Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Reset DataBase

212 members have voted

1. 1. Doriti sa se dea reset DB in viitorul apropiat?

• Da
      177
    • Nu
      19
    • Nu inca
      21

Recommended Posts

Posted

Chiar trebuia sa te ataci? 8-|

Bai nu mai fa tu aici pe inteligentul ca faci doar un epic fail.Mai bine vezi-ti tu de treaba ta cu aroganta ta cu tot si daca ai terminat aici de votat si exprimat parerea,cara-te.

Posted

RAAAAAAAAGEEEEE!!!

Bai da imi pare rau daca tu te consideri prost, nu trebuie sa fi invidios. Sunteti unii care jur ca habar n-aveti din ce regiuni proveniti, vorbiti cu totul o alta limba, o scrieti diferit si evident prost, comentati si caracterizati o persoana doar dupa un reply pentru ca nu v-a convenit voua sau v-ati simtit insultati. Eu doar ma bucur ca nu sunt ca voi, disperat de soarta si dupa un joc care dupa cum vedeti nu mai poate fi salvat, aparent nici voi. Cine se simte, e liber sa comenteze, ma va atinge fix la suflet. Si daca ma injurati, macar atunci faceti-o corect gramatical.

Ah, si inca ceva, ultima oara eu am moderat sectiunea asta, stiu ca nu-ti pasa, nici mie sincer, dar macar asa pentru simplu fapt ca mi-am pierdut vremea sa va dau cate-un sfat sa va mearga prostia asta de joc. Dar n-ai sa vezi asa ceva. CARAAAAAAAA-TEEEEEEEEEE, ai sigla? N-AI, caaaara-teeeee. Oricum, asa a fost, si asa va fi intotdeauna, o comunitate cu care nu te poti intelege, parca toti sunteti la fel, fiecare invatati de la fiecare, ce difera intre voi sunt userele si avatarele, in rest jur ca sunteti ca tiganii, toti la fel si prosti de gura.

Posted

Esti un epic fail care incearca sa demonstreze cine e el,doar ca o da in bara...Si nu te-am injurat apropo.Nu am nimic personal cu tine,dar cand te vad cat de "citit" incerci sa pari,imi vine sa vomit.Gata cu off-ul ca nu imi racesc gura pe un tip de clasa ta sociala.

Posted

Hai ca m-ai terminat cu epic fail-ul tau, ai vazut si pe internet 2-3 reply-uri de genul si ti s-a parut cool sa-l folosesti si tu, repetitiv chiar, ca poate da bine pe forum. ;D Citit? De unde stii ca nu sunt? Spui ca n-ai nimic cu mine, eventual nici nu ma cunosti, dar ma caracterizezi. :))) Plm, nici tu n-ai habar despre ce vorbesti. Nu incearca nimeni sa para in niciun fel, o_O asa sunt eu si asa ma exprim, imi pare rau daca vocabularul tau e limitat pana la "epic fail". Mai nou trebuie sa fiu agramat si tampit sa nu se ia lumea de mine. @_@

dak skriam aja, te simtzaeai my bn?

Posted

Iarta-ma pe mine TheMask,n-am avut intentii rele.Pe tipul ala nu il baga in seama,e schizofren XD si nu ai mari asteptari de la el.Again,sorry TheMask.

Posted

Ptu' sorbi-ti-as creierul printr-un pai infipt in encefal de destept ce esti. 8-|

rade ciob de oala sparta :beer: ee vorba de rr la db si nu despre inteligenta voastra inteligibila! :ceuameni:

Posted

Ma da nu e vorba de-asta, am facut o simpla gluma si ati luat-o ca o insulta. Fiti mai...calmi. o_O

Reset database, ce poti sa discuti ce nu s-a discutat deja in cele 2312039232 topicuri? Atata timp cat nu se ocupa cineva de server (sau cel putin nu se stie), va ramane asa cum e, nu? Va dati seama ca veti fi anuntati daca se vor face schimbari radicale la server, nu prea conteaza parerea voastra, o spun fara pic de rautate, pentru ca nu toti doriti acelasi lucru, poate unii nu vor reset bd, poate unii vor dar fara reseturi, poate unii vor dar cu experienta mare. Nu se pot face servere dupa placul tuturor, asta nu intelegeti unii din voi. Si-n plus, nu stiu ce va face sa credeti ca acel bug va disparea dupa reset database, cu siguranta nu se rezolva doar prin wipe.

Posted

ar trebui sa vina iar "cei cinci" si sa ceara rr db

asa a fost inainte la inceput cand sa scos punctele si sa bagat spoturi in tarkuri... daca imi aduc aminte bine tot asa a fost mare tamtam :))

Guest OutlanderX
Posted

60 on :)) :> :sef: :sef: :- :naughty: hai cai bine peste 2 saptamani o sa fie 30 on

Posted

60 on :)) :> :sef: :sef: :- :naughty: hai cai bine peste 2 saptamani o sa fie 30 on

mai multi goldeni pt mine

@tot la fel a ramas cu dupe bug, se dupeaza bok, jwl, medalii, totul.... nu mai poti sa faci o aripa ceva nimik :|

eu nu inteleg... de ce nu se deschide inca un server de teste cu fresh db sa testam acolo daca apar sau nu dupe bug.

