Guest Mr.vLN Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Interviu acordat jucatorului Cornwell Consilierul Mr.vLN: Buna Ziua LinkMania ! Consilierul Mr.vLN: Il avem alaturi de noi pe Cornwell Jucatorul Cornwell: Salutare ! Consilierul Mr.vLN: Ne poti spune cateva date despre tine? Jucatorul Cornwell: Da. Ma numesc Daniel , am 14 ani si Locuiesc in Targul Neamt ! Consilierul Mr.vLN: Frumos oras. Dar cateva date despre tine in joc ? Jucatorul Cornwell: Pai am level 15 , sunt in Renumitul Gang DNB Consilierul Mr.vLN: Dc ai ales aceasta factiune ? Jucatorul Cornwell: Am fost invitat de catre un membru si am acceptat , neavand nicio factiune ! Consilierul Mr.vLN: De cat timp joci pe acest server ? Jucatorul Cornwell: De 2 ani si 8 luni ! Consilierul Mr.vLN: In ce alte factiuni ai mai fost pana acum ? Jucatorul Cornwell:SMURD ,Da Nang Boy's,Underground Street Tuning si FBI Consilierul Mr.vLN: Si care din cele de mai sus ti-a placut cel mai mult ? Jucatorul Cornwell: In UST , mi-a placut tare mult acolo , de asta am stat si pana la rank 3 :> Consilierul Mr.vLN: Ai de gand sa parasesti factiunea actuala ? Jucatorul Cornwell: Sincer , nu ! Consilierul Mr.vLN: Ce avere detii ? Jucatorul Cornwell: Am 8 milioane si ceva maruntis in portofel :)) Consilierul Mr.vLN: Cum ai strans o asemenea suma ? Jucatorul Cornwell: Am muncit , am bagat la cai ... Consilierul Mr.vLN: Cum te intelegi cu liderul factiunii tale ? Jucatorul Cornwell: N-am cuvinte , e de gasca , activ .. Consilierul Mr.vLN: Dar despre colegi tai , ce parere ai ? Jucatorul Cornwell: La fel si ei ... oameni minunati :> Consilierul Mr.vLN: Ce ai de gand sa faci in viitorul apropiat ? Jucatorul Cornwell: Sa ajung " Tot mai sus " ! Consilierul Mr.vLN: Okey. Eu iti urez mult succes sa ajungi " Tot Mai Sus " .Multumesc pentru timpul acordat si O zi buna ! Jucatorul Cornwell: La fel si tie. Salut
Guest Bortos Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Interviu cu messi67 si cu Vicentzo: Reporter:Sindy Sindy:Pentru inceput Sindy: Din ce factiune sunteti? Vicentzo:The mafia Messi67:The mafia Sindy:De unde sunteti,cum va cheama si ce varsta aveti? Vicentzo:Vicentiu,16 anim,limassol Messi67: 16 ani bucuresti Alexandru Sindy:Factiuni anterioare? Vicentzo:Imi pare rau ma duc sa mananc Sindy: ok, salut Vicentzo:salut Messi67:Smurd si UST Sindy: Cel mai mare rank intro factiune Messi67: rank 1 Sindy:Un War la care ai participat in ultima vreme, in ce loc? Messi67:Banca LS Sindy:ti-ai dorii sa devii liderul a acestei factiuni? sau a alteia? Messi67:A acesteia da Sindy:ZIne si noua,esti un iubitor de animale? Sindy:Sau iti place sa le mananci? Messi67:Imi plac doar caini,si nu mananc animale :)) Sindy:OK asta a fost tot,Buna seara!!! Si e zi afara =)) Messi67:Buna seara atunci :))
GABRIEL Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Interviu acordat membrului "Da Nang Boys" Outlook KyLe:Salut. Outlook:Salut. KyLe:Ai 5 minutele pentru un interviu. Outlook:Desigur. KyLe:Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? Outlook:Ma numesc Andrei am 16 ani si sunt din Targu Nemt. KyLe:Din ce factiune faci parte si ce rank detii. Outlook:Fac parte din gangul "Da Nang Boys" si am rank 2. KyLe:Ce level,avere detii si de cand joci pe acest server. Outlook:Am level 25, o avere de 20 mil si joc de 10 luni pe acest server. KyLe:Banuiesc de cand joci pe server tiai facut si cativa prieteni ne poti enumerea cativa. Outlook:Ma inteleg bine cu toti plyeri. KyLe: Ok multumesc, pentru timpu acordat si bafta la kill. Outlook:Ms, o zi buna.
