chaserz Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 daca au putut cumpara un gameguard care sa opreasca elite + speed dc sa nu poata pune season 4/5/6 ? :) prea mult de testat probabil
Guest puff Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 1. Lumea nu se plange ca i-ati lasat fara pick up items sau alte magarii de la elite, se plang pentru simplul fapt ca nu au un clicker cu optiunea de click doar in game si cu optiunea de bot, sa zic asa, pentru dl si daca gasesti un clicker care da click doar in game dl-ul ce face...elf-ul cum sa buff-e? Trebuie sa stea toti on nu? Lumea s-a modernizat fratilor...in timp ce joaca mu mai sta si pe mess sau asculta o muzica sau stiu eu ce mai fac playeri. Asta e problema, nu ca am ramas fara pick-up sau stiu eu ce alte optiuni avea elite-ul. 2. La ce naiba te scoate din joc cand dai la "processes" in "task manager"? Sa fim seriosi, chestia asta chiar e o tampenie...adica nu imi pot pune eu mu-ul pe "low priority" ca sa pot juca si un COD MW2 sau un CS sau mario forever :| 3. O idee ar fi sa inchideti serverul sau mai bine sa il bagati o perioada buna de timp in teste pentru a rezolva toate bug-urile si dupa sa faceti un sondaj ce vrea lumea pentru DB-ul nou.... non rr sau sa ramana cum a fost pana acuma.
Dumnezeu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 pai e bine ca nu merge clikerul nasol e ca dupa 2 ani sa facut ceva.
chaserz Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 cred ca se poate rezolva sa nu merga clikerul si sa poti face si altceva in timpul asta.mi se pare aberant sa fii obligat sa tii un calculator numai cu mu-ul