Fabian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Va rog ,daca are cineva niste skinuri mai faine pentru motoarele : FCR-900,PCJ-600 si BF-400 ca am cautat ceva mai fain dar nu am gasit,daca are cineva sa imi dea si mie
mertzannn Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=246 Ai 31 de pagini de motociclete , e imposibil sa nu-ti placa 3 dintre ele si sa le adaugi pe motoarele respective .
Guest BaLLsoFFuRRy Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Sau aici: http://www.thegtaplace.com/downloads/c30-gta-san-andreas-bikes
Fabian Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 kenny ,tu crezi ca asta nu stiam sa fac si eu ?sa caut niste motociclete? Majoriatea sunt in locul la NRG-500 Nu vreau sa iau fiecare motor in parte sa vad cu ce se inlocuieste Toate motoarele de pe prima pagina sunt in locu la nrg ,inafara de sanchez Pentru nrg mi-am gasit skin La fel si ballsoffurry ,eu am cerut direct motoarele care inlocuiesc skinurile precizate in titlu ,daca nu stiti despre ce e vorba ,lasatii sa posteze pe cei care stiu
FALLEN Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Poti downloada skinurile de acolo si inlocuiesti nrg500.dff si nrg500.txd cu motoru tau.dff si motoru tau txd,si tot aia e.
Fabian Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Poti downloada skinurile de acolo si inlocuiesti nrg500.dff si nrg500.txd cu motoru tau.dff si motoru tau txd,si tot aia e. Tu esti chior ? Am spus clar ,pentru nrg am gasit ma,nu vezi ,citeste daca nu ,nu mai posta ,nu am nevoie sa postezi daca nu sti ,am spus ca nu gasesc niste skinuri faine pt fcr ,bf si pcj ,asta vreau sa imi dai tu ,nu sa imi spui ce sa fac,ca stiu si eo
mertzannn Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Omul incearca sa te ajute , tu daca nu esti clar cand spui ceva ce vina are el ? Crezi ca cu aceasta atitudine rezolvi ceva ? Iti zic eu nu , poate mai rau , sigur daca vei raspunde tuturor asa nimeni nu te va mai ajuta , ceea ce aveam eu de gand , dar postand si aruncand vorbe asa si jignindu-ma indirect , ma abtin . Use GOOGLE , he is your friend !
Guest NightWishMaster Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Fabyan4 - dovdesti lipsa de "ceva bun". Topic inchis. :closed: