KILLHAN Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Numele meu în joc:Alexandross Numele EXACT celui pe care îl reclam: Edy Screenshot-uri:http://s1.postimage.org/8mnll3r7l/sa_mp_232.png Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):poza Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): cossy, sNs Martori: ss
Edy Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 a,tu erai ( Alex_Cristea ) , cel mai mare vanator ( edit : la descriere de ce nu pui nimic :lol: ? ) singura jignire e " retardat " dar si ala e un adevar , imi accept pedeapsa cu bratele deschise
KILLHAN Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 a,tu erai ( Alex_Cristea ) , cel mai mare vanator ( edit : la descriere de ce nu pui nimic :lol: ? ) singura jignire e " retardat " dar si ala e un adevar , imi accept pedeapsa cu bratele deschise Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):poza
Edy Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 hai ca mai faci si pe inteligentul , asteptam decizia adminului
BAdu Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Edy va primi warn + mute 2 ore pentru limbaj. Nu are antecedente.