Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Reset DataBase

212 members have voted

1. 1. Doriti sa se dea reset DB in viitorul apropiat?

• Da
      177
    • Nu
      19
    • Nu inca
      21

Recommended Posts

Posted

Buna ziua

Joc incepand de pe db 2 97..nu m-a interesat niciodata sa am caracter full sa am nu stiu ce iteme..m-au interesat doar amicii de dincolo de monitor.cu care schimb o vorba..m-am intalnit la gathere,daca un rr la db i-ar face sa revina atunci rr la db sa fie(logic,acel rr la db implica si rezolvarea bugurilor si restul problemelor)

Posted

De ce mama dracului nu iese un admin sau o persoana care poate sa faca ceva pentru serveru asta ..si sa explice babeste ..pentru tot "prostu" care e situatia.. de ce nu iese? E asa greu sa iti faci 10 minute sa explici la jucatori de ani de zile ... cu care poate candva jucai cu ei pe server? "Paduchele cand pica in sacu cu faina ,zice ca el e morar"..

Versiunea asta e varza dati RR DB si schimbati versiunea.

Mai ia odata topicul la citit, cu cateva posturi mai sus de tine pe pagina 6 am fost cat se poate de clar si cred ca m-a ajutat si bny la partea pentru tot "prostu" :)

Posted

De ce mama dracului nu iese un admin sau o persoana care poate sa faca ceva pentru serveru asta ..si sa explice babeste ..pentru tot "prostu" care e situatia.. de ce nu iese? E asa greu sa iti faci 10 minute sa explici la jucatori de ani de zile ... cu care poate candva jucai cu ei pe server? "Paduchele cand pica in sacu cu faina ,zice ca el e morar"..

Mai ia odata topicul la citit, cu cateva posturi mai sus de tine pe pagina 6 am fost cat se poate de clar si cred ca m-a ajutat si bny la partea pentru tot "prostu" :)

Pai e greu sa vina un admin si sa spuna : "Nu sunt resurse financiare pentru un nou seson ..si politica RDS ..nu ne permit donatiile,la fel si cu bugurile din script ." ..ce e asa greu? Si cu asta ati rezolvat intrebarea "De ce nu se schimba sesonu?" ..

EDIT

Cat despre unele comentarii la adresa intregii comunitati.. "Prosti" ..da suntem prosti ..ca tinem cu dintii de un server ..care candva ne era drag ..da SUNTEM PROSTI ca vrem sa revina totul la normal ..fara dupe .. Vrem sa avem un Staff ..corect si impartial ... da cu asta suntem prosti ..mai bine ne-am lua talpasita si ne-am muta serveru ..sa ramana desteptii sa joace.. In fine ..e aiurea Alex ..

Posted

Pai e greu sa vina un admin si sa spuna : "Nu sunt resurse financiare pentru un nou seson ..si politica RDS ..nu ne permit donatiile,la fel si cu bugurile din script ." ..ce e asa greu? Si cu asta ati rezolvat intrebarea "De ce nu se schimba sesonu?" ..

Si crezi ca daca vine cineva si-ti spune asta sunteti mai impacati ca pana acum? Tu esti o persoana, nu vorbesti si nu raspunzi pentru toti la un loc, alta poate sa vina si sa spuna ceva diferit de genul "dar e greu sa spuneti ca etc?". Eu cred ca voi ignorati si va doare fix in cur, dar lucrurile astea s-au spus, se repeta de zeci de ori, le-am spus si eu cat timp eram in staff de multe ori, dar eu ziceam, tot staff-ul citea. Iar daca la faza cu pupincurismul te refereai la mine, am fost in staff mai mult timp decat ai jucat tu pe server, deci stiu ce se intampla de partea cealalta, de-asta si iau apararea, ca nu aveti habar, nu stiti care sunt circumstantele, si-asa mai departe.

Cand veti fi in locul macar unui asistent, ti-ai semnat contractul ca esti apt sa primesti injuraturi gratuite pentru lucruri pe care nu le poti schimba si de care n-ai avut de-a face. Dar voi nu intelegeti asta, pentru voi e simplu, ca na, ce te costa sa dai din gura fara apelezi la cap.

Posted

Este aiurea, dar asa cum aparent tu ai inteles de ce nu se pot face astfel de miscari asa pot intelege si restul. Cat despre partea cu prostii tu ai spus-o nu eu, nu imi pune cuvinte in post :). Voi tineti cu dintii de server? lulz. Tot ce au facut playerii linkmania pentru server a fost sa il strice cu fel si fel de programe si clickere destepte. Daaar recunosc ca nici staff-ul nu a reusit sa va tina in frau iesirile si din cauza asta s-a ajuns aici.

