Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Reset DataBase

212 members have voted

1. 1. Doriti sa se dea reset DB in viitorul apropiat?

• Da
      177
    • Nu
      19
    • Nu inca
      21

Recommended Posts

Posted

Acest topic este facut pentru a ne exprima parerea,rog moderatorii sa nu-l inchida.

Dupa ce ati ales 'DA' sau 'NU' va rog sa adaugati prin 'New Reply' un argument.

Sper ca stafful sa nu treaca cu vederea decizia playerilor si sa ia masuri!

# Am selectat DA deoarecea un nou DB ar face mult bine serverului,ar readuce playerii vechi si s-ar rezolva multe din problemele actuale.

Va rog fara offtopic aici,doar va exprimati parerea intr-un singur reply!

Posted

# Am selectat DA deoarecea un nou DB ar face mult bine serverului,ar readuce playerii vechi si s-ar rezolva multe din problemele actuale.

Va rog fara offtopic aici,doar va exprimati parerea intr-un singur reply!

Posted

bun s-a blocat elite dar mai sunt destule probleme de rezolvat : illegal dupe , afk tools... nu e exista nici o garantie ca nu va aparea iar bug de dupe dupa rr iar cu afk tools sunt sigur ca nu o sa vreti sa jucati

deci parerea mea ar fi : nu inca ( trebuia sa pui si optiunea asta)

Posted

bun s-a blocat elite dar mai sunt destule probleme de rezolvat : illegal dupe , afk tools... nu e exista nici o garantie ca nu va aparea iar bug de dupe dupa rr iar cu afk tools sunt sigur ca nu o sa vreti sa jucati

deci parerea mea ar fi : nu inca ( trebuia sa pui si optiunea asta)

Done

Posted

Alt Topic cu RR DB? Hai ma ca sunteti jenibili .. ce nu intelegeti ca nu conteaza parerea noastra?? puteti sa faceti 1000 de sondaje. (punct) ..O seara buna.

Posted

Alt Topic cu RR DB? Hai ma ca sunteti jenibili .. ce nu intelegeti ca nu conteaza parerea noastra?? puteti sa faceti 1000 de sondaje. (punct) ..O seara buna.

Ar trebui sa conteze,noi macar ne impunem si nu abandonam ca ceilalti. Dupa mine, faceti cum considerati, dar daca nu se va da rr db curand va veti juca singurI(stafful).

Posted

are dreptate anohoolic. Desi te-ai rugat de admini sa nu inchida acest topic, iti zic de pe acum ca va fi inchis cat de curand fiindca, din pacate, cei care joaca nu au un cuvant de spus si sunt prea disperati de joc incat sa aiba un cuvant de spus! Trebuie unitate intre playeri...dar de unde atata fericire. Sunt player vechi de mu, insa pe nicio baza de date nu a fost bataia de joc care e acum. Vinovati pentru acest dezastru? Va las pe voi sa ii ghiciti...oricum nu e greu. O simpla dovada a bataii de joc e faptul ca in loc sa rezolve dupe bug, ei isi bat capul cu elite... Nu spun ca nu e bine ca s-a interzis acel clicker, insa cred ca dupe bug e mult mai daunator acestui server decat clickerul elite. In fine, eu am votat DA! Oricum nu am mai intra in joc de vreo luna jumate..poate doua.

Guest Iubaretul
Posted

are dreptate anohoolic. Desi te-ai rugat de admini sa nu inchida acest topic, iti zic de pe acum ca va fi inchis cat de curand fiindca, din pacate, cei care joaca nu au un cuvant de spus si sunt prea disperati de joc incat sa aiba un cuvant de spus! Trebuie unitate intre playeri...dar de unde atata fericire. Sunt player vechi de mu, insa pe nicio baza de date nu a fost bataia de joc care e acum. Vinovati pentru acest dezastru? Va las pe voi sa ii ghiciti...oricum nu e greu. O simpla dovada a bataii de joc e faptul ca in loc sa rezolve dupe bug, ei isi bat capul cu elite... Nu spun ca nu e bine ca s-a interzis acel clicker, insa cred ca dupe bug e mult mai daunator acestui server decat clickerul elite. In fine, eu am votat DA! Oricum nu am mai intra in joc de vreo luna jumate..poate doua.

singura solutie ca sa se dea reset la db este urmatoarea :

nici un player sa nu se mai logheze o perioada de timp.

ABSOLUT nici un player.

Iar rezultatele vor fi urmatoarele :

1. adminii sau ownerul va inchide de tot serverul si il va redeschide in momentul in care o sa intre disperatii pe forum si o sa ceara sa ii dea drumu asa cum este cu bug si fara elite ca ei vor sa joace.

