Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Sectiunea Sugestii

Recommended Posts

Posted

Dece nu scoateti sectiunea Sugestii?

Am vazut ca de 2 ani nu s-a acceptat nici o sugestie, facuta de noi playeri.

Si sunt curios cine decide la sugestii?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407311

Topicul asta era deschis de mai bine de 3 luni si MurDoc la inchis cu un raspuns sec,parca el ar fi administratorul acestui server si are dreptul sa decida de singur

Chiar parerea playerilori nu conteaza pe Linkmania?

Voi moderatori vreti sa va respectam si voi va bateti joc de playeri.

Posted

Dece nu scoateti sectiunea Sugestii?

Am vazut ca de 2 ani nu s-a acceptat nici o sugestie, facuta de noi playeri.

Si sunt curios cine decide la sugestii?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407311

Topicul asta era deschis de mai bine de 3 luni si MurDoc la inchis cu un raspuns sec,parca el ar fi administratorul acestui server si are dreptul sa decida de singur

Chiar parerea playerilori nu conteaza pe Linkmania?

Voi moderatori vreti sa va respectam si voi va bateti joc de playeri.

Salut,sunt deacord ca sectiunea "Sugestii" e doar formala ..dar ce arati tu in topicul respectiv nu sunt deacord ..desi nu stiu cat de mult conteaza parerea mea... din punctu meu de vedere orice clicker e ilegal,o sa va intrebati "de ce?" .... simplu. Joc mu de cativa ani buni ..am jucat mu si pe Mu originalu ..si n-am vazut la comenzi "clicker" .. deci daca n-a fost introdus clickeru ca o comanda a jocului ..e un lucru ilegal sa il folosesti ... Cum am mai zis intr-un topic ..stati ON ..culegeti voi zenu de pe jos sau jwl`uri sau ce o fi ... ca de aia e "MU ONLINE" ..ce ma mira pe mine e faptul ca Stafful LinkMania a permis timp de 2 ani folosirea unui anumit timp de clicker .."Au inchis ochii" la cei ce l-au folosit ..a mai dat cate-un suspend ..bla bla bla..si acum hop il scoate .. dupa ce o parte au facut full pe baza "elite-ului" au strans mii de jwl`uri ... iteme ..etc etc.. Daca tot s-a permis timp de doi ani sa se foloseasca clickeru respectiv ..de ce nu a permis sa se foloseasca si "Elite Gui" ...nu a deranjat timp de 2 ani ..acum hop ..deranjeaza ..ca jucatorul normal poate vrea sa intre cu 2 conturi sa mai faca un trade ..sau mai stiu eu ce.. E ironic putin ... fata de cei care s-au apucat de cateva luni ... altii au dormit pe ei si au facut full ..si acum restu sunt obligati sa stea on ..Deci unde e "impartialitatea" .. de ce dracu parerea noastra nu conteaza ..CA NOI JUCAM! ..sau am jucat.. De ce aici nu merge premiza "cum iti asterni asa dormi"? In fine ..bat apa in piua pe degeaba. Have a nice day.:)

Posted

Sugestiile sunt acceptate daca imbunatatesc conditiile de joc sau comunitatea MU. Si foarte important, sa NU se repete. Probabil ca in ultimul timp nu au fost astfel de sugestii.

Posted

Intr-adevar sectiunea sugestii nu prea-si mai are rostul. De-altfel nici sectiunea guilds sau aspecte tehnice. Sau ma rog, aspecte tehnice si informatii sa fie un singur subforum. Sectiunea plangeri iarasi e o sectiune proasta ca si banati. Am jucat un mmo la care plangerile le trimiteai prin ticket (mail catre staff), respectivii rezolvau plangerea dar nu dadeau reply inapoi cu verdictul. Respectivul care lua suspend trimitea si el la randul sau ticket sa afle ce s-a intamplat cu caracterul sau, si-asa scapi de niste tampiti de pe forum care se cearta 10 pagini pana vine moderatorul sa dea verdictul. Dar na, nu e niciodata asa cum vrei sa fie. xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...