Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Magnnum

Sugestie admini

Recommended Posts

Guest Magnnum
Posted

Sugestia mea ar fii ca ne trebuie admini care joaca care stiu realitatea srv care intra ca jucator activ 2 3 ore pe zii pe srv un jucator poate fii provocat zile intregi pana cedeaza si atunci i se pun cateva poze si gata e vinovat de un admin care nu joaca care priveste 2 3 poze si decizia ss pe multe zile si noi cedam ca ni se pare o nedreptate plus ca ar fii corect sa se stie ce caracter de joc are adminul si din ce gluid aly face parte e corect pentru restul de jucatori am ss pe LoveYou}{ si pe Magnnum aiurea consider a am fost vanat sa imi iau ss si eu sunt jucator activ si nu numai eu patesc asta multi jucatori activi patesc la fel primesc decizii de la admini care habar nu au de realitatea din joc intra pe forum si da ss

consider ca ne trebuie 2 3 gm dintre noi

Guest Magnnum
Posted

Sugestie de admin Outlander , AsTeR,Q-Sadi si asa mai de departe

Posted

Sadi ar fi perfect ca si admin. Dar mai buna ar fi Rosy ... asta cred ca ar fi in stare sa mearga acasa la ce`l care face pk pe spot si sa`l bata.

Unu care mai sta mult in joc este TyreXelu... ar fi ceva sa aiba iar admin... sa mai dea d/c`uri la fraieri . :))

Posted

Sugestia mea ar fii ca ne trebuie admini care joaca care stiu realitatea srv care intra ca jucator activ 2 3 ore pe zii pe srv un jucator poate fii provocat zile intregi pana cedeaza si atunci i se pun cateva poze si gata e vinovat de un admin care nu joaca care priveste 2 3 poze si decizia ss pe multe zile si noi cedam ca ni se pare o nedreptate plus ca ar fii corect sa se stie ce caracter de joc are adminul si din ce gluid aly face parte e corect pentru restul de jucatori am ss pe LoveYou}{ si pe Magnnum aiurea consider a am fost vanat sa imi iau ss si eu sunt jucator activ si nu numai eu patesc asta multi jucatori activi patesc la fel primesc decizii de la admini care habar nu au de realitatea din joc intra pe forum si da ss

consider ca ne trebuie 2 3 gm dintre noi

Buna,da ai dreptate in unele aspecte.. in altele nu.. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa fie un Gm on tot timpul ..dar sa fim realisti cine isi sacrifica timpu ...sa ne pazeasca noua spatele si sa vada cu adevarat ceea ce se intampla in joc..De aceea e bine sa ne temperam si sa gandim cand dam un "pm" sau un "Global" ,Eu n-am nimic cu tine ..dar nu te supara pe majoritatea ai provocat..(Asta ma refer,pk-uri,vorbe aruncate aiurea . s.a.m.d.)

Iti dau un sfat ,fa ca mine..lasa-te de link daca vezi ca te depaseste in unele aspecte.. (Ma refer de Mu linkmania, sunt alte jocuri gazduite de LinkMania,ai putea sa le incerci). Revenind la ceea ce stiu Admini sau ceea ce nu stiu, se stie ca in ziua de azi .. "dovezile vorbesc"..X a adus dovada ca tu ai avut un limbaj indecent.. ai platit. Presupun ca rivalitatea din "joc" ..n-ar trebui sa ne afecteze in nici un fel viata reala.. si ceea ce scoatem noi din tasta.. :) .. Majoritatea stiu cat am fost eu provocata ..dar pentru asta nu am luat pe nimeni la injurat sau n-am judecat nici un Admin pentru fapta lui..Suntem oameni gresim..

Sa fie clar "Adminu nu e devina ce ai scris tu din spatele tastaturii ..sau eu ..sau altcineva..Adminu e pus aici sa "faca legea" pe "dovezile care i se expun" asta nu il face prost sau ..etc.."El/ea isi face datoria de admin si atat"

Toti cand luam un suspend din diferite motive ..ni se pare ca noi avem dreptate si adminu e rau.. Mentalitate gresita.

mnovpxppqrc64fva05mb.gif

Te-ai gandit mult pana ai scris aceste nickname-uri? :))

Eu il propun pe Gunit.. Ce ziceti? :)

Posted

Sadi ar fi perfect ca si admin. Dar mai buna ar fi Rosy ... asta cred ca ar fi in stare sa mearga acasa la ce`l care face pk pe spot si sa`l bata.

Unu care mai sta mult in joc este TyreXelu... ar fi ceva sa aiba iar admin... sa mai dea d/c`uri la fraieri . :))

Cel putin Tyrex ..a avut functia de admin cand a dat d/c ..dar mai nou ..dau jucatori d/c sa puna "mana" pe un spot bun ;;)

Sau tu BaroSica ai fi bun de admin. :)

Scz de doble post ..imi merge netu ca dracu..

Guest DupeWin
Posted

eu propun pe boom , Richer , sadi , gunit , kenvelo , Tyrexelu ; astia stiu cu ce se mananca mu-ul si daca ar fi careva dintre ei admin /moderator ar aduce un bine serverului

Posted

Topic deschis degeaba.

Nu asa se fac propunerile de admini :) cine vrea admin poate face cerere si daca e cazul mai discutam dupa aceea.

Am decis ca pana nu rezolvam problemele legate de server adminii raman cei de acum, dupa ce rezolvam problema vor mai veni cativa admini noi.

Nu vreau sa ma pronunt asupra listelor de mai sus dar ca sa primesti admin nu e nevoie doar sa fii mega activ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...