iloverap Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Citind articolul Circulatia pe strazile statului San Andreas cativa politisti au luat marea hotarare de a-si face datoria, aranjand masinile din parcare si dand amenzi celor ce parcheaza neregulamentar. Sa vedem cum va ramane insa cu viteza mult peste cea legala si cu mersul pe contrasens. Articol scris de iloverap08
Blods Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Hitman Agency™ Astazi in jurul orei 16 , din pasiune pentru factiunea Hitman Agency , m-am gandit sa fac un reportaj despre acestia. Locul unde ei sunt spawn'ati si de unde isi incep activitatea Cand primesc un contract membrii agentiei merg sa isi procure arme din aceasta zona Am ajuns in zona unde ei sunt antrenati de catre liderul kidzeen Aici este locul in care cei acceptati pentru teste se dueleaza pentru o sansa . Membrii fideli ai acestei factiuni odata ajunsi la rank 4 pot beneficia de un Maverick Iar noii veniti folosesc masinile factiunii Multumesc Teils pentru ajutor !
iloverap Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Test Drive Infernus Cea mai rapida masina V-ati intrebat vreodata care este cea mai rapida masina? Uitati raspunsul: Infernus Masina arata bine din toate punctele de vedere si se conduce impecabil. Dispune de toate optiunile necesare pentru o masina de un asa nivel, si este favorita in cursele organizate in toate cele 3 orase. Si ca sa nu fie suspansul prea mare, voi dezvalui acum raspunsul celei mai asteptate intrebari. Cat prinde la ora? Ei bine, puteti vedea in poza de mai jos. Reportaj realizat de iloverap08
alinwow Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Spre sfarsitul zilei de 13 septembrie , consilierii au hotarat sa faca o parada cu masinile factiunii tunate ! Iar pentru acest lucru : AliNwOw impreuna cu primarul orasului San Andreas : Bytza si Iloverap09 , au plecat pentru a tuna cele 3 masini ale factiunii : 2 hustler si 1 stretch . Iata cum aratau inainte de a fii tunate : Ajunsi in spawn UST s-au hotarat sa schimbe culoarea masinilor din alb respectiv negru , in roz! Iata cum arata masinile dupa ce au fost tunate :
alinwow Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Astazi va voi prezenta dotarile factiunii PD - Police Departament . Aceasta factiune este condusa de : Styler si Mike. In urmatoarea imagine puteti vizualiza o parte din membrii PD : Aceasta factiune este foarte dezvoltata din punct de vedere ai dotarilor :
Sylent1 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Interviu luat Civilului Bayetzash: Sylent: Buna Ziua imi poti acorda 10 minute pentru un mic interviu? Bayetzash: Da, sigur Sylent: Cum te numesti si de unde esti? Bayetzash: Ma numesc Teo si sunt din Resita Sylent: Ce level detii si de cand joci pe comunitatea LinkMania? Bayetzash: Detin level 1 si joc de astazi, dar am mai jucat si inainte, dar am luat un mic ban.... poveste lunga Sylent: Care este factiunea ta preferata? Bayetzash: The Mafia Sylent: De ce ai ales aceasta factiune? Bayetzash: pentru ca este factiunea mea de suflet....acolo am jucat inainte mult timp si mi-a placut Sylent: Foarte frumos, ai multi prieteni? Bayetzash: Da, am Sylent: Ne poti enumera si noua cativa? Bayetzash: Nu chiar ca am cam multi Sylent: Ne poti spune ce parere ai despre stafful actual de admini/lideri? Bayetzash: Sunt foarte bine alesi...chiar se ocupa de acest server si au ridicat factiuniile, deci o parere extraordinara. Sylent: Ok, multumesc frumos pentru timpul acordat acestui interviu mic, a fost o placere sa te avem alaturi Bayetzash iti doresc o zi superba Bayetzash: Multumesc si eu pentru interviu, sunteti cei mai buni... O zi superba si tie
Blods Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Hai sa-i ajutam si pe altii De ceva timp jucatorii serverului LinkMania Lands s-au obijnuit sa lase masinile pe unde apuca fara sa se mai gandeasca la cei care toata ziua intreaba pe chatul pentru newbie "Unde gasesc o masina?" .Asa ca azi pe la ora 18 am zis sa fac un bine tuturor celor care isi petrec o parte din timp pe server Am mers in 3 locatii ,cele in care am considerat ca sunt cele mai multe masini abandonate! Prima locatie vizata de jucatori este "Star Tower" , aici am gasit foarte multe masini. Inainte de a ma apuca de treaba Dupa ce am terminat A 2 a locatie a fost cea de unde iti poti procura NRG-uri Inainte Dupa ! A 3 a si ultima locatie este "the big ear" Inainte ! Dupa ce am terminat treaba! Sper ca toti cei care citesc acest articol sa urmeze exemplul meu . Cu respect Blods
Dni Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Intotdeauna afacerile ilegale au fost mult mai profitabile decat cele legale. Majoritatea celor care detin un job in acest oras, este unul ilegal. Dupa o analiza in amanunt, s-a ajuns la concluzia ca una dintre cele mai profitabile afaceri este vanzarea de masini furate. In San Fierro s-a infiintat o grupare infractionala care se ocupa cu furtul de masini, in special acestia se orienteaza catre masinile de lux parcate in zone mai putin populate. Fenomenul a luat amploare, iar situatia s-a inrautatit in momentul in care mai multi cetateni au fost talhariti de catre membrii gruparii. Desi victimele au depus plangere la politie, nu s-au luat masuri in vederea minimizarii acestui fenomen. Tindem sa credem ca masinile nici nu vor mai fi recuperate, deoarece exista suspiciuni ca au fost dezmembrate, iar piesele vandute peste granita. S-a ajuns in situatia in care infractorii nu mai tin cont de politie, iar acest lucru se datoreaza legilor in vigoare care sunt destul de "blande". Surse din interior afirma ca pretul minim pentru o masina vanduta este de 500$, iar suma creste in functie de marca masinii. Mai multe persoane au fost arestate, insa timpul petrecut in penitenciar este mult prea mic pentru faptele lor. Amenzile sunt si acestea relativ mici, iar infractorii prefera sa se predea in cazul in care au fost urmariti de membrii politiei. La un simplu calcul, acestia au un profit de minim 300 $. Din pacate, pana in momentul in care legile nu se vor modifica, nu se vor lua masuri din partea oamenilor legii.