G3aN Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Interviu acordat membrului volkswagen din factiunea School Instructors GeanN: Salut pot sa-ti iau un interviu ? volkswagen: Salut, daca vrei.. da GeanN: Ok sa incepem cu inceputul, cati ani ai cum te numesti si in ce localitate stai ? volkswagen: Ok, am 20 de ani volkswagen: Ma numesc emil cu 'E' mare :) si sunt din bucuresti, nu de origine din bucuresti, dar stau in bucuresti de 5 ani GeanN: In ce factiune esti, ce level ai si ce rank ? volkswagen: Sunt in factiunea scoala de 8 luni, am level 16 si detin rank 5 in scoala GeanN: Ok foarte bine, cum te intelegi cu membrii si liderul factiuni ? volkswagen: Din pacate cand se schimba liderul majoritatea membrilor pleaca asa ca nu au mai ramas asa multi, cu cei de pana acum m-am inteles foarte bine volkswagen: Lidarul este grozav, avand in vedere ca este si admin de level 4 este un jucator cu o foarte buna experienta volkswagen: Sper ca si cu noi colegi sa am acceiasi relatie de prietenie GeanN: Ok, eu iti multumesc pentru interviu, cam atat a fost bye bye. volkswagen: Cu placere
GABRIEL Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Interviu luat membrului "Agentiei Hitman" Aurica18 KyLe:Salut. Aurica18:Salut. KyLe:Ai timp cateva minute sa imi acorzi un interviu? Aurica18:Da. KyLe:Pentru inceput cum te numesti,cati ani ai si de unde esti? Aurica18:Ma numesc LACATUSU AUREL,am 19 ani si sunt din Bucuresti. KyLe:Din ce factiune faci parte si ce rank ai? Aurica18:Momentan fac parte din Hitman Agency si am rank 1. KyLe:De cand joci pe server ce level ai si ce avere detii? Aurica18: Am level 21 cu rp de 25,joc de vreo 5-6 luni si am o avere de 2.500.000 mil. KyLe:Cum ti se par tie lideru si colegii tai. Aurica18:Lideru e un baiat de nota 10 la fel si colegii mei KyLe:Banuiesc de cand joci pe server ai si cativa prieteni, ne poti zice cativa? Aurica18:Sunt foarte multi, de cand eram in ballas aveam foarte multi prieteni. KyLe:In ce factiune tia placut tie cel mai mult? Aurica18:Pai am stat in ballas cam 4 luni deci acolo mi-a placut dar,si in hitman imi place. KyLe:Crezi ca ballas e cel mai bun gang? Aurica18:Nu doar cred, si este, au demostrat-o de foarte multe ori. KyLe:OK.O zi buna in continoare si bft la contracte Aurica18:Ms o zi buna si tie..
G3aN Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Interviu acordat membrului Maryus din factiunea F.B.I GeanN: Sa incepem GeanN: Cati ani ai cum te numesti si de unde esti ? Maryus: Ma numesc Marius , am 17 ani si locuiesc in Vaslui GeanN: Ok, In ce factiune esti ce level ai, ce avere si ce rank Maryus: sunt in F.B.I , am level 45,rp de 46..aproximativ 35 de milioan Maryus: milioane , rank 5 GeanN: Bun GeanN: Cum te intelegi cu membri factiuni ? Maryus: foarte bine GeanN: Care au fost factiunile precedente GeanN: In care ai fost lider ? Maryus: dupa wipe GeanN: da Maryus: am fost numai in FBI , am primit lider Maryus: si lider temporar la LSV GeanN: Bun de cati ani joci pe accest server si de unde ai aflat de el Maryus: joc de 3 ani si 3 ..aproape 4 luni Maryus: Am aflat de el de la 2 prieteni GeanN: Bun, de cand esti pe accest server presupun ca ti-ai facut\ GeanN: niste prieteni imi poti spune cativa ? Maryus: ar dura pana maine sa iti spun pe toti GeanN: ok spunemi in ce factiune ti-ar placea sa fi lider acum Maryus: fbi. GeanN: Ultima intrebare, cum este sa fi admin de level 3 ? Maryus: frumos GeanN: Ok ms mult pentru interviu :) atat a fost Maryus: cu placere
