Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Reset DataBase

212 members have voted

1. 1. Doriti sa se dea reset DB in viitorul apropiat?

• Da
      177
    • Nu
      19
    • Nu inca
      21

Recommended Posts

Posted

"ma rog acuma sunt ocupate alea , cate 1 caracter solo... dar 2 gigas sunt goale , la ora asta seara e cam incredibil :))"

In ce hal a ajuns.....Este cate un caracter solo p spot..si nici ala nu da party! mai toti dau singuri in kalime! pana si bk`u :||

Voi vreti sa incurajati party`ul,dar uitati ce se intampla de`fapt!

Guest pirifanlu
Posted

Parerea mea este ca mai intai sa se rezolve toate bug-urile astea , si dupaia daca e rr db

Posted

Parerea mea este ca mai intai sa se rezolve toate bug-urile astea , si dupaia daca e rr db

parerea ta poate e buna daca nu rezolvarea v-a fi chiar rr db

Guest pirifanlu
Posted

Stiu adminii mai bine :)

Posted

Stiu adminii mai bine :)

daca stiu sa rezolve problema #-o

Posted

fratilor voi pana la urma dc vreti RR DB ? daca se da rr db va fi aceasi versiune, aceleasi buguri etc.

a aparut o gramada de versiuni 3d chiar, rr db doar daca se baga ceva nou, nu va dati seama ca lumea s-a lasat doar ca s-a plictisit de aceasi versiune, toata ziua EXP, toata ziua bokuri, iteme, lumea care s-a lasat ori s-a dus pe alte servere unde versiunea e mai noua,wings lvl 3, new caracters etc. prefer sa fie serverul inchis sau asa cum e acuma, decat rr db cu aceasi versiune.

Posted

RR DB dar dupa ce se vor rezolva toate bugurile nu`i graba... vad ca auto qwe de la old merge dc ? qwe deti da si pe pagina peste tot .... degeaba va chinuiti ceva tot veti lasa in spate oricum eu va urez Good luck sper sa rezolvati.. le rezolvati pe astea si pana atunci apar altele:)) sau am mai vazut cand pui ceva la download iti face lag pe 3-4 sec si te culca instant cand faci duel... ceva de genu fol si liquidlove cred`ca mai sunt multe alte... programe se vor face mereu mai greu de rezolvat :| antihack asta nu rezolva mare branza din cate vad :|

Guest Nike15
Posted

RR DB dar dupa ce se vor rezolva toate bugurile nu`i graba... vad ca auto qwe de la old merge dc ? qwe deti da si pe pagina peste tot .... degeaba va chinuiti ceva tot veti lasa in spate oricum eu va urez Good luck sper sa rezolvati.. le rezolvati pe astea si pana atunci apar altele:)) sau am mai vazut cand pui ceva la download iti face lag pe 3-4 sec si te culca instant cand faci duel... ceva de genu fol si liquidlove cred`ca mai sunt multe alte... programe se vor face mereu mai greu de rezolvat :| antihack asta nu rezolva mare branza din cate vad :|

Ce sa rezolve..au rezolvat elite "cica" ...in 2 saptamani bag mana in foc ca acest elite v`a trece si de guardul asta :violent: ..si n`au rezolvat nimik..un rr db ar fi bun,dar sa se schimbe si versiunea.Degeaba dau rr db si lasa aceeasi versiune ca lumea e deja plictisita de versiunea asta :nanana:

Posted

Ce sa rezolve..au rezolvat elite "cica" ...in 2 saptamani bag mana in foc ca acest elite v`a trece si de guardul asta :violent: ..si n`au rezolvat nimik..un rr db ar fi bun,dar sa se schimbe si versiunea.Degeaba dau rr db si lasa aceeasi versiune ca lumea e deja plictisita de versiunea asta :nanana:

Chiar daca da RR DB si lasa tot versiunea asta .. undeva pe la jumate DB-ului iar o sa intampinam probleme gen "dupe" ..presupun ca de asta nu se lasa pana nu rezolva problemele cu "dupele" ..ca nu vor sa schimbe versiunea chiar daca da RR DB. Have a nice day. :) qlot73vl3tzpipp87a0.gif

Posted

nu stiu de ce le e lene sa schimbe versiune,season 3 ep 2 a fost ultimu care a fost bun de ceva,,,ar trebuii sa il bage ca nu ii doare mana si in + o sa ai playeri dar dehh....

Posted

sa se schimbe vers in cazul in care s-a gasit un tehnician priceput care doreste sa-si piarda timpul rezolvand buguri.altfel,degeaba iti baga o vers bug-uita pana in dinti

Posted

sincera sa fiu...mai bine s`ar da rr bd...poate asa o sa fie iar srv plin cum era..si multi playeri cu care am vb live asteapta si o schimbare de vers

Posted

votat da .

singura modalitate prin care sa ii constrangeti sa faca ceva este sa numai joace nimeni pe serv.. poate asa se vor gandii si se vor grabi umpic procesul pentru care "nu au resurse" :)

Guest Scrabalau
Posted

Ii doare hap la cuc pe ei..!!!eu am plecat de pe serv asta ,multa bafta si sa aveti rabdare :> rar mai vad cate un admin pe serv..la ce sa te astepti?daca intra unu la 2-3 zile e ok..spor si asteptati sa dea rr bd sa repare bugurile,doar rabdare sa aveti :))

Posted

oick inainte de ce erau 400 online ca au facut 300 full? nu au 300 full stai calm si sigur nu se lasau toti .

Poate sa fie ora tarzie de vina, dar nu am inteles ce ai vrut sa spui. Greu nu e de verificat cate caractere au full; conform paginii de status sunt aproximativ 200.

