Flavius95 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Numele meu în joc:FlaviusCR7 Numele EXACT celui pe care îl reclam:RuLLeR Screenshot-uri: http://imageshack.us/f/13/reclamatiei.jpg/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):-am incercat sa intru in masina lui RuLLeR,nu am reusit iar acesta cand s-a indepartat mi-a transmis o expresie urata care m-a suparat enorm mai ales ca este vorba de mama mea Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu am fost atent in acel moment Martori:mi-a transmis injuriile la adresa mamei mele prin whisper,nu este nevoie de martori // editat, ti-am pus poza.
BAdu Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Vad doar ca nu le are cu gramatica, nu vad sa fi zis ceva de mama ta.. Nu primeste nimic, in schimb o sa port o conversatie cu el sa il rog sa incerce sa renunte la astfel de afirmatii cu subintelesuri.. Closed. *Ti-am editat eu titlul. Data viitoare sa fi mai atent la modelul de postare