Guest Bortos Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Iterxiu cu Raul soldatu: http://tinypic.com/view.php?pic=v5h1t0&s=6 Sindy:Pentru inceput Sindy:Din ce factiune esti si dc? Raul:Din armata si sunt in ea pentru ca e frumos aici Sindy: Da se vede vad ca ai un dildo in mana :)) http://tinypic.com/view.php?pic=wkfk75&s=6 Raul:Un instrument Raul:Il folosim pe suspecte Raul: Ca doar cu asta le place lor sa le batem Sindy:Deci pentru suspectele femei e acest instrument? Raul:Da.,le place sa le mangai pe spate Sindy:Si il folosesti des? Raul:Zilnic SindySi e folositor instrumentul? Raul:Da se duc singure la parnaie,si dupa ma contacteaza ca mai vor Raul:Stai putin ca suna telefonul? Raul Telefonic:Alo da? Rual Telefonic:Cn esti? Raul Telefonic:AAAA Raul Telefonic:Sa iti fac o vizita diseara? Raul Telefonic:Ok,Vin cu arma secreta Raul Telefonic:Pa draga Sindy:Ok Raul trecem la lucruri mai serioase? Sindy:Sau ramanem la Dildo? Raul:La lucruri mai serioase!!! Sindy:Ce rank ai in factiunea actuala? Raul:Rank 1,sunt nou Sindy: OK nu mai avem timp Sindy:O seara buna cu femeile Raul:O seara buna
G3aN Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Interviu acordat membrului Inger din factiunea Ballas GeanN: Incepem cu inceputul GeanN: Cati ani de unde vi si cum te numesti ? Inger: 16 Ani,sunt din Braila si ma numesc Pinzaru Ionut Cosmin GeanN: Bun, de cat timp te joci pe accest server si de ce Inger: joc de 2 ani cu pauza IInger: Jucau cativa prieteni aici si am decis sa ma apuc si eu. GeanN: Ok in ce factiune esti ce rank si ce rank deti ? Inger: De cateva ore apartin gangului Ballas.rank 1:D GeanN: Bun care au fost factiunile precedente in care ai fost ? Inger: dnb,ust,hitman GeanN: Daca ai avea sansa sa fi lider, ce factiune ai alege? Inger: cred ca hitman,este cea mai frumoasa parte a mea din acest joc. Inger: mi-a fost si greu sa imi dau demisia aseara.:) GeanN: Cel mai mare rank detinut de tine intr-o factiune care a fost? Inger: rank 5,in hitman. GeanN: Ce level ai si ce avere deti in accest moment ? Inger: am level 28,insa rp-uri 500+ Inger: averea e de 9.229.371$:D GeanN: Cum te intelegi in accest moment cu membri factiuni ? Inger: e la inceput,am fost primit cu drag din ce vad eu. Inger: sunt de treaba. GeanN: De ce ai ales factiunea ballas ? Inger: am discutat cu justin de 1-2 saptamani despre asta Inger: ma impac destul de bine cu el. Inger: si cred ca pot face o treaba buna cu ei GeanN: Bun, cam atat a fost iti multumesc mult :D Inger: multumesc ca mi-ai luat acest interviu,chiar nu ma asteptam.:P Inger: O seara faina.:D GeanN: ms la fel, te las cai Inger spune: Ok Ingerspune: Multa bafta mai departe. GeanN spune: Ms la fel
GABRIEL Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Interviu acordat membrului "Grove Street" LoLz0r KyLe:Salut.Ai timp cateva minute pentru un interviu? LoLz0r:Da. KyLe:Pentru inceput cum te cheama,cati ani ai si de unde esti? LoLz0r:Ma cheama Florin am 17 ani jumatate si sunt din bucuresti. KyLe:Ce level,avere detii si de cand joci pe acest server? LoLz0r:Am level 54,aproape 55, o avere de 650k datorii de 5 mil si joc de 3 ani jumatate. LoLz0r:Am un skin de 200.000.000$ care lam castigat la licitatie cu 32.250.00$ :)) KyLe:In ce factiuni ai mai fost si ce rank-uri ai mai avut? LoLz0r:Triads- rank 5 ,PD-rank 5,Ballas-rank 6,Primar-rank 6 ,Hitman-rank 4 aproape 5,F.B.I-rank 1. LoLZ0r:Momentan sunt membru Groove Street rank 2. KyLe:In ce factiune tia placut tie cel mai mult? LoLz0r:In hitman,desigur nu pot spune ca in Groove. LoLz0r:Nu imi place,ba chiar este frumos :D KyLe:In ce factiune teai duce daca ai fi demis din Groove? LoLz0r:As aplica din nou la Hitman. KyLe:Multi zic ca Ballas, ii cel mai bun gang care este parerea ta ca ai fost lider Ballas? KyLe:Intr-un timp a fost,acuma iar a scazut si nu da semne sa se ridice. LoLz0r:Pe cand la Groove sunt membrii activi si vechi :)) KyLe:Ce parere, ai despre colegi si lideru tau? LoLz0r:Colegii mei sunt foarte ok,tin la glume,poti vorbi multe cu ei la fel si lideru. KyLe:OK.O zi buna si bafta la kill. LoLzor:Ms.O zi buna si bft la interviuri. KyLe:Ms.