Guest OutlanderX
Posted

s-a dus linkmania AMIN , eu va propun sa mergem drq pe alte servere unde " sunt oameni carora le pasa de server "

Posted

Salutare tuturor in primu rand si ca venit vorba de RR DB, O sa aveti rr DB cand o sa dea Boc cu Super Base bani imprumutati si luati de hoti din romania si neinvestiti inapoi la FMI AMIN...Jocurile astea lasa-ti admini in pace au alte probleme pe cap in real life traim vremuri.... grele :))

Si daca e RR DB alte dupe alte programele alte bullshituri ce le nascociti voi o majoritate care traiti prin Mu si tot asa lasa-ti prostiile:)

Posted

Este aiurea, dar asa cum aparent tu ai inteles de ce nu se pot face astfel de miscari asa pot intelege si restul. Cat despre partea cu prostii tu ai spus-o nu eu, nu imi pune cuvinte in post :). Voi tineti cu dintii de server? lulz. Tot ce au facut playerii linkmania pentru server a fost sa il strice cu fel si fel de programe si clickere destepte. Daaar recunosc ca nici staff-ul nu a reusit sa va tina in frau iesirile si din cauza asta s-a ajuns aici.

Nu poti spune ca toti a adus anumite programe pe server..se stiu ei cine au adus ..si doar printr-un simplu login pe serveru LinkMania.. am ajutat,nu ti se pare? Am stat pe timpu nostru si pe bani nostri de aceea cred ca intr-o anumita masura si jucatorii au un beneficiu in mentinerea serverului ... daca n-ar fii jucatorii degeaba ar fii link ...stiu n-ati mai avea batai de cap ..dar din pacate suntem aici ..si cerem si noi anumite explicatii ...n-avem dreptul la ele doar prin simplu fapt ca un coleg de joc.. "a incalcat legea"?? Ne bagati pe toti intr-o oala?Inteleg eu bine? Aiurea..

Daca Staffu LinkMania e serveu linkmania,adica 5 insi ,e bine... Eu ma gandeam ca noi sutele de jucatori .. suntem linkmania..dar mnoh..vad ca m-am inselat..E rau ca n-aveti respect fata de anumiti jucatori.. va comportati cu o aroganta iesita din comun....oare candva nu ati fost si voi jucatori? Aroganta asta duce la 60 jucatori on pe server ..si sa fiti siguri ca o sa fie si mai putini ..atunci..noi (jucatorii) va vom savura aroganta de care ati dat dovada..(unii admini) ...Nevermind... Have a good nite. :-j73g3f2idulrp7ghfwqxc.gif

EDIT.

Ironia stii care e? Ca si voi admini ati folositi clickere.. Ce pacat ca uitati de la mana pana la gura..:)) du7z2ghbastmerbn8jg.gif

Posted

Va rog sa nu mai postati offtopic, ca vreau sa apara cat mai multe pareri, poate ajungem undeva. :box:

Oricum, nu inteleg de ce majoritatea playerilor s-au mutat pe alte servere, ba chiar playeri vechi. Au jucat pe link cat a fost bine, acum cand apar niste probleme majoritatea se cara...

In fine, ideea mea e ca dupa rr db serverul va fii ca inainte, numai sa gasiti pe cineva sa se ocupe de server cat de curand.

Guest OutlanderX
Posted

albinutza : majoritatea s_a plictisit toti se muta pe private ... Pe zohan ...si mai ales ca s_a dat rr db + updateuri pe sv lu' boom multi s_au mutat si acolo si o sa_i urmez. DAR daca s_ar da rr db aici majoritatea vor reveni. Eu asa vad situatia de acum. Atata tot

Posted

albinutza : majoritatea s_a plictisit toti se muta pe private ... Pe zohan ...si mai ales ca s_a dat rr db + updateuri pe sv lu' boom multi s_au mutat si acolo si o sa_i urmez. DAR daca s_ar da rr db aici majoritatea vor reveni. Eu asa vad situatia de acum. Atata tot

din 80 on care suntem p serverul lui boom...70 sunt de pe link!

Posted

Ma simt de parca as vorbi cu peretii, vi s-a spus si de catre gm, si de catre moderatori, moderatori globali de nenumarate ori ca momentan nu are cine sa se ocupe de partea tehnica a serverului, stafful nu are acces la el, nu are cine sa inchida/deschida serverul nu are cine sa ii dea rr db, nu are cine sa rezolve bug-uri si nici cine sa seteze alta baza de date noua. Cu toate astea voi o tineti pe a voastra.

@ano daca vrei sa purtam o conversatie trebuie sa renunti la monologurile de martir wanabe, daca nu e ok poti continua parada. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...