Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

Server Down?

Recommended Posts

Guest Iubaretul
Posted

Sever down :|

si acum e down..ceva cineva stie ceva de ceva?

Guest Iubaretul
Posted

uau sunt nici 10 min de cand e down si deja au aparut spamuri... pfoai disperatilor uitati ce fain e afara mai iesiti si voi din casa....

pana la ora asta am fost plecat mey ameteala..lasasem afk..si vroiam sa las si pt la noapte.

vb in numele altora..

tz tz tz tz

:gun:

Guest Jerich0
Posted

uau sunt nici 10 min de cand e down si deja au aparut spamuri... pfoai disperatilor uitati ce fain e afara mai iesiti si voi din casa....

=)))=))))=))) GG pharrell666

Posted

daca taceai filozof ramaneai....

da iesiti si voi din casa ca el e pedepsit de un an de zile e legat de calorifer cu lantu...

Posted

daca taceai filozof ramaneai....

da iesiti si voi din casa ca e e pedepsit de un an de zile e legat de calorifer cu lantu...

Intelegei ca sunt fericiti ca au mai facut si ei +1 la post :D oricum.. e al doilea RR pe ziua de azi... poate primim informati ce scopul si ce succes a avut :D :tiphat:

Posted

disperatilor eu sunt in parc si am prins un hotspot pe telefon si am intrat... doamne cat de incuiati mental puteti fi... si iubaretule FYI am vb la general pun pariu ca cel putin 50 de playeri din media de 200 inca dau clickuri ca disperatii la launcher sa prinda si ei un fire sau altceva bun

Posted

disperatilor eu sunt in parc si am prins un hotspot pe telefon si am intrat... doamne cat de incuiati mental puteti fi... si iubaretule FYI am vb la general pun pariu ca cel putin 50 de playeri din media de 200 inca dau clickuri ca disperatii la launcher sa prinda si ei un fire sau altceva bun

Aici nu te contrazic :)) dabea am venit de afara dar cred ca alti rup luncheru ala :)).

Posted

da asa e esti in parc si alceva mai bun nu ai gasit de facut in parc nu decat sa intri pe forum :banghead::banghead: :-j :-j sau asa se spune acum cand ai iesit 2 metri din camera am iesit in parc...

app cum ai reusit sa scoti lantu cu bila aia de otel legata de picior??

Posted

tot in avantajul vostru sunt aceste restarturi,cel tarziu pana dimineata o sa revina si serverul,in caz ca o sa se rezolve mai devreme o sa va anuntam in timp util.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...