Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Reset DataBase

212 members have voted

1. 1. Doriti sa se dea reset DB in viitorul apropiat?

• Da
      177
    • Nu
      19
    • Nu inca
      21

Recommended Posts

Posted

Eu nu am ajuns la full si nici n-am nevoie sa ajung. Acum cand ai 15-20-30rr nu mai are nici un farmec la crescut, pentru ca nu este ca la inceput (de la zero)

Da pt reset DB.

Posted

Nu prea ati scapat nici de 'problema' cu clickerele(check here!)

Acel clicker este pe jumatate cat Elite,usor usor vor gasi unul pe masura Elite-ului. RR DB este strict necesar!

Edit: Vreau sa vad cat mai multe pareri si voturi !

Guest Carotella
Posted

clickeru ala doar da click-uri. nu il poti face sa adune ce iteme vrei, sa schimbe singur magiile, sa te mute pe ce coord vrei, sa vorbeasca singur sau alte kkturi care le facea elite.

Posted

Ar fi ideal un restart la bd . Cu un restart la bd si cu putina munca ar reveni multa lume pe server parerea mea ... Va urez multa bafta tuturor , faceti ceva si puneti svr in picioare , asa cum era odata

Posted

Parerea mea e sa nu se dea rr db....sa se bage season3 si max stats sa se schimbe la 65535 :) Asa vom avea si playeri si v-a fi bine pentru toti :)

Posted

Am votat NU

Lumea a ajuns la Season 6 si voi RR DB :cool2:

Season 7 chiar!

Season 3 ar fi ideal....!

Sa avansam si noi!

Posted

Am votat NU

Lumea a ajuns la Season 6 si voi RR DB :cool2:

Season 7 chiar!

Season 3 ar fi ideal....!

Sa avansam si noi!

Nu exista Season 7. Nici Sezonul 6 nu este complet iesit din Beta. Is de acord cu RR DB trecand la sezonul 3 altfel NU.

Posted

Am votat pentru ,un restart ar aduce mai multi playeri si nimeni nu s-ar mai plictisi, ceva nou tot timpul e bine venit.

Guest OutlanderX
Posted

Am votat da . Pt ca multi au facut full si nu mai joaca , multi vor sa se apuce si nu au chef , multi s-au lasat de plictiseala sau acum cand a aparut muguardu asta iar daca se va da rr db multi s-ar reapuca sau apuca.

Posted

Vad ca (aproape) toti va aruncati la "da! rr la db!". De ce vreti asta? Doar in ideea ca hai sa o luam toti de la zero? Chiar nici 10% din voi nu se gandesc ca e mult mai bine sa se rezolve acum bugurile majore si dupa aceea sa se dea rr la db? Cu ce va ajuta ca o luam de la zero dar umplem db-ul de dupe in primele 2 saptamani? (cum s-a mai intamplat si toti ati plans atunci ca au stricat unii piata)

Guest NaVy_SeaL
Posted

E veche versiunea trebuie ceva nou ... Si deja lumea nu mai joaca pe versiunea asta ....

Pai obi daca schimbati versiunea la un s6 sau mai mic -s4 ... poate acolo nu mai aveti probleme cu dupele .

Guest AddySM
Posted

Avand in vedere ca s-a rezolvat problema elite, e timpul sa o luam toti de la inceput.

Poate cu schimbarea sezonului scapam si de dupe.

Hai rr db!

Posted

Vad ca (aproape) toti va aruncati la "da! rr la db!". De ce vreti asta? Doar in ideea ca hai sa o luam toti de la zero? Chiar nici 10% din voi nu se gandesc ca e mult mai bine sa se rezolve acum bugurile majore si dupa aceea sa se dea rr la db? Cu ce va ajuta ca o luam de la zero dar umplem db-ul de dupe in primele 2 saptamani? (cum s-a mai intamplat si toti ati plans atunci ca au stricat unii piata)

95% sigur ca nu o sa se rezolve bugul cu dupe in urmatoarele 3-4 luni.

Guest MagiczSm
Posted

prima data sa se termine cu dupele si alte buguri si dupa un rr la db anuntat :) din timp

Guest OutlanderX
Posted

cum poti sa spui asa ceva? bugul asta a aparut ca s-a stricat ceva in baza de date ... daca se va da reset normal ca nu va mai fi...