GABRIEL Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Interviu luam membrului "Hitman Agency" Ewze KyLe:Salut. Ewze:Salut. KyLe:Ai timp cateva minute pentru un interviu? Ewze: Da. KyLe:Cum te numesti,cati ani ai si de unde esti? Ewze:Ma numesc Cristian, am 16 ani si sunt din Bucuresti. KyLe:Ce level, avere deti si de cand joci pe server? Ewze:Level 12,3.000.000$ joc de 2 ani. KyLe:In ce factiuni ai mai fost ce rank ai avut? Ewze:Scoala-rank3,Bikers-rank 1. KyLe:Care este factiunea actuala ce rank detii? Ewze:Hitman- rank 3[in teste]:D KyLe:Ce tea facut pe tn sa alegi aceasta factiune? Ewze:Am prieteni in aceasta factiune,un lider capabil de functie.O factiune serioasa. KyLe:Daca ar fi sa iesi din Hitman in ce factiune teai duce? Ewze:Nu stiu. KyLe: Ce parere ai despre colegi tai si lider? Ewze:Am un lider serios, si membri de treaba. KyLe:Multumesc pentru timpu acordat si bafta la contracte!!! Ewze:Ms la fel,bafta!!!
G3aN Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Interviu acordat membrului Eminem din factiunea The Mafia GeanN: Imi acorzi un interviu Eminem: sigur Eminem: unde esti ? Eminem: spawn Eminem: vin acum Eminem: Poti incepe GeanN: Sa incepem GeanN: Cati ani ai, de unde esti si cum te cheama ? Eminem: Sunt din Tg.Mures Eminem: Sunt din Tg.Mures, ma numesc Tudor si am doar 14 ani :) GeanN: Bun, ce level ai si ce avere deti ? Eminem: Lvl 24 (153/100 rp) si am o avere de 1.3 mil GeanN: Ok, din ce factiune faci parte si cum te intelegi cu membri ? Eminem: The Mafia Eminem: Si cu membri ma intaleg ok Eminem: Uneori ma mai si cert cu ei GeanN: Ce rank deti in accest moment ? Eminem: Dar in general totul e ok Eminem: Rank 4 Eminem: In curand 5 GeanN: Bun, cu liderul cum te intelegi ? Eminem: Perfect Eminem: Mai ales cu Vicentzo GeanN: Bun, de cat timp joci pe server si de la cine ai aflat de el Eminem: Din februarie Eminem: De la niste amici care s-au lasatt Eminem: Rockstar, flamer si inca cativ GeanN: De ce ti-ai ales nick-ul eminem ? Eminem: Initial am avut Tudose Eminem: Dar l-am schimbat Eminem: Ca era moda asta Eminem: Toata lumea si-a pus nume de cantareti Eminem: Si cum e Rapperul meu preferat GeanN: Bun in ce factiuni ai mai fost si care a fost cel mai mare rank ? Eminem: Consilieri 1, dnb 2 , fbi 2 Eminem: Si acum mafia 4 GeanN: Bun ultima intrebare, daca ai avea sansa sa fi lider la o factiune GeanN: Pe care ai alegeo ? Eminem: Mafia GeanN: De ce ? Eminem: E factiunea mea preferata , am petrecut destul de mult timp aici Eminem: In cat sa stiu cum merge treaba Eminem: Si sa ma descurc ca lider GeanN: Ok, ms mult pentru interviu :D Eminem: N-ai pentru ce GeanN: Bye bye ______________________________________________________________________________ Interviu acordat liderul-ui 'Turok' din factiunea Grove <3 GeanN: Cati ani ai de unde esti si cum te numesti Turok: Buna ziua, ma numesc Turok, am 18 ani si sunt din Bucuresti GeanN: Bun ce level ai si ce avere deti ? Turok: Am lvl 25 si buget 2.435.872 $ GeanN: Bun in ce factiune esti ce rank ai si cum te intelegi cum membri ? Turok: Sunt Lider Grove Street Families, rank nu cred ca mai tre a zic :)) Turok: Cu membrii ma inteleg bine...toti ne intelegem bine Turok: Si ne respectam reciproc GeanN: Cum este sa fi lider la un gang ? Turok: Este frumos, cand te gandesti ca strazile sunt numai ale tale Turok: Iar rivalii nu fac fatza la noi GeanN: In ce factiuni ai mai fost si ce rank ai detinut ? Turok: Pai din 08 pana acuma... enumar cateva Turok: Hitman rank 5 + lider in 2010, Yakuza rank 4, LSV rank 4 , Fbi rank 4, ballas rank 3 GeanN: Frumos, dar ca toti lideri unui gang, cu totii au pe cineva GeanN: Sa-i ajute cand nu's on GeanN: Tu pe cine ai ? Turok: Pe SpartaN16 & Hamsik Turok: Amandoi fac treaba buna si organizeaza membrii cum trebuie Turok: Atunci cand nu-s on GeanN: Bun, de cat timp joci pe accest server si de ce l-ai ales ? Turok: Joc din iunie 08, l-am ales pentru ca am inceput sa-mi fac multi prieteni Turok: Si aici ma distrez Turok: Nu ma plictisesc GeanN: Bun ms mult, asta a fost tot Turok: Multumesc si eu, la revedere
