Jump to content
Billo

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: G3aN

Rank: 2

Motivul demisiei: A fost frumos cat a fost dar cred ca e timpul sa aplic la adevaratele factiuni. Va multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Ssorin

Motivul demisiei: Primarul activeaza putin.. nu a facut o sedinta de aproximativ 2 saptamani. Si macar sa primesc banii pentru reportaje.

Posted

Eu activez putin ?Interesant,Xfire-ul nu zice asta,ci doar foamea ta dupa bani.

Demis,si nu,nu mai primesti banii pe reportaje atata timp cat nu faci parte din factiune.

Posted

Name:BubuStar

Rank:1

Motivul demisiei: A fost frumos cat a fost dar cred ca e timpul sa aplic la adevaratele factiuni. Va multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Rares_Viper22

Motivul demisiei: am spus la inactivitate , doresc sa intru in pd cu amicul meu eemy , bafta all !!!

Posted

Nick: mike17kz

Motivul demisiei: In primul rand vreau sa iti multumesc Mircea ( The_Game ) o sa ramai istorie pentru mine, nu o sa uit ca de aici am plecat. M-am simtit foarte bine, am activat pentru Consilieri cu mare drag dar.. cred ca este timpul sa merg mai departe. Iti multumesc pentru tot, tinem legatura! Numai bine. :beer:

Posted

Nick: sENNNtRy

Rank: 1

Motivul demisiei: A fost frumos cat a durat, dar a venit momentul adevarului trebuie sa incerc si alte factiuni ! Multumesc pentru tot sprijinul Respect fore The_game.

Posted

Nick: tzucy1989

Rank: 1

Motivul demisiei: Multumesc pentru sansa de a ma lansa cu ajutorul acestei factiuni insa consider ca drumul meu trebuie sa se opreasca aici.

Posted

Nick:CovaLer

Rank:2

Motivul demisiei: daca pleaca the_game plec si eu oricum mam distrat si miam facut prieteni noi, mai ales elena10 si va multumesc domnule primar ca ma-ti acceptat de acm la revedere

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...