Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Reset DataBase

212 members have voted

1. 1. Doriti sa se dea reset DB in viitorul apropiat?

• Da
      177
    • Nu
      19
    • Nu inca
      21

Recommended Posts

Posted

Cum am zis mai sus degeaba ne agitam,parerea noastra noastra nu conteaza ..si RR DB ..nu v-a fi de graba ..confirmarea a dat-o oick mai sus ..Oricum serveru e in "moarte clinica" ..degeaba mai traga de el .. ar trebui ceva nou ,un nou seson .. stiu ei sa repare bugul dar n-au resursele necesare .. Cel mai corect daca ar veni un membru din Staff si sa ne spune exact ce se intampla si cum se intampla ..sa ne explice in detaliu ..cred ca atat meritam si noi .. asa s-ar evita spam`ul aiurea..si am sti si noi o treaba ..ne duc cu presu din stanga in dreapta ..nu ne raspund sau daca ne raspund o fac evaziv ..Eh eh... Asa nu e corect :) bwu0qzczgwefsdfq2x.gif

Guest Spinuletz
Posted

Am votat da , multa lume ar revenii pe server daca sar da rr db.

Guest Esc@pe
Posted

Sunt in permanenta in jur de 100 de playeri pe server, deci nici vorba de "Da merita rr db deja numai joaca nimeni". V-am spus deja ca ne vom gandi la rr db in cazul in care nu se va putea scapa de bug pe acesta. Daca ne hotaram si la o versiune mai noua a jocului atunci cu atat mai mult va dura pana vom gasi resursele necesare schimbarii.

si daca sunt 100 ce? treci cu vederea voturile? tot noi aia 100 am votat "da" !

Posted

@la cs-ul de saptamana trecuta ai fost? se pare ca unii "zei" au ramas fara "puteriile lor magice" :)))

.

cat adevar in fraaza asta.....pana la cs asta...nici nu miscam in fata unora...acu surpriza sa intors roata.

andrey2000 cand a intrat in hh rupea mai tot acu nush daca a ajuns de 3-4 ori camera iar cand ajungea murea imediat :))

mai bn joc pe 1 srv de teste lm decat pe cel de acuma....cred ca cel de teste ar avea mai multi on ca cel de acum :)))

right nab §:D

bananierule mai usor cu bagarea sa in seama ;) vezi de spania, banane, portocalele tale ca e mai bn ;)

hai cu rr db....90 on are si 1 srv 9999 ...de fapt lm numai lm si merge si cu 50 on :D

Posted

Nu stiu de ce va preocupa pe voi cati oameni sunt on, nu castiga nimeni nimic pe urma asta (gen cu cati sunt mai mult cu atat etc, dar nu). intr-adevar si pentru un server de 9999x tot cam atatia oameni ai. Ca sa ai o schimbare radicala la server (si aici ma refer la inaptii aia care fac topicuri zilnic cu injuraturi la adresa staff-ului), ori il faci cu experienta mare si lasi rr-urile, ori il faci non-rr. Eitherway, va fi mai fun decat sa dai 200 de rr-uri unui caracter fara pic de logica pe cand caracterului ii trebuie doar 70, sau 65 cate-or fi.

Oricum, indiferent de ce se va face, niciodata nu veti sta linistiti, intotdeauna veti avea de comentat, pentru ca asa sunteti voi unii, smecheri intre 4 pereti, cand de fapt ati putea sa vorbiti calm, sa folositi mai des expresiile "te rog" si "multumesc" si-asa mai departe. dar cand iti vin vreo 20-30 de insi cu un tupeu dintr-ala DA BA RR BD, FMMM DE INAPTI ADMINI CE ESTETI, cine credeti ca sta sa va mai ia in seama? Nu va sta nimeni sa se gandeasca la alti 100 insi carora nu le-ai auzit gura si deci, se supun, pe cand alti 30 vin si te injura. Degeaba veti spune ca de ce trebuie sa suferim noi pentru altii, puteti foarte simplu sa nu va mai raciti gura de pomana spunand asta si sa va luati voi insiva direct de aceia. Un staff care este "pupat in cur" cum se tot numeste de ceva timp incoace, este un staff respectat, un staff de care ar trebui sa tineti cont cand vi se spune sa nu mai folositi zeci de mii de clickere. Dar voi tot o faceti, si tot voi veniti si injurati la banati, acum nu stiu cine-i ipocritul, dar probabil cand stii ca esti vinovat si mai si comentezi, deja nu mai esti doar ipocrit. Dar asa a fost comunitatea asta de ceva timp incoace, v-ati tot permis si nimeni nu s-a luat de voi, iar acum nici sa va mai dea un asistent un anunt nu mai poate pentru ca va fi quote-at de 10-15 ori, si cam tot de-atatea ori va fi batjocorit si neluat in seama. Si-acum spuneti voi, ar trebui sa-i mai pese cuiva?

