teddy_t Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Autoritatile de reglementare a jocurilor de noroc din insulele britanice in care era inregistrat site-ul de poker Full Tilt au suspendat licenta companiei, ducand la intreruperea jocurilor pe bani reali, transmite AP. Licenta Full Tilt a fost suspendata in urma unei investigatii asupra executivilor companiei pentru fraude bancare si spalare de bani. Full Tilt avea saptamana trecuta, in medie, aproximativ 9.000 de utilizatori care jucau poker pe bani reali in fiecare moment al zilei, potrivit sursei citate. Sursa
EleMeNt Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Sa inteleg ca se mai poate joaca pe bani virtuali? Parca a mai fost odata suspendata, impreuna cu PokerStars , dar atunci a fost la mijloc altceva.
Random Hero Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Banuiesc ca nu mai e mult pana pica si Pokerstars. Nu pica, de-abia ne-am facut si noi club...
Denzel_Lsd Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Banuiesc ca nu mai e mult pana pica si Pokerstars. Nu pica, de-abia ne-am facut si noi club... Pica dupa ce isi fac banii .... :D asta e manevra frumoasa. Bine ca ati bagat banu .
EleMeNt Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Banuiesc ca nu mai e mult pana pica si Pokerstars. Nu pica, de-abia ne-am facut si noi club... Chiar asa.. Nu are de ce sa pice PokerStars , si-a achitat toate datoriile pe care le avea inainte si are si un nou director daca am inteles eu bine..
Stargate Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 doar 9.000 de jucatori on? nu e cam putin pt intreaga europa? Si ca au primit suspend..deh se mai intampla cand te joci cu bani, mai scapa si in buzunar :nanana:
HateLord Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 doar 9.000 de jucatori on? nu e cam putin pt intreaga europa? Si ca au primit suspend..deh se mai intampla cand te joci cu bani, mai scapa si in buzunar :nanana: Sunt destui redusi pentru "intreaga Europa". Nu e clar ca jocurile astea sunt manipulate de catre administratori dupa bunul plac? Sa iei bani de la 9000 de insi doar pentru ca tii un site online este destul de convenabil.
2dor Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Chiar asa.. Nu are de ce sa pice PokerStars , si-a achitat toate datoriile pe care le avea inainte si are si un nou director daca am inteles eu bine.. Conteaza cum sunt administrati banii in mod real in cadrul retelei. Metodologia o fie ea buna , dar trebuie respectata.
Mihai Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Pacat .... Mi se parea mai bun FUllTiltul decat PokerStarsul.