Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

btk.dumy

auto clicker linkmania

Recommended Posts

Posted

:) acest clicker oferit de voi ataca numai cand este cursorul pe un mob..... nu puteti face un autoclicker care sa fie in avantaj si ptr elf si ptr dl si ptr bk:D nu doar ptr cei care au ES..... clickerul avanta ce are de nu il lasati :-s

Posted

deci ati facut cea mai mare prostie de pana acum jur ! chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea voastra ! ne obligati sa incepem cu scotch pe mouse si prostii din-astea ? pai in cazul asta de ce va e frica nu scapati, nu veti mai avea playeri ca pana acum, cine credeti ca e atat de tampit sa dea click dreapta manual ? ati scos elite ? foarte bine ! nu avem nevoie! dar nici macar un click dreapta care sa dea non-stop ? imi cer scuze dar dati dovada de mare nesimtire si prostie !

Posted

Poate pune cineva aici linkul de descarcare al clickerului.?

http://dl.transfer.r...1jul-ea842f.zip

da mai bine pui piatra pe mouse:-j

pune tu piatra pe mouse... mai bine nu mai joc asa..

si eu in caz ca primim un raspuns NEGATIV

stai putin sa vezi cum ies baietii la interval cu un clicker dupa ce vad ca nu mai intra nici dracu pe server :))

:) sa se spele pe cap cu serverul lor... nu ma facut mama ca sa dorm in mu:)... fac un clicker... care sa imi poata permite sa "joc" si cand sunt away from keyboard (cu riscul de a lua susspend) ....nu fac... "Ciao"

cum mai stai afk:D daca nu exista clicker!? se va da limbaj numai pe pk limbaj si es tarc bk?:-s

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...