Posted

sa zis ca nu sunt resurse ptr o noua versiune....

dar decat sa ramana srv in starea care e....mai bn il inchideti. Si cu rr db daca se ramane in formula actuala moderatori/admini....nu am rezolvat absolut nimic :P

iar de gasit o pers care sa se ocupe de srv eu zic ca se gaseste...numai sa fie careva care sa il caute ;)

Guest xutza
Posted

@la cs-ul de saptamana trecuta ai fost? se pare ca unii "zei" au ramas fara "puteriile lor magice" :)))

.

cat adevar in fraaza asta.....pana la cs asta...nici nu miscam in fata unora...acu surpriza sa intors roata.

andrey2000 cand a intrat in hh rupea mai tot acu nush daca a ajuns de 3-4 ori camera iar cand ajungea murea imediat :))

mai bn joc pe 1 srv de teste lm decat pe cel de acuma....cred ca cel de teste ar avea mai multi on ca cel de acum :)))

right nab §:D

bananierule mai usor cu bagarea sa in seama ;) vezi de spania, banane, portocalele tale ca e mai bn ;)

hai cu rr db....90 on are si 1 srv 9999 ...de fapt lm numai lm si merge si cu 50 on :D

sa'i zici lu mata c'am iubit'o :(

vb frumos ca'ti dau cu banana peste ochi limbric

Posted

Este aiurea, dar asa cum aparent tu ai inteles de ce nu se pot face astfel de miscari asa pot intelege si restul. Cat despre partea cu prostii tu ai spus-o nu eu, nu imi pune cuvinte in post :). Voi tineti cu dintii de server? lulz. Tot ce au facut playerii linkmania pentru server a fost sa il strice cu fel si fel de programe si clickere destepte. Daaar recunosc ca nici staff-ul nu a reusit sa va tina in frau iesirile si din cauza asta s-a ajuns aici.

sa nu fim ipocriti ...totusi alex :D

si adminii/ moderatorii au folosit prog ca si restul.....

@la cs-ul de saptamana trecuta ai fost? se pare ca unii "zei" au ramas fara "puteriile lor magice" :)))

.

cat adevar in fraaza asta.....pana la cs asta...nici nu miscam in fata unora...acu surpriza sa intors roata.

andrey2000 cand a intrat in hh rupea mai tot acu nush daca a ajuns de 3-4 ori camera iar cand ajungea murea imediat :))

mai bn joc pe 1 srv de teste lm decat pe cel de acuma....cred ca cel de teste ar avea mai multi on ca cel de acum :)))

right nab §:D

bananierule mai usor cu bagarea sa in seama ;) vezi de spania, banane, portocalele tale ca e mai bn ;)

hai cu rr db....90 on are si 1 srv 9999 ...de fapt lm numai lm si merge si cu 50 on :D

sa'i zici lu mata c'am iubit'o :(

vb frumos ca'ti dau cu banana peste ochi limbric

ti am zis sa iti vezi de munca ce o prestezi ;) si iti mai zic 1

si 1 ss acestui limbric social :tiphat:

Guest xutza
Posted

ptuuuu

crek ai gatu uscat tu mai baiete

Guest Carotella
Posted

Apropo unele persoane la care ar trebui sa multumim pentru ce rahat e pe serveru asta ,este Gunit.. BRAVO Gunite ..si la mai mare..

dc eu? :-?

Posted

sa nu fim ipocriti ...totusi alex

Imi asum si eu ca jucator partea de vina, numai ca vezi tu.. unii inteleg situatia, unii citesc ce am scris mai sus si aproape inteleg, si altii..

Se zvoneste vreo schimbare ceva ?

ori nu se obosesc sa citeasca topicul, ori chiar daca o fac nu reusesc sa inteleaga ce se petrece in jurul lor.

ps: usor cu flame-ul si off topic-ul.

Posted

ba, da unii sunteti tampi, cand veti intelege ca un moderator sau asistent n-are acces la bd? da voi tot continuati cu "faceti faceti, de ce nu faceti, DE CE BUG? MARE BUG, EU DUPE MULTE, BUG, FACETI, REZOLVATI, admini multi, progres 0 blaaaa blalbalbalaa", plm parca sunteti incuiati. va descarcati nervii pe primul user cu sigla care-l gasiti pe forum, de parca ala e de vina pentru ce se intampla. atata timp cat nu-i o persoana care sa se ocupe, nu va mai revoltati aiurea.

degeaba iti bati "gura" :)) stii vorba aia "prost.prost,dar hotarat"

Se potriveste de minune,doar ca la plural :))

Eu nu inteleg de ce insistati atata,daca vi sa spus ca nu are cine sa se ocupe,ce tot o tineti pe-a voastra?

