Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Silviu.

Mai dati drumu la srv?

Recommended Posts

Posted

E nasol de voi da de mine e bine si chiar si pe ploaie ma duci la cineva dam drumu la muzica chemam fete si tot nu stam asa ca dispe cu ochi beliti in ochi zicand in gand " MU MU MU MU VREAU MU PE PAINE"

daca esti asa de smecher tu:D de ce nu iti chem fetele si nu dai drumu la muzica... si stai aici pe forum... ca noi, eu unu stau in casa pentru ca vremea imi strica starea!

P.S: nu chem fetele (care la tine posibil sa aibe par pe piept si pe spate) , ele ma cheama pe mn...

Asa ca sa iti ras de ce stau pe forum acum...

In primu rand in acest moment lucrez la o subtitrare si tre sa o termin....

Fiindca sunt unul dintre organizatori la posibila petrecere dupa mintea mea e de datoria mea de a chema...

P.S: nu mai vorbi in necunostinta de cauza:P:)..

cum lucrezi tu la o subtitrare cand te bate limba romana... nu pricep:) in fine ... hai gata cu spamu

petrecere frumoasa.. si spor la munca :tiphat:

Posted

dati drumu la srv pana la ora 00 ?:-"

incredibil...doar la 380 va ganditi fomistilor sa ma cac pe voi cu manevrele voastre cu tot

a avut alta alianta cs sapta trecuta si nici un restart....acum hop deja 3 rr la serv , e normal sa fie favoritismele astea????

dc tot timpu se trag concluzii gresite ? mai degraba sa lasa-ti voi comentariile de prost gust deoparte!!!!

Have Fun!

Posted

E nasol de voi da de mine e bine si chiar si pe ploaie ma duci la cineva dam drumu la muzica chemam fete si tot nu stam asa ca dispe cu ochi beliti in ochi zicand in gand " MU MU MU MU VREAU MU PE PAINE"

daca esti asa de smecher tu:D de ce nu iti chem fetele si nu dai drumu la muzica... si stai aici pe forum... ca noi, eu unu stau in casa pentru ca vremea imi strica starea!

P.S: nu chem fetele (care la tine posibil sa aibe par pe piept si pe spate) , ele ma cheama pe mn...

Fiindca sunt unul dintre organizatori la posibila petrecere dupa mintea mea e de datoria mea de a chema...

cum lucrezi tu la o subtitrare cand te bate limba romana... nu pricep:) in fine ... hai gata cu spamu

Foarte simplu am greseli din cauza ca tre sa ma concentrez pe altceva infara de a incerca in a va baga o idee in cap celor care sunt disperati de mu, mai ducetiva undeva pe afara sau la o tereasa etc..

Posted

Pana da drumul la servar incercati : PPM ,

cel mai tare manager de fotbal ,ai antrenamente zilnic, control total asupra jucatorilor.

Posted

dati drumu la srv pana la ora 00 ?:-"

incredibil...doar la 380 va ganditi fomistilor sa ma cac pe voi cu manevrele voastre cu tot

a avut alta alianta cs sapta trecuta si nici un restart....acum hop deja 3 rr la serv , e normal sa fie favoritismele astea????

nu stiu cine naiba te mai tine pe srv asta :))

dute frate cautati un srv unde nu sunt deloc buguri...unde se ocupa admini de srv....ca aici vad ca nu`ti place :))

Posted

Foarte simplu am greseli din cauza ca tre sa ma concentrez pe altceva infara de a incerca in a va baga o idee in cap celor care sunt disperati de mu, mai ducetiva undeva pe afara sau la o tereasa etc..

tie trebuie sa iti desenez... ca sa intelegi ca PLOUA (cum sa ma duc la terasa daca ploua) Nu sunt disperat de mu:) sunt on pe forum!.. si ti'am zis ca vremea imi strica starile...:) daca nici acum nu ai inteles... imi pare rau!

Guest EasyLow
Posted

La fiecare restart , unul trebuie sa deschida un topic cu "problema asta"!

La fiecare topic de gen, al`2lea replay (si urmatoarele 300) suna cam asa "Iesi afara,e frumos!"

Vi se pare ca nu vrea asta? tocmai asta e ideea,,,sa lase p un spot si sa plece afara!

Altceva nu mai stiti? "iesi afara...deschide geamu`...vreme frumoasa....." dar voi(majoritatea)?

Noroc ca le mai spuneti voi ca ei n`ar iesi din casa ! #-o #-o #-o

Posted

ca da drumu acum ca ii da drumu maine tot dreq aia e :)) oricum nu cred ca vor rezolva bugul dak nu au facut asta in 3 luni de zile :)) :violent: obisnuitiva ... :tiphat:

Posted

De cand nu merge jocu vati dilit cu robotzi si reclame youtube... hai sa va bag o dedicatie si eu

Sper sa va placa :tiphat: :tiphat: :tiphat:

Referitor la dedicatia ta,mi se pare OK piesa, insa Loredana inainte scotea melodii pentru 'Inima de tigan/Regina' si acum canta cu BUG Mafia.A gasit calea spre cainta.:))

Guest EasyLow
Posted

De cand nu merge jocu vati dilit cu robotzi si reclame youtube... hai sa va bag o dedicatie si eu

Referitor la dedicatia ta,mi se pare OK piesa, insa Loredana inainte scotea melodii pentru 'Inima de tigan/Regina' si acum canta cu BUG Mafia.A gasit calea spre cainta.:))

mai da`i un search in legatura cu Loredana!

Posted

ba gata cu spamu ca deja miati umplut mailuuuuuuuuuu :) va pun pe voi sa faceti curat dupa ... sau NU :) :slap: :slap: :slap: :slap:

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=vRP0D14IhP8

Guest EasyLow
Posted

http://www.youtube.com/watch?v=vRP0D14IhP8

Stiu ca a cantat pentru filmul ala....dar eu ma refeream la altceva!...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...