r0ber† Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Interviu acordat playerului SeNnNZaTioN din factiunea PD [21:35:40] r0bert spune: Ce faci aici ? [21:35:42] SeNnNZaTioN spune: Stau [21:36:09] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): daca tot stai imi acorzi 10 minute pt interviu? [21:36:41] SeNnNZaTioN spune: Dap [21:36:53] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): pe /w te rog [21:36:59] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: da [21:37:17] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): in primul rand , cum te cheama, cati ani ai , factiunea si rank-ul detinut [21:37:48] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: Ma cheama Alin am 15 ani si sunt in factiunea PD [21:37:48] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: rank 1 [21:38:15] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): Cu ce avere te mandresti tu ? (In total) [21:38:28] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: cu marea avere de 2 milioane :)) am fost in gang [21:38:32] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: si .. am cheltuit [21:38:43] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: + suspendari de licente.. [21:39:09] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: am avut si 6 dar.. s-au dus [21:38:55] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): ai facut cateva... [21:39:08] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): legat de PD, cum este liderul ? [21:39:17] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: sunt 3 leaderi [21:39:28] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): Cum sunt liderii* ? [21:39:29] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: cu toti 3 ma inteleg perfect [21:39:44] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: cel mai sm3cher Eric [21:39:41] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): dar cu colegii tai ? [21:39:53] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: la fel ,sunt de treaba [21:40:06] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): ai vre-un partener de patrula prin oras sau ceva? [21:40:28] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: nu partenerul il aleg in momentul in care ma duc dupa 1 infract [21:40:33] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: infractor [21:40:55] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): Ca tot veni vorba , este vre-un infractor care-ti face probleme [21:41:03] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): adica, care face probleme la mai multi [21:41:12] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): si intra des la inchisoare [21:41:11] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: deocamdata nu am dat de nici'unul [21:41:38] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: cand ma duc cu colegii facem "curat" daca ma intelegi :) [21:42:00] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): desigur :P [21:41:47] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): de cat timp joci mai exact pe server ? [21:42:09] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: din 2010 .. [21:42:17] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: am jucat si inainte de wipe 4,5 luni [21:42:27] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: dupa care m-am lasat si reapucat [21:42:37] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): eu nu am apucat acea faza a serverului :) [21:42:54] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: era misto ,dar mai misto este cel actual [21:42:52] Mesaj trimis lui SeNnNZaTioN(ID: 25): multumesc mult si o zi buna [21:43:03] SeNnNZaTioN(ID: 25) sopteste: nu ai pt ce o zi buna in continuare
Ace99Ventura Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Interviu luat civilului nightmare1999 Pamfil: Salutare Linkmania ! Ma aflu in padure alaturi de nightmare1999. nightmare1999: Saltare tuturor ! Pamfil: Si nightmare joci de mult SA:MP ?? nightmare1999: De vreo 4-5 luni . Si imi place mult Linkmania. Pamfil: Ce level ai in prezent ?? nightmare1999: 3 Pamfil: In ce factiune ai vrea sa intrii??? nightmare1999: Hitman Pamfil: Cati ani ai in realitate ?? nightmare1999: 22 Pamfil: In ce oras locuiesti ?? nightmare1999: Timisoara Pamfil: Ai multi prieteni pe LinkMania ?? nightmare1999: Da am vreo 5 . Pamfil: Ceparere ai despre admini ?? nightmare1999: Cei mai de treaba mai ales Maryus. Pamfil: Ce planuri de viitor ai ? nightmare1999: Sa intru in hitman si sa omor oameni pe bani . Pamfil: Multumesc pentu timpul acordat . nightmare1999: Cu palcere .