Degeaba plangeti ca unii au facut full cu elite,nu cred ca elite-u le marea xp-u si asa au facut full mai repede,am facut si eu 2 caractere full,ba chiar 2 bk,unu cu elite,altu fara elite,nu a fost nici o diferenta,tot aia e

Pupincuristi vad ca sunt destui ... Ia zi ma Cristi tie iti convine ce e acu pe server? Normal ca jucatoru intreaba,, :Cand v-a fi rezolvat bugu de dupe?" ..adminu nimic... tace .. ori raspunde evaziv .. ori dracu stie ..si admini au fost jucatori ..si ar trebui sa dea mai mare importanta jucatorilor ..si ce vor jucatorii . Ce e asa greu de inteles? .Iti place cand un item lvl 380 e "dupat"? sau cand un item cu optiuni bune e "dupat".. Iti place,a? Stiu ca nu ..dar tu trebuie sa iti faci colegii de joc "prosti"... desteptule...

Diferenta celor care au facut full cu elite e ca ei dormeau pe ei si strangeau jwl`uri ..signuri ..iteme ...etc etc ..Intelegi? Si acum "Prosti" Trebe sa o dea in dramba dupa un jwl si sa stea on .. cand voi dormeati pe voi si ati strans mii de jwl`uri ,signuri ..iteme ..etc..acu intelegi diferenta unui cartacter facut full cu elite..si a jucatorilor care urmeaza sa faca full?:-j

Apropo unele persoane la care ar trebui sa multumim pentru ce rahat e pe serveru asta ,este Gunit.. BRAVO Gunite ..si la mai mare..

On topic ,am votat de pe anohoolic pro RR DB . Have a nice day..u0unx2inn24x164fd97.gif

Mie sincer mi se rupe de ce se intampla in joc,poate sa mi se dupeze tot ce am pe mine si in stash :)) poate sa se dupeze si bk-u,ca tot fix o durere am

Poate ca s-au saturat si adminii sa va explice frumos si de aia recurg la raspunsuri "ëvazive"

Tu probabil(si altii) ve-ti da vina pe Gunit si pentru ca a crescut euro,sau pretu la benzina,nu zic ca e un sfant,doar mi-a dat 99 pe un bk deci nu am de ce sa i iau apararea,dar nu o mai arde-ti cu paru in ochi si o tine ti pe-a voastra ca gunit e de vina pentru tot ce e pe server,el e de vina si pentru bug-u asta cu dupe,el e de vina pentru tot,nu? :))

ON:Am votat rr db,dar daca e sa se de-a rr,macar sa se schimbe si versiunea

Posted

. Iar daca la faza cu pupincurismul te refereai la mine,

Nu ma refeream la tine .. ma refeream la o anume persoana.. Dar sa fim sinceri ce e asa de greu sa iasa un membru din staf care are o anumita putere sa spuna exact ce se intampla si cum se intampla ..si ce v-a fi pe viitor... E asa de greu? Eu zic ca nu ..stai linistit si eu am cativa ani de link .. de asta cat de cat ar trebui sa se respecte si parerea noastra celor care am fost aici si suntem aici de ani de zile.

dc eu? :-?

Multe rahaturi ai mai adus pe server toate alea au facut lag si anumite buguri...scurt pe doi ..Am cautat un anume topic si nu l-am mai gasit ..dar daca e cazu insist ..Eh..

@Prutuse usor ..ca te rupi ..nu mai fi pupincurist.. ca nu te prinde bine rolu.

Posted

@Prutuse usor ..ca te rupi ..nu mai fi pupincurist.. ca nu te prinde bine rolu.

nu mi bat capu cu tine,as putea sa te jignesc si eu,dar nu are rost,nu meriti atata efort,eu nici macar nu mai joc,n-am mai intrat in joc de aproape o luna

Posted

va certati degeaba ;) sa spus clar nu sunt resurse ptr o versiune mai noua si nu are cn sa se ocupe de srv......deci va ramane asa pana se va gasi o pers care e in masura sa se ocupe :P degeaba vrem noi rr db asa ca nu va mai jigniti degeaba....jucam la cs asa cum e...macar nu se mai pot folosi anumite hack uri si e mai aproape de realitate cs ul :P

Posted

va certati degeaba ;) sa spus clar nu sunt resurse ptr o versiune mai noua si nu are cn sa se ocupe de srv......deci va ramane asa pana se va gasi o pers care e in masura sa se ocupe :P degeaba vrem noi rr db asa ca nu va mai jigniti degeaba....jucam la cs asa cum e...macar nu se mai pot folosi anumite hack uri si e mai aproape de realitate cs ul