Posted

vrazvan (Administrator) - Trimite mesaj privat

vdragosh (Administrator) - vdragosh Trimite mesaj privat

Odyzzeus (Global Moderator) - Odyzzeus - Coordonatorul echipei de GM's/Moderatori. Trimite mesaj privat

Cr1stY (Global Moderator) - Cr1stY Trimite mesaj privat

-ija -(Profesor MU) - -ija- - Team Leader Game Masters Trimite mesaj privat

[Creator] (Profesor MU) - [Creator] Trimite mesaj privat

TheMask (Profesor MU) - TheMask Trimite mesaj privat

Redemption (Profesor MU) - Redemption Trimite mesaj privat

xtest (Profesor MU) - xtest Trimite mesaj privat

Diablo (Profesor MU) - Diablo Trimite mesaj privat

TyreXel (Profesor MU) - TyreXel Trimite mesaj privat

MurDoc (Profesor MU) - MurDoc Trimite mesaj privat

morf3u (Profesor MU) - [morf3u] Trimite mesaj privat

Lancelot (Profesor MU) - Lancelot Trimite mesaj privat

Zefram (Tehnician MU) - Trimite mesaj privat

-Black-(Asistent MU) - -Black- Trimite mesaj privat

KooX (Asistent MU) - KooX Trimite mesaj privat

oick (Asistent MU) - oick Trimite mesaj privat

Rudy (Asistent MU) - Rudy Trimite mesaj privat

Obi-Wan (Asistent MU) - Obi-Wan Trimite mesaj privat

Sirius (Asistent MU) - Sirius Trimite mesaj privat

ZbumDemon (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

-john- (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

follyc (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

Memento (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

cn sa le rezolve? mama si tata? multi din cei de mai sus sunt degeaba ptr ca nu au activitate mai deloc

Posted

E veche versiunea trebuie ceva nou ... Si deja lumea nu mai joaca pe versiunea asta ....

Pai obi daca schimbati versiunea la un s6 sau mai mic -s4 ... poate acolo nu mai aveti probleme cu dupele .

ai zis-o, dupe buguri sped si alte prosti vor exista tot timpu si cei care se folosesc de ele

gandeste putin din alta perspectiva, daca si pe global se foloseste macro sped one hit, tot timpul

se va gasi cineva care sa se ajute de chestiile astea ...

Posted

Hai cu season3 cu aripi lvl 3 si maxstats 65535 si sa vedeti dupa ce activitate o sa fie . Din cate stiu season3 e cel mai putin buguit.

Guest OutlanderX
Posted

vrazvan (Administrator) - Trimite mesaj privat

vdragosh (Administrator) - vdragosh Trimite mesaj privat

Odyzzeus (Global Moderator) - Odyzzeus - Coordonatorul echipei de GM's/Moderatori. Trimite mesaj privat

Cr1stY (Global Moderator) - Cr1stY Trimite mesaj privat

-ija -(Profesor MU) - -ija- - Team Leader Game Masters Trimite mesaj privat

[Creator] (Profesor MU) - [Creator] Trimite mesaj privat

TheMask (Profesor MU) - TheMask Trimite mesaj privat

Redemption (Profesor MU) - Redemption Trimite mesaj privat

xtest (Profesor MU) - xtest Trimite mesaj privat

Diablo (Profesor MU) - Diablo Trimite mesaj privat

TyreXel (Profesor MU) - TyreXel Trimite mesaj privat

MurDoc (Profesor MU) - MurDoc Trimite mesaj privat

morf3u (Profesor MU) - [morf3u] Trimite mesaj privat

Lancelot (Profesor MU) - Lancelot Trimite mesaj privat

Zefram (Tehnician MU) - Trimite mesaj privat

-Black-(Asistent MU) - -Black- Trimite mesaj privat

KooX (Asistent MU) - KooX Trimite mesaj privat

oick (Asistent MU) - oick Trimite mesaj privat

Rudy (Asistent MU) - Rudy Trimite mesaj privat

Obi-Wan (Asistent MU) - Obi-Wan Trimite mesaj privat

Sirius (Asistent MU) - Sirius Trimite mesaj privat

ZbumDemon (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

-john- (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

follyc (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

Memento (Asistent MU) - Trimite mesaj privat

ZbumDemon , Sirius, -Black- , Zefram , Memento , Diablo , Redemption astia chiar n-au activitate DELOC ... mai sunt cativa care au dat 2-3 reply intr-un an dar pe aia nu i-am pus

Posted

Hai cu season3 cu aripi lvl 3 si maxstats 65535 si sa vedeti dupa ce activitate o sa fie . Din cate stiu season3 e cel mai putin buguit.

ce frumos ar fi :X

Posted

rr db...clar nu isi mai are rostul 90 de playeri online....

e vara soare bere cluburi de asta sunt 90 playeri on, cand vine frigul o sa fie peste 300

si pe forum tot vreo 80-90 au votat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...