Posted

bny , in starea actuala nr de playeri e destul de relevant... adica de la 400 media de asta iarna ( acum 6 -7 luni) s-a ajuns la 200 datorita bug-ului cu dupe (acum 2 luni) iar acum ca s-a scos elite ..pac vezi si 70-80

sa ajungi de la 400 la 80 in cateva luni inseamna ca ceva nu e bine...

a devenit o lupta psihologica sa mai joci pe serverul asta , tre' sa ai nervii tari...pentru ca aproape la orice item iti da illegal dupe si exit game

Posted

alex, poate s-au plictisit, poate si-au gasit alt joc, poate si-au facut caracterele full si asta a fost scopul lor de la bun inceput. acum e vara, e vacanta, lumea isi petrece mai mult timp afara decat atunci in iarna cand serverul era full, era frig, mocrila si scarmaz afara. :D stii bine, la fel ca mine, ca pe nimeni nu intereseaza numarul de playeri pe server. joaca cine vrea, cand vrea, nu trebuie sa existe vreun mindcontrol pentru a tine omul sa joace pe server, si mai ales pe un server ca asta, intelegi tu aluzia. (referindu-ma la comunitate)

intr-adevar, e un bug, probabil poate fi depistat si rezolvat in mai putin de cateva ore, insa l-ai mai vazut pe dragos pe-aici? nu, dar stii si tu la fel ca mine, ca omul nu mai da pe-aici pentru ca n-are pentru cine, si pentru ce? sa faca niste modificari unde nimeni nu-i respecta nici macar prezenta? omul si-a vazut de treaba, ca multi altii de pe-aici. nu va sta nimeni sa faca o treaba benevola si sa fie si injurat, ca sa nu mai zici de multumiri. la un moment dat s-au dat puncte dintr-alea gmo de craciun sau cum naiba se numesc, iar de paste venise unu revoltat gen. DAR CUM? DE PASTE NU MAI DATI?! :o

O comunitate...naspa, lets face it.

Posted

Nu stiu de ce va preocupa pe voi cati oameni sunt on, nu castiga nimeni nimic pe urma asta (gen cu cati sunt mai mult cu atat etc, dar nu). intr-adevar si pentru un server de 9999x tot cam atatia oameni ai. Ca sa ai o schimbare radicala la server (si aici ma refer la inaptii aia care fac topicuri zilnic cu injuraturi la adresa staff-ului), ori il faci cu experienta mare si lasi rr-urile, ori il faci non-rr. Eitherway, va fi mai fun decat sa dai 200 de rr-uri unui caracter fara pic de logica pe cand caracterului ii trebuie doar 70, sau 65 cate-or fi.

Oricum, indiferent de ce se va face, niciodata nu veti sta linistiti, intotdeauna veti avea de comentat, pentru ca asa sunteti voi unii, smecheri intre 4 pereti, cand de fapt ati putea sa vorbiti calm, sa folositi mai des expresiile "te rog" si "multumesc" si-asa mai departe. dar cand iti vin vreo 20-30 de insi cu un tupeu dintr-ala DA BA RR BD, FMMM DE INAPTI ADMINI CE ESTETI, cine credeti ca sta sa va mai ia in seama? Nu va sta nimeni sa se gandeasca la alti 100 insi carora nu le-ai auzit gura si deci, se supun, pe cand alti 30 vin si te injura. Degeaba veti spune ca de ce trebuie sa suferim noi pentru altii, puteti foarte simplu sa nu va mai raciti gura de pomana spunand asta si sa va luati voi insiva direct de aceia. Un staff care este "pupat in cur" cum se tot numeste de ceva timp incoace, este un staff respectat, un staff de care ar trebui sa tineti cont cand vi se spune sa nu mai folositi zeci de mii de clickere. Dar voi tot o faceti, si tot voi veniti si injurati la banati, acum nu stiu cine-i ipocritul, dar probabil cand stii ca esti vinovat si mai si comentezi, deja nu mai esti doar ipocrit. Dar asa a fost comunitatea asta de ceva timp incoace, v-ati tot permis si nimeni nu s-a luat de voi, iar acum nici sa va mai dea un asistent un anunt nu mai poate pentru ca va fi quote-at de 10-15 ori, si cam tot de-atatea ori va fi batjocorit si neluat in seama. Si-acum spuneti voi, ar trebui sa-i mai pese cuiva?

da bunny, ai dreptate ca sunt 20-30 pe care nu prea ii ajuta.. si se baga in seama cu tupeu peste tot.. dar ce se intampla cu restul ?

daca sunt 20 de persoane mai limitate din punct de vedere al intelectului asta nu inseamna ca trebuie sa ne bagi pe toti in aceeasi oala..

