Edy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 •Nume club: "Smoke, adrenalin and broken wheels" Club Nickul meu: Edy Level (minim 3): 6 De ce vreau sa-mi deschid club: pentru a ma distra , a scapa de monotonie si a cunoaste oameni noi , in + , consider ca sunt un bun organizator Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd): • In ce consta acest club? acest club consta in curse pe terenuri accidentate sau normale de distante diferite + stunturi facute DOAR cu masini . unele curse se pot desfasura cu rotile sparte . acest club se caracterizeaza prin seriozitate si prin distractie si caterinca , dar in limita bunului simt . vor avea loc doua sedinte anuntate cu 2 zile inainte ( o mini sedinta miercuri si una sambata sau duminica ) Regulament • Puteti fi in orice factiune cand aplicati. • Puteti fi si in mai multe cluburi, dar sunteti obligati sa veniti la intruniri. • Esti obligat sa mentii o anumita decenta in limbaj si sa nu faci spam • Nu aveti voi sa va atacati intre voi, indiferent de factiunea in care faceti parte , daca incalcati aceasta regula , sunteti exclusi din club • Ascultati de lider si de co-lider. La 2 advertismente , sunteti exclusi din club Advertismentele se pot obtine prin : - absentarea de la sedinte fara a anunta - limbaj murdar ( aici depinde de gravitate ) - neascultarea liderilor • Ce castig ? - distractie maxima - prieteni noi - si premii in bani daca veti castiga vreun turneu de curse Inscrieri • Nick: • Level (minim 4): • Varsta: • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/NuMembrii: Edy - Lider Star_kidd - Lider # - advertisment Astept aplicatiile conform modelului si un pm pe forum de la cine vrea co-lider si este dispus sa puna bani cu mine si cu star pentru premii !
SuperPasarica Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 • Nick:GrEaTBiRD • Level (minim 4):6 • Varsta: 7 • Factiune:Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Caterinca, new friends, and cars <3. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu
Madalin Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 • Nick: Madalin • Level (minim 4): 10 • Varsta: 16 • Factiune: civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru distractie • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Lazyb0y Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 • Nick: Notram • Level (minim 4):4 • Varsta: 15 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Ca sa ma distrez si sa imi fac prieteni noi :D • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu: DA
AleXoNNNe Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 • Nick: 73rM1n470r • Level (minim 4): 9 • Varsta: 15 • Factiune: SFR • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sa ma distrez , sa imi fac prieteni noi si ... cum spune si clubul ...... ADRENALINA :D . • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Edy Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Membrii: Edy - lider Star_kidd - lider Greatbird - membru Madalin - membru Notram - membru Terminator - membru astept alte aplicatii + alte pm-uri sa am de unde alege :lol:
Guest Dragos. Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 • Nick: Dragos • Level (minim 4): 5 • Varsta: 16 • Factiune: FBI • De ce doresc sa ma alatur clubului: Fun • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da.
Edy Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Edy - lider Star_kidd - lider Greatbird - membru Madalin - membru Notram - membru Terminator - membru Dragos - membru Miercuri , ora 17:00 , ramane flexibila ( imi dati pm cum ar fi mai bine ) , este primul meeting ! recrutam in continuare ... , astept aplicatii dupa model
Edy Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 NU uitati , maine la ora 17:00 vreau sa fiti prezent neaparat , imi dati /w cand aveti masina sa va zic irc-ul si unde sa veniti , cine lipseste fara sa anunte ca e incert sau ca nu vine , e demis ...
Edy Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 sedinta a avut loc , mersi de prezenta cursa 1 : aero ls - sand king's , winner - madalin ( 2 k ) cursa 2 : sand king's - aero sf , winner - madalin ( 2 k ) cursa 3 cu rotile sparte : pista aero sf , winner - terminator ( 2 k ) membrii: Edy - lider Star kidd - lider Greatbird - membru Madalin - membru Terminator - membru Dragos - membru # - advertisment Notram - demis pun si poze imediat , astept alte aplicatii ! ps; mi-a cam picat netul intruna , data viitoare sper sa fie mai multi membrii si daca n-o sa-mi cada netul , o sa tina mai mult meetingul
Madalin Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 In perioada 9 - 17 iulie nu voi activa , imi cer scuze , promit sa ma revansez Asta e un album de la PRIMA sedinta : http://imageshack.us/g/96/samp142q.png/
Edy Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 nu se mai inscrie nimeni ? imi dati /w in joc cand mai vreti o intalnire
aT0mlicious Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 • Nick: aT0mlicious • Level (minim 4): 2 • Varsta: 15 • Factiune: SMURD • De ce doresc sa ma alatur clubului: Fun. • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da.
Edy Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 atomliCOIOS - acceptat Edy - lider Star kidd - lider Greatbird - membru Madalin - membru Terminator - membru Dragos - membru at0mlicious - membru schimb si levelul de recrutare , acum e minim 2 • Nick: • Level (minim 2): • Varsta: • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: • Sunt un om care tine la onoare si fair play : . Recrutam in continuare , distractie si prime mari !