Lynx™ Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Firma Senders News (S.N.) se ocup? cu trimiterea diferitelor anun?uri. Clien?ii pot cump?ra diferite pachete cu un anumit timp de trimitere ?i un anumit num?r de anun?uri zilnice. Regulament Senders News Nu trimitem anun?uri ilegale.(materiale,arme....)Nu ave?i voie s? v-? certa?i pentru anun?uri.Nu ave?i voie s? scrie?i gresit d.p.d.v. gramatical ?i nu pute?i folosi în anun?uri prescurt?rii de Y!M.(tz - ?, sh - ?...) Model aplica?ie Senders News Nick:Level (minim 3):De ce dore?ti s? intri în Senders News?:E?ti un om de încredere?:Cât timp i?i petreci pe server zilnic?:Po?i scrie corect d.p.d.v. gramatical?: Pachete de anun?uri Senders News Pachetul I - O zii / Min. 5 - Max. 8 / 3.000 $ - 1pct.Pachetul II - Dou? zile / Min. 8 - Max. 14 / 5.000 $ - 2pct.Pachetul III - Trei zile / Min. 14 - Max. 20 / 7.000 $ - 3pct.Pachetul IV - O s?pt?mân? / Min. 24 - Max. 30 / 14.000 $ - 4pct.Pachetul V - Dou? s?pt?mâni / Min. 44 - Max. 50 / 25.000 $ - 5pct. *Când acumula?i o anumit? sum? de puncte ve?i beneficia de anumite facilit??i: 5pct. - Trei anun?uri la alegere.10pct. - Reducere de 5.000 $ la pachetul 5.15pct. - Pachetul 4 gratuit.30pct. - Pachetul 5 gratuit. Model client Senders News Nick:Level (minim 5):Pachet dorit:Anun?ul dorit: *Pentru membri : Primele vor fii date odat? pe s?pt?mân? ?i vor fii in func?ie de activitatea fiecaruia ?i in func?ie de banii strân?i de pe pachetele cump?rate de c?tre clien?i.Sedin?ele vor fii ?inute la baza reporterilor din San Fierro în fiecare vineri sau sâmb?t?. (se v-a anun?a pe forum)Pentru a dovedi activitatea fiecaruia, o sa fi?i nevoi?i sa posta?i cu o or? inainte de sedin?? poze cu anun?urile date pe perioada s?pt?mânii respective. List? membri: Lynx - LeaderBlackSite - Co-Leader
AleXoNNNe Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Nick: 73rM1n470r Level (minim 5): 10 Pachet dorit: 2 Anun?ul dorit: Firma Mats Transporters cauta clienti /w 73rM1n470r sau check forum.
Guest Jackdeniels Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Nick:DrunK Level (minim 3): Am level 1 dar detin o experienta de 2 ani in ceea ce priveste sa-mp De ce dore?ti s? intri în Senders News?:Deoarece este o firme interesanta care face foarte multa lum e fericita prin interactiunea acesteia cu server`ul E?ti un om de încredere?:Eu ma consider un om de incredere. Cât timp i?i petreci pe server zilnic?:Minim 5 ore(in diferite intervale) Po?i scrie corect d.p.d.v. gramatical?: Da ,pot scrie corect din punct de vedere gramatical.
Lynx™ Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Nick:DrunK Level (minim 3): Am level 1 dar detin o experienta de 2 ani in ceea ce priveste sa-mp De ce dore?ti s? intri în Senders News?:Deoarece este o firme interesanta care face foarte multa lum e fericita prin interactiunea acesteia cu server`ul E?ti un om de încredere?:Eu ma consider un om de incredere. Cât timp i?i petreci pe server zilnic?:Minim 5 ore(in diferite intervale) Po?i scrie corect d.p.d.v. gramatical?: Da ,pot scrie corect din punct de vedere gramatical. Respins - nu ai level 5.
Mr.Dennis Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Acum am v?zut c? nu ave?i niciun membru , scuze !
Lynx™ Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Firma se inchide deoarece nu avem timp s? ne ocup?m mai bine de ea ?i plus c? numai avem joburile de reporteri. Rog un moderator s? dea TC.