Bytza Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 30.000$ (Ti-ar fi iesit mai frumos cu poze,ideea e buna,exprimare corecta,ai surprins esentialul.Felicitari)
XeqTT Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Interviu cu GYX HiTmaNYoNuT: Salutare Link Mania!!! Il avem alaturi de noi pe GYX Gyx: Salut . HiTmaNYoNuT: Pentru inceput spune-ne cati ani ai de unde esti si cum te numesti! Gyx: Am 14 ani si ma numesc ....... George :D si sunt din TulcEa HiTmaNYoNuT: Ce level ai si ce avere detii? Gyx: Am level 10 si detin o avere in valoare de 3mils in curand 4 HiTmaNYoNuT: De cat timp joci pe serveR? Gyx: de 2 ani cu pauze lungi... HiTmaNYoNuT: Ai mai avut alte nick-uri ? Care sunt acestea? Gyx: HitmanGyx :> HiTmaNYoNuT: De atata timp , trb sa iti fi facut niste prieteni , ii poti enumera? Gyx: NU! HiTmaNYoNuT: Dar o prietena ?? ? ? Gyx : NU! HiTmaNYoNuT: Ai vreun GM/Admin preferat? Gyx: Gm kvL admin : Vicentzo HiTmaNYoNuT : Ai dori sa detii vreo functie pe server? Care este aceasta si de ce? Gyx : NU! HiTmaNYoNuT : De ce? Gyx : Because of Reasons ! HiTmaNYoNuT: In ce factiuni ai mai fost si ce rank-uri ai mai detinut? Gyx: The Mafia : Rank 2 ; Pd : rank 1 HiTmaNYoNuT: In care ti-a placut cel mai mult? Gyx : SFR! HiTmaNYoNuT: Okay , deoarece timpul nu ne permite , aici se incheie interviewul nostru , La REVEDERE ! Gyx : Salpa!
iloverap Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Test Drive Bullet A 2a cea mai rapida masina Pe locul 2 in clasamentul celor mai rapide masini din statul San Andreas se afla Bullet-ul. Masina este bine echilibrata si are un aspect de masina de curse, anvelopele din spate fiind mai late. Motorul masinii iti da senzatia ca te aflii pe o pista unde se fac raliuri. Masina prinde fabuloasa viteza de: Reportaj realizat de iloverap08
HerrBlackMaN Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Interviu acordat celui mai bun instructor Kansas BlackMan: Salut imi acorzi cateva minute pentru un interviu? Kansas: Da. BlackMan: Ok. Cum te numesti, de unde esti si cati ani ai? Kansas: Ma numesc Florin, am 20 de ani si sunt din Sibiu. BlackMan: De cat timp sunteti membru in aceasta comunitate? Kansas: De aproximativ 4 ani. BlackMan: Foarte mult! De ce va place asa de mult factiunea scoala? Kansas: Trebuie sa sti sa vorbesti si sa lucrezi cu oameni. Kansas: Altfel nu o sa ai nici un client Kansas: Eu am cate 20 pe saptamana. BlackMan: Cum a fost in perioada cand ai fost lider SMURD? Kansas: A fost o perioada frumoasa. Kansas: Aveam mai multe responsabilitati ca acum, deci.. Kansas: A fost putin mai greu BlackMan: Ti-ai mai dori GM la ceva? Stiu ca ai fost la un pas de GM scoala. Kansas: Mi-am dorit Gm scoala. Kansas: AveAm destul timp liber incat sa ma ocup de factiune. Kansas: Dar au ales GM pe cineva care intra la 3-4 zile sa vada daca mai traim :)) BlackMan: Cam asa se alaege GM in ziua de azi. BlackMan: Ti-a placut acest interviu? Kansas: A fost unul interesant. BlackMan: Acesta a fost interviul meu alaturi de Kansas bye bye. Kansas: La revedere.
iloverap Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Test Drive Turismo A 3a cea mai rapida masina Ultima, dar nu cea din urma "cea mai rapida masina" este Turismo. Masina este destinata iubitorilor de viteza si adrenalina. Momentul cel mai bun pentru a conduce o astfel de masina este, binenteles noaptea! Nu la foarte mare distanta de locul 2, masina prinde o viteza maxima de: Reportaj realizat de iloverap08
Blods Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 GROVE STREET Astazi 14 Septembrie 2012 , va voi prezenta cel mai bun gang. Ca orice gang au si ei un seif de depozitare a materialelor Inainte de a pleca la waruri membrii isi pot procura molotov din aceasta zona Pentru a devenii tot mai puternici membrii impreuna cu liderul Turok se antreneaza in aceasta camera In timpul liber ei se recreaza la propiul teren de baschet
Blods Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 BALLAS Cei de la ballas se afla pe locul II in topul celor mai bune ganguri . Din pacate ei nu beneficiaza de o camera speciala unde isi pot depozita materialele. La fel ca si cei din Grove Street si ei au de o sala de antrenamente destul de spatioasa Se stie de mult de rivalitatea dintre cele doua ganguri . Invinsi la unul din waruri cei din Grove au vandalizat spawnul celor din Ballas