu heli la banca toata ziua sa tai lumea cu elicea, cel care ar trebui sa fie pedepsit esti tu.

Sa fiu eu pedepsit ? pentru ce ? ca el sa urcat la mine in heli , avand in vedere ca heli era de grove , si el stia asta , cu ce scop crezi tu ca se urca el la mine in heli ? sa ma dea jos sa ne batem nu ? sa fim seriosi , eu stiu ca pentru kill cu elicea se da wanted10 , dar aici se vede foarte clar ca el face bug abuse ! de ce mai este nevoie !?

Asta inseamna ca daca eu stau cu heli la banca toata ziua trebuie sa te urci in el si sa faci bugabuse? suni frumos la politie si primesc wanted10 pe riscul meu.

# Sa te uiti si la plangerea facuta de el (SpartaN16) lui Pityc , tot pentru bugabuse sa vezi cum se vede intr-o poza cand eram vre-o 4 , iar el nu are nici o sansa .

Posted

Sincer sa fiu nu inteleg care e bug abuse, tu vroiai sa ma tai, te-am dat afara din heli si te-ai taiat in el, ce e asa bug abuse? Ce ti-se pare asa anormal in faza asta pur si simplu te-am furat iar tu te-ai taiat in elice cand ai coborat, nu e bug abuse sa zici ca am dat tie in masina din alta factiune doar te-am furat nu e nimic iesit din comun.

Posted

closed.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...