2. o sa dea rr la db si poate tot atunci va rezolva problema cu dupe ala.

eu unul nu vad alta solutie.unitate in playeri.

adminii = guvernul

playerii= poporul

poporul ar trebui sa decida

p.s mie imi este indiferent.dar as vrea sa incep un server de la 0 cu toti sa vad si eu cum este.nu am prins nici unu.

Posted

singura solutie ca sa se dea reset la db este urmatoarea :

nici un player sa nu se mai logheze o perioada de timp.

ABSOLUT nici un player.

Iar rezultatele vor fi urmatoarele :

1. adminii sau ownerul va inchide de tot serverul si il va redeschide in momentul in care o sa intre disperatii pe forum si o sa ceara sa ii dea drumu asa cum este cu bug si fara elite ca ei vor sa joace.

2. o sa dea rr la db si poate tot atunci va rezolva problema cu dupe ala.

eu unul nu vad alta solutie.unitate in playeri.

adminii = guvernul

playerii= poporul

poporul ar trebui sa decida

p.s mie imi este indiferent.dar as vrea sa incep un server de la 0 cu toti sa vad si eu cum este.nu am prins nici unu.

Sa speram ca ne vor lua in considerare,oricum daca nu se va da rr db in maxim o saptamana nu veti mai avea cu cine sa jucati...

Posted

Sunt un player. Nu sunt admin si nici nu am fost vreodata admin. Prieteni admini si pile nu am avut.

Acum sa spun si eu cateva: Cine a folosit prima data dupe, player-ul sau admin-ul? Cine a folosit pentru prima data speed hack, player-ul sau admin-ul? Cine a folosit prima data mupie, player-ul sau admin-ul? ..... Cine a folosit prima data Elite, player-ul sau admin-ul?

Sunt player, dar totusi gandesc "la rece". Nu iau partea nimanui, dar eu vad ca partea cea mai vatamata ca sa zic asa e cea a staff-ului Linkmania, adica adminii. Cand am intrat eu pe server in 2005 sau 2006 nu mai retin, jocul il puteai folosi pe un pentium 3. Acum iti trebuie avion sa poti juca mu din cauza protectiei anti-hack. Pentru ca noi jucatorii nu suntem in stare sa vedem scopul jocului: sa socializam, sa ne cunoastem mai bine si sa ne relaxam dupa o zi de munca, scoala sau ce o fi.

Pentru orice rahat dati vina pe admini. Intr-adevar au si ei o vina, dar nu atat de mare pe cat e a noastra, deoarece noi am adus hack-urile. Eu nu vad in nici-un topic in care sa fie promovat ceva hack de catre un admin. Asa ca nu dati vina doar pe admini ca s-a ajuns la aceasta situatie. Si noi am ajutat ca sa se ajunga la situatia de azi.

Am 21 de ani. Am inceput sa joc mu in copilarie cand aveam o gandire ....de copil, dar totusi nu m-am revoltat pe admini pentru ce s-a intamplat pe server. Sunt unul din jucatorii care a jucat cu toate hack-urile posibile. Le-am incercat pe toate si am ajuns la o concluzie: mai frumos era inainte cand nu stiam de hack-uri, pur si simplu nu mai avea rost jocul. Intram cu gandul " las afk sa fac full si sa stranga jwl, vin si verific diseara". Inainte ma distram, radeam, stateam cu diferite persoane pana pe la 1 noaptea si ne pvoesteam tot felul de tampenii, acuma totul se rezuma la avutie .... sec.

Raspunsul la topic: nu mai are importanta.

Guest Carotella
Posted

true :)

Posted

Nu inca am votat si eu, dupa ce vom mai scapa de bug-uri si din problemele serverului ne vom putea gandi si la rr db.

Daca lumea va ramane on-topic si vor incerca sa mentina un limbaj civilizat topicul va putea ramane deschis pentru a isi da cat mai multi cu parerea.

Guest Silphy
Posted

rrr db si ar fi fain un srv non rr :>

Posted

pai daca adminii nu se implica cum se rezolva prob astea? asa singurele? puff si s'a rezolvat

cum ati putut schimba launcher'ul pt a bloca elite'ul asa puteti rezolva si restul problemelor de pe link si nu ma refer neaparat la dupe bug

:)

Posted

cum ati putut schimba launcher'ul pt a bloca elite'ul asa puteti rezolva si restul problemelor de pe link

Exact asa se vor rezolva si restul problemelor de pe link, doar ca va dura ceva timp.

