Jump to content
Billo

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Scarface

Rank: 1

Motivul demisiei: Ma duc in FBI, Succes in continoare Bytza, sper sa faci o treaba buna.

Mi-a parut bine! Bafta

Posted

Nick: SinDy

Motivul demisiei:Stie Bytza :>

Posted

In acest topic veti posta daca doriti sa parasiti factiunea Politicieni, dupa modelul urmator:

Nick:

Rank:

Motivul demisiei:

Nick:MIHAI1993

Rank:1

Motivul demisiei: Activitate putina...nu se intampla nimik palpitant...scz dar asta este adevaru

Posted

E si normal sa fie asa , doar e o factiune cu scop educativ pentru viitor . Motivul adevarat este ca nu te-ai integrat in grupul nostru si nu ai stiut sa iti faci prieteni . Demis

Posted

Nick:Ayoo

Rank:1

Motivul demisiei: Salut imi pare bine ca am fost acceptat in primarie mam inteles bine cu toti colegi in special primarul imi pare bine pentru sansa acordata se pare ca a venit momentul sa va parasesc am facut level 6 si vreau si eu sa intru intr-un gang. Respect Bytza si bafta cu primaria :*

Posted

Nick:ALLStaR

Rank:3

Motivul:Pentru ca am facut lvl 6 si as dori sa fac aplicati intr-un gang.Dar mi-a facut multa place sa fiu in politicieni si am avut colegi de treaba dar si primarul foarte oke.

Posted

Nick:NoComment

Rank: Deputee(2)

Motivul demisiei: Imi pare rau Bytza,mi-a placut sa fiu politician,dar as vrea mai multa adrenalia si vreau sa intru intr-un gang

Posted

Nick: Daniels

Rank: 4

Motivul demisiei: O experienta de neuitat,doresc sa incerc si alt ceva,foarte frumoasa factiunea,doar ca mai sunt mici probleme care trebuie remediate.Succes Bytza in continuare cu factiunea !

Posted

Nick: BlackMan

Motivul demisiei: Aceasta este o meserie pentru cei de level mic unde inveti regurile serverului si unde te pregatesti pentru factiunile importante, eu am invatat de mult aceste chestii, de cand am fost prima data in politicienii, nu vreau sa iau locul cuiva care chiar are nevoie de acest ajutor. Succes in continuare Bytza tine-o tot asa ca o sa ajungi departe. Bafta!!

Posted

Nick: iNuke

Rank: 3

Motivul demisiei: Cred ca a venit timpul sa merg si in alta factiune... Bytza esti un lider de nota 10 , a fost chiar super si multumesc ca m-ai acceptat !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...