change Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Numele meu în joc:change Numele EXACT celui pe care îl reclam:73rM1n470r Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):face cerculete + jump'uri in fight cu deagle Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Lea,Florin Martori:Oblivion,Rexxar
AleXoNNNe Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Am voie sa fug daca nu am dat, ati venit 3 grovi si am inceput sa fug, nu m-am duel-at cu voi .
change Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 nu ai dat?atunci cum se face ca in prima poza am 80hp apoi am 67hp ?? :violent:
AleXoNNNe Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 nu am dat eu in tine a dat XxSouLxX ma ajuta eu fugeam el te tinea ocupat :P il chem sa zica ca martor . Se vede clar din pozele tale ca eu fugeam si ca XxSouLxX incerca sa ia masina dar voi il tot dadeati jos si opreati motorul .
XxSouLxX Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 L-am tinut ocupat pe change cu bata cat termiantor sa fuga, si apoi am luat masina si sa fug cu termiantor. // ai fost invitat de vreun moderator? nu cred. data viitoare sa nu chemati in plangeri toata factiunea. warn-up.
BAdu Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Cu 2 poze in 4 minute nu poti dovedi ca face cerculete in fight cu deagle. Si nici macar nu are deagle. Si ai gresit titlul plangerii. Data viitoare respecta modelul de postare pentru a nu fi sanctionat . Closed.