Posted

cum ati putut schimba launcher'ul pt a bloca elite'ul asa puteti rezolva si restul problemelor de pe link

Exact asa se vor rezolva si restul problemelor de pe link, doar ca va dura ceva timp.

se plictiseste lumea, se lasa, in tot serveru sunt 20 oameni si aia afk ,,,80% 90%din jucatori cer RR bd

mai mult de atat dupa mine nu e posibil

pate cand vor intra admini si vor vb singuri isi vor da seama

asa pierdeti jucatori lunea incepe sa joace pe alte servare

nu castigati nimic. asta ii parerea mea si a multora

RR LA BD E perfect SI CAT MAI CURAND POSIBIL

Posted

:dance: RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD RR la BD

si toata lumea fericita:)) :hello:

Guest cerghizan1980
Posted

RR DB :)

:bananadance2:

Posted

Sunt un player. Nu sunt admin si nici nu am fost vreodata admin. Prieteni admini si pile nu am avut.

Acum sa spun si eu cateva: Cine a folosit prima data dupe, player-ul sau admin-ul? Cine a folosit pentru prima data speed hack, player-ul sau admin-ul? Cine a folosit prima data mupie, player-ul sau admin-ul? ..... Cine a folosit prima data Elite, player-ul sau admin-ul?

Sunt player, dar totusi gandesc "la rece". Nu iau partea nimanui, dar eu vad ca partea cea mai vatamata ca sa zic asa e cea a staff-ului Linkmania, adica adminii. Cand am intrat eu pe server in 2005 sau 2006 nu mai retin, jocul il puteai folosi pe un pentium 3. Acum iti trebuie avion sa poti juca mu din cauza protectiei anti-hack. Pentru ca noi jucatorii nu suntem in stare sa vedem scopul jocului: sa socializam, sa ne cunoastem mai bine si sa ne relaxam dupa o zi de munca, scoala sau ce o fi.

Pentru orice rahat dati vina pe admini. Intr-adevar au si ei o vina, dar nu atat de mare pe cat e a noastra, deoarece noi am adus hack-urile. Eu nu vad in nici-un topic in care sa fie promovat ceva hack de catre un admin. Asa ca nu dati vina doar pe admini ca s-a ajuns la aceasta situatie. Si noi am ajutat ca sa se ajunga la situatia de azi.

Am 21 de ani. Am inceput sa joc mu in copilarie cand aveam o gandire ....de copil, dar totusi nu m-am revoltat pe admini pentru ce s-a intamplat pe server. Sunt unul din jucatorii care a jucat cu toate hack-urile posibile. Le-am incercat pe toate si am ajuns la o concluzie: mai frumos era inainte cand nu stiam de hack-uri, pur si simplu nu mai avea rost jocul. Intram cu gandul " las afk sa fac full si sa stranga jwl, vin si verific diseara". Inainte ma distram, radeam, stateam cu diferite persoane pana pe la 1 noaptea si ne pvoesteam tot felul de tampenii, acuma totul se rezuma la avutie .... sec.

Ai pus punctu pe "i" ..asta ma chinuiam eu sa explic de ceva timp.

Cat despre topicul in cauza am sa dau un mare "DA" ..si la inceput de DB ..bagati Mguard ..desi cei care s-au jucat de au distrus serveru in momentu de fata ..vor gasi o modalitate sa introduca "programe ajutatoare" si in next DB ..care dauneaza foarte mult si creeaza buguri ..Dar na "Adminu e devina ca n-a rezolvat bugurile creeate de noi" .. In locul unora as tace..si m-as face micut/a (Se stiu ei). Sa aveti o seara superba!

Posted

sper sa se dea cat mai repede rr db.

sunt multe persoane care acum au full si nu joaca... dar au zis ca daca se va da... se vor reapuca cu siguranta.

toate problemele care au aparut, au aparut din cauza ca nu exista protectie antihack.

acum exista, si un fresh start va mii mai mult decat suficient pentru a revitaliza acest server.

Posted

mi se pare ceva normal, si sa vazut si in seara asta la cs, cine stie sa joace inseamna ca stie sa joace,

am luat cs, ni lau luat inapoi pentru ca spre final au inceput sa apara din hh si am fost depasiti numeric,

faza este ca sa vazut ca acei zmei fara programe nu mai sunt atat de zmei ca inainte.

Posted

votat categoric DA, e preaaaaaaa plictisitor jocul in momentul asta, chiar intru.. stau 2 3 minute salut guilda si ies, nu am ce sa fac.. la invazii nu pot sa ma duc ca toti au invaziile notate si ajung inaintea mea de fiecare data... la lvl nici nu imi mai vine sa stau cand ma gandesc ca toti au full..

It Sucks !

mi se pare ceva normal, si sa vazut si in seara asta la cs, cine stie sa joace inseamna ca stie sa joace,

am luat cs, ni lau luat inapoi pentru ca spre final au inceput sa apara din hh si am fost depasiti numeric,

faza este ca sa vazut ca acei zmei fara programe nu mai sunt atat de zmei ca inainte.

tu calmeaza-te corectule care esti corect, si care n-ai folosit niciodata niciun program ajutator..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...