DeejayR8 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Facebook a anun?at integrarea unui modul de video-chat în re?eaua de socializare. Aplica?ia este realizat? în urma unei colabor?ri cu Skype ?i este disponibil? începând de azi. Pentru a ini?ia un apel video, nu este nevoie s? ai cont Skype ci trebuie doar s? descarci un plug-in pe care îl instalezi personal. Plug-in-ul poate fi desc?rcat direct de pe Facebook (în momentul în care solici?i un apel video ?i aplica?ia detecteaz? lipsa acestuia) sau îl po?i lua de pe go4it. Din lista de prieteni, în momentul în care selectezi pe cineva pentru chat, vei observa c? în c?su?a de discu?ii a ap?rut ?i o iconi?? asociat? convorbirilor video. Dac? persoana nu este disponibil?, îi po?i l?sa o înregistrare offline. Mai jos ave?i un demo cu Facebook video chat. Aceast? mi?care din partea conducerii Facebook vine dup? o disput? aprig? cu Google, dar acum pare a fi un r?spuns prompt la recent lansata re?ea Google+ care integreaz? propriul modul de convorbiri video. Google+, de?i se afl? înc? în faza de testare ?i ofer? acces doar pe baz? de invita?ie, a reu?it s? stârneasc? un interes ridicat în rândul utilizatorilor de Internet. Facebook link
2dor Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ce-mi place atunci cand competitia intre mari companii aduce evolutie , ma bucura chiar daca nu am mai stat / vazut webcam de cativa ani.
Guest Swiftpwns Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Acum v-a creste rata "pedofili-lor" , nu va dati in vant dupa fetele care le vedeti al prima vedere , sau chestii de genul asta , in spatele unui monitor se pot ascunde multe lucruri. 2
Mihai Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ah , Doamne !!! De cand imi doream sa aibe feisbucu' video-chat :X :X Pacat ca nu am cont pe facebook :( ON : Bravo lor .... maine poimaine dispare yahoo! ( not ) 1
flakyn1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Si totusi, cand o sa se introduca update-ul asta? Am intrat pe video calling si imi spune: 'Video calling will be available soon Please check back later.'
Carp Angler Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 e bine acum numai trebui sa stea unii pe "livejasmine" sa faca un ban
Blazers Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Facebook, mi se pare pierdere de timp, dar pentru unii poate fac bani, dar fine e democratie si fiecare face ce vrea pana la o limita a legi si a bunului simt. #-o
CioCio Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nu are de ce sa ti se pare Facebook o pierdere de timp..Este o retea sociabila unde oamenii se regasesc sau socializeaza.Foarte bine ca au mai nou si video-chat.
Sensini Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Modulul Google+ hang-out trebuia sa aiba o replica facebook, nu se pot pierde utilizatori pe chestia asta :P
mAr1uS Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Modulul Google+ hang-out trebuia sa aiba o replica facebook, nu se pot pierde utilizatori pe chestia asta :P Facebook a modificat setarile de securitate si pe la confidentialitatea datelor zilele astea. Tot din cauza faptului ca Google+ anunta o mai buna securitate E bine cand exista competitie dar totusi nu cred ca google+ se va ridica la inaltimea facebook (o sa fie tot ceva mediocru cum e browserul google chrome)
Dragos Voda Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 "Grupul de hackeri Anonymous a anun?at c? pe 5 noiembrie va ataca re?eaua de socializare Facebook. Potrivit sursei precizate, scopul hackerilor este de a distruge în totalitate re?eaua social?." Daca nenii astia se tin de promisiune, degeaba au facut video-chat ^_^
Sensini Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mare lucru nu vor putea face. Or sa faca aia 1000 de backup-uri, or sa aiba 100 de oameni mai destepti ca hackerii aia on-call atunci si chiar daca vor reusi sa "strice" aia ceva, va fi up and running tot in mai putin de 2 ore. @mar1us: chrome nu e un browser mediocru, e chiar revolutionar prin simplitatea si rapiditatea lui. Google+ are sanse sa treaca de facebook, dar asta se va face in timp. Totusi, vom vedea schimbari interesante in lumea retelelor sociale in vremurile ce urmeaza, a aparut competitia :D
Bogdan Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Foarte frumos. Bravo lor pentru noutatile facute. In schimb..faza cu hackerii...nu prea o cred.
RobyRap Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Frumos,dar Facebook-ul o sa fie o tinta sigura a hackerilor.Deci cred ca degeaba au facut asta.:) Sper sa reziste:D