Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

iese din joc aiurea + ne intoarcem la bluescreen-uri ?

Recommended Posts

Posted

iese foarte des din joc aiurea

nu am elite sau vreun clicker deschis

daca vreau sa deschid taskmanager sa inchid start-s2.exe ca sa nu iau bluescreen iar ma scoate , acuma ca nu mai merge elite faceti ceva sa poata fi inchis launcherul altfel iar se va umple forumul de bluescreen

Guest Silphy
Posted

Raspunsul lui Murdoc:

Cand joci mu joci mu . Nu ai voie sa intrii la procese:)) . Daca nu iti convine mergi altundeva.

Guest necorupt!
Posted

da mie nu imi merge deloc , nu inteleg nimik!

Guest necorupt!
Posted

numai joc nici un mu dama dreq X(X(X(X(X(X(X ca ma umplu de nervi aici , ce-i cu clikeru ala ? ce fac cu el ??

Guest relife
Posted

Raspunsul lui Murdoc:

Cand joci mu joci mu . Nu ai voie sa intrii la procese:)) . Daca nu iti convine mergi altundeva.

cel mai bun sfat, eu il urmez, a ajuns de rasul curcilor LM.

Posted

bun frate, nu mai avem voie elite, e ok, foarte bine. Da macar un click dreapta decent sa avem. Atat cer ! nimic altceva. chiar nu se poate ? ne dati râsul ala de clicker ? ce sa facem cu el ? ca da odata la 5 secunde!

Guest Silphy
Posted

minimizez sa citesc ceva pe forum si pac exit , voi nu ati testat launcherul asta deloc?

e extrem de instabil

mai trebe si deastea? =))

Posted

Am stat on si de pe windows7 si de windows xp, imi merge minimizer, nu am luat nici un bluescreen, nici un d/c fara vr-un motiv.

Posted

Am stat on si de pe windows7 si de windows xp, imi merge minimizer, nu am luat nici un bluescreen, nici un d/c fara vr-un motiv.

Ok team inteles dar rog stafu LM sa ne dea un clicker decent sa dea calumea si sa multumeasca si elfa cu un auto buff. ca din cate stiu e legal.

Posted

eh, dar pe vremea "noastra" cand bagam punctele full doar cu mouse-ul cum era? xD cel putin eu pe bd2, am bagat full la agility cu mouse-ul, ca na, nu erau clickere pe-atunci. xD

bsod, again? aww, naspa. :/

Posted

iese foarte des din joc aiurea

nu am elite sau vreun clicker deschis

daca vreau sa deschid taskmanager sa inchid start-s2.exe ca sa nu iau bluescreen iar ma scoate , acuma ca nu mai merge elite faceti ceva sa poata fi inchis launcherul altfel iar se va umple forumul de bluescreen

nu frate cand joci mu .. trebuie sa joci cu full screen toate celelalte programe sa fie inchise! ca na e MU ONLINE!.... adormi cu degetu pe click dreapta sau pui o caramida eventual... ca sa dai rr in 5 ani.....

P.S: daca tot nu avem nici un clicker CALUMEA la dispozitie dc nu faci sv de 9999 XP?:D

Guest Silphy
Posted

eh, dar pe vremea "noastra" cand bagam punctele full doar cu mouse-ul cum era? xD cel putin eu pe bd2, am bagat full la agility cu mouse-ul, ca na, nu erau clickere pe-atunci. xD

bsod, again? aww, naspa. :/

Da eu nu pricep de ce trebe sa fie si acu ca si atunci :). Nu numa tu ai bagat puncte cu mousu am bagat si eu stai calm.. Dar launcheru asta face o chestie care ... lasa de dorit . Adica daca eu vreau sa imi pun main'u pe low nu pot pentru daca dau la procese imi iese din game vi se pare normal? Pentru ce drq sa inventat pc'u asa numa sa poti juca numa un joc? ...

Posted

ok voi ati testat maxim 10 insi launcherul asta...de acum incolo il vor incerca zeci , sute de persoane

sunt destul de sigur ca si altii vor avea problema asta ca doar nu sunt nebun sa inventez prostii

Posted

Si pe mine ma scoate des din joc daca navighez pe net cu Firefox, daca deschid un fisier cu Notepad.

Si nu nu incerc sa folosesc clickere.

Posted

Sunteti cei mai tari admini !!!! Cand tara arde , baba se piaptana !!!! In loc sa ne scapati draq de bugu vietii cu dupe , pe voi va intereseaza sa schimbati luncheru si sa bagati un cacat de luncher . Eu unul nu mai joc aici ! Cand o sa poti intra cu 2 conturi sa ma anuntati si pe mn , si poate nici atunci nu o sa mai intru sa joc ! Dupa ce ca era serverul dus , l`ati dus voi de tot cu luncheru curului !!!!!!!!!

Posted

Sunteti cei mai tari admini !!!! Cand tara arde , baba se piaptana !!!! In loc sa ne scapati draq de bugu vietii cu dupe , pe voi va intereseaza sa schimbati luncheru si sa bagati un cacat de luncher . Eu unul nu mai joc aici ! Cand o sa poti intra cu 2 conturi sa ma anuntati si pe mn , si poate nici atunci nu o sa mai intru sa joc ! Dupa ce ca era serverul dus , l`ati dus voi de tot cu luncheru curului !!!!!!!!!

+1......asta am spus si eu... dar oricum nu se va face cum dorim noi PLAYERI se va face cum doresc domni admini...ca nah ei sunt "BOSS" pnm:D.... si de ar ramane doar ei pe server... nu ar fi deacord cu noi:)

Posted

ok voi ati testat maxim 10 insi launcherul asta...de acum incolo il vor incerca zeci , sute de persoane

sunt destul de sigur ca si altii vor avea problema asta ca doar nu sunt nebun sa inventez prostii

Esti mama omida sau cum? Lasa-i pe cei care au probleme sa posteze, nu o fa tu preventiv :)

Posted

pai fac pe mama omida fiindca tu esti prea sigur pe tine cand nu e cazul

bineinteles ca ma chinui de vreo 10 min sa intru si cand dau ctrl alt del ma scoate...+ problema vesnica cu dupe = love ce sa mai :comp1:

chiar nu inteleg de ce trebuie sa iasa din joc cand deschid task manager....?? e culmea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...