Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Silviu.

Mai dati drumu la srv?

Recommended Posts

Posted

ba vorbiti pe chat dak vreti sa vb de .... in .... :) nu mai faceti offtopic gasiti o bodega luati un litru de cinzeaca :)) si vorbiti cat va tin neuronii :crazy:

Posted

De cand nu merge jocu vati dilit cu robotzi si reclame youtube... hai sa va bag o dedicatie si eu

Sper sa va placa :tiphat: :tiphat: :tiphat:

Referitor la dedicatia ta,mi se pare OK piesa, insa Loredana inainte scotea melodii pentru 'Inima de tigan/Regina' si acum canta cu BUG Mafia.A gasit calea spre cainta.:))

mai da`i un search in legatura cu Loredana!

http://www.youtube.com/watch?v=vRP0D14IhP8

Stiu ca a cantat pentru filmul ala....dar eu ma refeream la altceva!...

Stiu la ce te-ai referit,insa pentru un timp se prostise Loredana.

In 1999, BUG Mafia dominau topurile muzicale cu „Ridica-ma la cer”, colaborarea pe care o aveau cu Loredana Groza.

Guest EasyLow
Posted

De cand nu merge jocu vati dilit cu robotzi si reclame youtube... hai sa va bag o dedicatie si eu

Sper sa va placa :tiphat: :tiphat: :tiphat:

Referitor la dedicatia ta,mi se pare OK piesa, insa Loredana inainte scotea melodii pentru 'Inima de tigan/Regina' si acum canta cu BUG Mafia.A gasit calea spre cainta.:))

mai da`i un search in legatura cu Loredana!

http://www.youtube.com/watch?v=vRP0D14IhP8

Stiu ca a cantat pentru filmul ala....dar eu ma refeream la altceva!...

Stiu la ce te-ai referit,insa pentru un timp se prostise Loredana.

In 1999, BUG Mafia dominau topurile muzicale cu „Ridica-ma la cer”, colaborarea pe care o aveau cu Loredana Groza.

Eu cred k Loredana este una dintre putinele voci care poate canta orice si se adapteaza in orice situatie!

Posted

SERRVERRR ONNNNNNNNNNNN :bananadance2:

Si acel cineva cred ca a dat la fiecare min pe luncheru ala de la nenorocit....

neeh :happy1: ma uit la film doar faceam misto de fomistii de acest joc #-o

Posted

hai ma nene e 9 si nu ati dat drumu la srv macar spuneti ca ii dati drumu maine nu ne puneti sa stam in suspans :-w

=)) tu probabil mai bine da drumu la un film si uita de mu 2-3 ore..:)

Posted

hai ma nene e 9 si nu ati dat drumu la srv macar spuneti ca ii dati drumu maine nu ne puneti sa stam in suspans :-w

@N TOPIC: ar fi ceva din partea adminilor sa ne dea si noua un raspuns oficial nu ca cel de la ora 6 jumate #-o

Posted

vorbiti ca sa va aflati in treaba..bagatori in fundul calului se numesc astia

dupa ca ce discutati probleme ce nu au legatura cu acest topic,va mai si "atingeti" unii pe altii

toti sunteti isteti de plesniti ca pepenele de atata minte..dar sunteti prosti cu carul

Prostilor! :banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...