Ah ce bine e sa te intelegi cu cineva, chiar daca e doar o persoana din o suta :)

Posted

Sunt in permanenta in jur de 100 de playeri pe server, deci nici vorba de "Da merita rr db deja numai joaca nimeni". V-am spus deja ca ne vom gandi la rr db in cazul in care nu se va putea scapa de bug pe acesta. Daca ne hotaram si la o versiune mai noua a jocului atunci cu atat mai mult va dura pana vom gasi resursele necesare schimbarii.

acuma sunt 76 , de unde ai scos 100 nu stiu... iar numarul este in continua scadere , sunt curios cand o sa ajunga la 30-40 daca o sa ziceti ca nu merita rr db , poate atunci o sa va treziti la realitate ca linkmania a ajuns un serv de duzina in momentul de fata

Posted

Firar sa fie.Ati ajuns mai rau decat copiii aia de pe forumul de pe metin.Intelegeti odata ca nu rezolva bunny,oick sau care mai esti p'aci toate problemele.Degeaba aruncati vina pe ei,nu au nicio vina.

Situatia este cam naspa in orice caz dar asta e,asteptam pana se va implica cineva.Poate boom stie mai bine despre ce e vorba,am vazut ca stie sa faca servere de MU.

Posted

Firar sa fie.Ati ajuns mai rau decat copiii aia de pe forumul de pe metin.Intelegeti odata ca nu rezolva bunny,oick sau care mai esti p'aci toate problemele.Degeaba aruncati vina pe ei,nu au nicio vina.

Situatia este cam naspa in orice caz dar asta e,asteptam pana se va implica cineva.Poate boom stie mai bine despre ce e vorba,am vazut ca stie sa faca servere de MU.

Sa faci servere de Mu nu iti trebuie mare pricepere, mai greu e sa-l configurezi.

Oricum cu timpul poate se va implica cineva sa puna pe picioare serverul de mu, nu insist la schimbarea versiunii, si s2 ar fi ok cu un db fresh.

Guest Bonibon
Posted

Vedeti ca majoritatea de pe link ... ma refer la playerii vechi sunt pe Zohan MU :) sunt 100 online chiar mai multi zilnic .

Posted

:readthis: cred ca multi se agita degeaba ramaneti la subiect faceti ceva cu server-ul asta datii rr db schimbati vresiunea numai faceti ceva vedeti voi ce se poate

joc pe link de vreo 8-9 ani da asa nu am vazut niciodata server-ul si cand se umbla cu d/c pe 97 era mai plin server-ul wtf :banghead: intelegem cu toti ca sunt probleme mai acu cateva saptamai nu imi puteam lua jwl din stash fara sa iau d/c da ma rog :hair: amjucat si asa

cat despre domni care nu vor rr db lasatii sa joace ei aici pe server-ul asta cu bug cu dupe cu clikere cu ce vor ei

pot sa pariez ca un rr db va aduce din nou jucatori vechi inapoi si am fost multi care am inceput chiar de pe test de la s1 ce vremuri frumoase :box: nu stiu la ce se mai insista cu db asta :comp1:

concluze mai bine decat sa schimbati replici rautacioase cautati solutii :tiphat:

hava a good day :photo:

Posted

joc pe link de vreo 8-9 ani

BD1: Server 0.97c+0.99 items - 27 decembrie 2004 - 4 august 2005.

BD2: Server 0.97d - 4 august 2005 - 25 septembrie 2007

BD3: Server 0.97d - 25 septembrie 2007 - 1 aprilie 2009

BD4: Server Season 1 (updated to Season 2) - 1 aprilie 2009 - [date unknown]

Si tu ai jucat pe link dinainte sa se deschida. Dar e ok, nu esti primul. :D

Posted

joc pe link de vreo 8-9 ani

BD1: Server 0.97c+0.99 items - 27 decembrie 2004 - 4 august 2005.

BD2: Server 0.97d - 4 august 2005 - 25 septembrie 2007

BD3: Server 0.97d - 25 septembrie 2007 - 1 aprilie 2009

BD4: Server Season 1 (updated to Season 2) - 1 aprilie 2009 - [date unknown]

Si tu ai jucat pe link dinainte sa se deschida. Dar e ok, nu esti primul. :D

dude era un fel de a spune acu nu stiu excat ca tine de cand a aparut servarul dar nici nu prea are importanta ai ratat aspect-ul principal al postului meu asa ca laso balta

si daca esti asa curios uitate la caracterele de pe primul db si o sa vezi acolo un caracter Dany^^

bine

inca o zi buna :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...