Posted

ce naiba a mai fost vara si anul trecut si acum 2 ani , tin minte ca nu era asa , adica sa gasesti tarc fire gol ziua :)) nici macar noaptea nu era posibil asa ceva acum cateva luni

fa-ti 5 min timp sa intri oleaca sa vezi :P

Posted

Nu stiu de ce va preocupa pe voi cati oameni sunt on, nu castiga nimeni nimic pe urma asta

Pe mine unul ma preocupa cati oameni suntem on. Imi placea mai mult sa joc cu 200 de oameni on decat acum cu ~ 100. E concurenta mai mare, bataie pe spoturi, certuri pe post (care isi au si acestea rostul), la invazii era plin, etc. Pentru mine conteaza mult sa fie serverul mai animat.

Posted

poate au renunat la joc, cum am zis mai sus, poate si-au gasit alte jocuri mai interesante, mai stabile, mai interactive. mu e naspa, ai un singur scop, sa faci cat mai multe rr-uri, n-ai quest-uri, n-ai nimic. bine, ca acum cu castle siege-ul asta s-au inrautatit mai rau treburile. eu cel putin am jucat vreo 3 luni Dragonica, un joc copilaresc, dar mult mai distractiv si cu mult mai multe facilitati decat in mu, o grafica mai buna, un shop in town, alt mod de comunicare si pvp s.a.m.d. mu devine din ce in ce mai vechi si din ce in ce mai neinteresant, in 2-3 ani nu stiu daca se vor mai juca macar aia 50 sau cati ati spus ca mai sunt pe server. asta pentru ca apar jocuri mai bune, jocuri care se merita sa le joci fara a-ti varsa nervii pe inamici pentru ca ti-a dat un pk acum 5 rr-uri, si 'moaaaama, las' ca ma fac eu mare'. ;D

oh well, dupa mine, as schimba jocul asta intr-un alt mmo, l2, silkroard, etc.

le: sau poate toti au dat bac-ul, si li s-au taiat netu'. xDDDDDDD

Posted

bny vara trecuta sau in vara cand sa deschis....ne bateam pe 1 tarc fire in arena 6-7 insi acu is goale (nu am vazut eu ca nu intru ..din ce zice alex) ...totusi sunt 10 pag de bk full....nici 70% numai joaca.

chestia ca e vara cald terase cluburi etc ...nu merge ptr ca si atunci mai lasi 1 afk una alta....

Posted

Deci va rog eu frumos faceti ceva ca nu se mai poate. Mi s-au dupat iteme de 380; nu mai pot juca asa. Chiar nu se poate face nimic ?

Posted

Deci va rog eu frumos faceti ceva ca nu se mai poate. Mi s-au dupat iteme de 380; nu mai pot juca asa. Chiar nu se poate face nimic ?

Hai ma wazzabi,si sateau asa frumos pe tine itemele alea :crazy: .

on: Am votat da.Deja au trecut doi ani,populatia e in scadere ,multe caractere full si m-am cam plictisit.Deja cu dupele astea e bataie de cap si tot mai multi playeri isi pierd itemele,ceea ce este foarte urat :naughty: .Hai cu rr db!

Posted

daca s-ar aduce imbunatatiri + ARIPI DE LVL 3 ar merita RR la DB, altfel o sa fie la fel, pentru ce o sa mai joc pe noul DB S2 ? ca full stats oricum am facut si aici, iteme tari am si aici etc

Posted

daca s-ar aduce imbunatatiri + ARIPI DE LVL 3 ar merita RR la DB, altfel o sa fie la fel, pentru ce o sa mai joc pe noul DB S2 ? ca full stats oricum am facut si aici, iteme tari am si aici etc

Imposibil din punct de vedere al resurselor.+ ca daca merge asa... va dura ''cativa ani''

Guest gulekPL
Posted

I voted "yes'

Because I like this server very much, but I remember it full, with homlike climate, I'loved that, I think that some ppl who remember me (this "strange" person on your server) will agree with my opinion. So reset data bring back real "climate" o MU linkmania for sure.

Salut gulek (grembi)

Posted

Eu unu nu mai joc pe LinkMania de mult timp joc pe Zohan Mu si sincer multi dupa link joaca acolo dar au zis ca daca se da rr db or sa intre inapoi pe LinkMania

Toata lumea asteapta rr db

Posted

bny vara trecuta sau in vara cand sa deschis....ne bateam pe 1 tarc fire in arena 6-7 insi acu is goale (nu am vazut eu ca nu intru ..din ce zice alex) ...totusi sunt 10 pag de bk full....nici 70% numai joaca.

chestia ca e vara cald terase cluburi etc ...nu merge ptr ca si atunci mai lasi 1 afk una alta....

ma rog acuma sunt ocupate alea , cate 1 caracter solo... dar 2 gigas sunt goale , la ora asta seara e cam incredibil :))

Hai, un jwl merge, hai si pachet de 30 da-l incolo ca le faci...da chiar asa iteme de 380 ... mare porcarie :(

mie mi s-a dupat un exe din store...go figure :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...