Mai sunt unii care si gandesc inainte sa posteze:

sa se schimbe vers in cazul in care s-a gasit un tehnician priceput care doreste sa-si piarda timpul rezolvand buguri.altfel,degeaba iti baga o vers bug-uita pana in dinti

Pana nu se gaseste tehnicianul respectiv nu se poate face nimic in legatura cu un nou db si alta versiune.

E greu sa asteptati eu inteleg, sunt in aceeasi situatie: astept de 2 luni sa se dea drumul la serverul nou de minecraft sa ma pot juca, actualul e plin de bug-uri, patchurile nu prea mai merg, e lag, e oribil. Dar chiar daca sunt nemultumit si verific in fiecare zi sa vad daca sunt noutati nu ma apuc sa intru in joc/pe forum si sa fac scandalul pe care il fac unii din voi.

Ce vreau sa spun este lucrul care vi s-a mai repetat si de alti colegi de ai mei: aveti rabdare.

Posted

Nu e atat de greu de asteptat pe cat e lumea de nemultumita de ultimele chestii "rezolvate" de voi.No offence,dar au motive de enervare cu totii.

P.S: am votat Da

Posted

ba, da unii sunteti tampi, cand veti intelege ca un moderator sau asistent n-are acces la bd? da voi tot continuati cu "faceti faceti, de ce nu faceti, DE CE BUG? MARE BUG, EU DUPE MULTE, BUG, FACETI, REZOLVATI, admini multi, progres 0 blaaaa blalbalbalaa", plm parca sunteti incuiati. va descarcati nervii pe primul user cu sigla care-l gasiti pe forum, de parca ala e de vina pentru ce se intampla. atata timp cat nu-i o persoana care sa se ocupe, nu va mai revoltati aiurea.

Posted

ba, da unii sunteti tampi, cand veti intelege ca un moderator sau asistent n-are acces la bd? da voi tot continuati cu "faceti faceti, de ce nu faceti, DE CE BUG? MARE BUG, EU DUPE MULTE, BUG, FACETI, REZOLVATI, admini multi, progres 0 blaaaa blalbalbalaa", plm parca sunteti incuiati. va descarcati nervii pe primul user cu sigla care-l gasiti pe forum, de parca ala e de vina pentru ce se intampla. atata timp cat nu-i o persoana care sa se ocupe, nu va mai revoltati aiurea.

degeaba iti bati "gura" :)) stii vorba aia "prost.prost,dar hotarat"

Se potriveste de minune,doar ca la plural :))

Eu nu inteleg de ce insistati atata,daca vi sa spus ca nu are cine sa se ocupe,ce tot o tineti pe-a voastra?

Degeaba plangeti ca unii au facut full cu elite,nu cred ca elite-u le marea xp-u si asa au facut full mai repede,am facut si eu 2 caractere full,ba chiar 2 bk,unu cu elite,altu fara elite,nu a fost nici o diferenta,tot aia e

Guest Silphy
Posted

Poi sa gaseasca drq o persoana care sa se ocupe daca nu e momentan nimeni. Sau sa-l inchida de tot daca nu ... Ce e asa greu de priceput? ^_^

Posted

da si mie ce ai baut ^_^

@on: vad ca nu mi sa mai dupat nici un bok momentan... sunteti pe directia buna :))

am sa adun ceva medalii, jwls etc etc sa vad daca mai apare bugu asta de dupe.

Posted

degeaba iti bati "gura" :)) stii vorba aia "prost.prost,dar hotarat"

Se potriveste de minune,doar ca la plural :))

Eu nu inteleg de ce insistati atata,daca vi sa spus ca nu are cine sa se ocupe,ce tot o tineti pe-a voastra?

Degeaba plangeti ca unii au facut full cu elite,nu cred ca elite-u le marea xp-u si asa au facut full mai repede,am facut si eu 2 caractere full,ba chiar 2 bk,unu cu elite,altu fara elite,nu a fost nici o diferenta,tot aia e

Pupincuristi vad ca sunt destui ... Ia zi ma Cristi tie iti convine ce e acu pe server? Normal ca jucatoru intreaba,, :Cand v-a fi rezolvat bugu de dupe?" ..adminu nimic... tace .. ori raspunde evaziv .. ori dracu stie ..si admini au fost jucatori ..si ar trebui sa dea mai mare importanta jucatorilor ..si ce vor jucatorii . Ce e asa greu de inteles? .Iti place cand un item lvl 380 e "dupat"? sau cand un item cu optiuni bune e "dupat".. Iti place,a? Stiu ca nu ..dar tu trebuie sa iti faci colegii de joc "prosti"... desteptule...

Diferenta celor care au facut full cu elite e ca ei dormeau pe ei si strangeau jwl`uri ..signuri ..iteme ...etc etc ..Intelegi? Si acum "Prosti" Trebe sa o dea in dramba dupa un jwl si sa stea on .. cand voi dormeati pe voi si ati strans mii de jwl`uri ,signuri ..iteme ..etc..acu intelegi diferenta unui cartacter facut full cu elite..si a jucatorilor care urmeaza sa faca full?:-j

Apropo unele persoane la care ar trebui sa multumim pentru ce rahat e pe serveru asta ,este Gunit.. BRAVO Gunite ..si la mai mare..

De ce mama dracului nu iese un admin sau o persoana care poate sa faca ceva pentru serveru asta ..si sa explice babeste ..pentru tot "prostu" care e situatia.. de ce nu iese? E asa greu sa iti faci 10 minute sa explici la jucatori de ani de zile ... cu care poate candva jucai cu ei pe server? "Paduchele cand pica in sacu cu faina ,zice ca el e morar"..

Versiunea asta e varza dati RR DB si schimbati versiunea.

On topic ,am votat de pe anohoolic pro RR DB . Have a nice day..u0unx2inn24x164fd97.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...