r0ber† Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Interviu acordat lui Perry - Level 27 - Rank 3 in The Mafia [15:01:47] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): salut [15:01:51] Perry(ID: 31) sopteste: salut [15:02:01] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): ai timp 10 minute pentru un interviu ? [15:02:33] Perry(ID: 31) sopteste: nu am skill [15:02:59] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): nu live ma [15:03:12] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): prin /w trebuie sati iau interviu [15:03:18] Perry(ID: 31) sopteste: a [15:03:20] Perry(ID: 31) sopteste: oke [15:03:30] Perry(ID: 31) sopteste: ma gandeam ca vrei live [15:03:34] Perry(ID: 31) sopteste: spune [15:03:53] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): Pentru Inceput, cum te cheama si cati ani ai ? [15:04:01] Perry(ID: 31) sopteste: Cristian , 16 ani [15:04:22] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): Daca esti in vre-o factiune, care e aia si ce rank detii ? [15:04:39] Perry(ID: 31) sopteste: The Mafia , rank 3 [15:04:59] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): Ai vre-o avere considerabila ? [15:05:13] Perry(ID: 31) sopteste: nu , 9milioane [15:05:30] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): Liderul in The Mafia cum ti se pare ? [15:06:22] Perry(ID: 31) sopteste: Amandoi mi se par doi lideri excelenti !! [15:06:22] Perry(ID: 31) sopteste: Doi oameni de nota 10 [15:06:34] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): deci sunt 2 lideri sa inteleg? [15:06:38] Perry(ID: 31) sopteste: Da [15:06:44] Perry(ID: 31) sopteste: Vicentzo si Andrei [15:06:59] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): colegii din factiune cum ti se par ? [15:07:14] Perry(ID: 31) sopteste: La fel si ei oameni de nota 10 [15:07:47] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): de cat timp joci pe acest server ? [15:07:53] Perry(ID: 31) sopteste: 1 an si 3 luni [15:08:06] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): si acum ce level ai? [15:08:09] Perry(ID: 31) sopteste: 27 [15:08:32] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): ti-ai facut prieteni pe linkmania ? [15:08:36] Perry(ID: 31) sopteste: da [15:08:45] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): imi poti spune 2,3 ? [15:10:58] Perry(ID: 31) sopteste: R4ggaD , moses , Andrei , Vicentzo , Simple_ , ilegal, gadliek [15:11:03] Perry(ID: 31) sopteste: Continui ? [15:11:06] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): e de ajuns [15:11:16] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): prieteni din viata reala ai asit pe aici ? [15:11:32] Perry(ID: 31) sopteste: Da pe R4ggaD :D [15:11:43] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): multumesc mult de interviul acordat [15:11:49] Perry(ID: 31) sopteste: nu ai pt ce [15:11:50] Mesaj trimis lui Perry(ID: 31): o zi buna in continuare [15:11:55] Perry(ID: 31) sopteste: mersi la fel
Mave Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Interviu acordat jucatorului Cornwell ! Consilierul sTy: Buna Ziua LinkMania ! Consilierul sTy: Il avem alaturi de noi pe Cornwell Jucatorul Cornwell: Salutare ! Consilierul sTy: Ne poti spune cateva date despre tine? Jucatorul Cornwell: Da. Ma numesc Daniel , am 14 ani si Locuiesc in Targul Neamt ! Consilierul sTy: Frumos oras. Dar cateva date despre tine in joc ? Jucatorul Cornwell: Pai am level 15 , sunt in Renumitul Gang Los Santos Vagos Consilierul sTy: Dc ai ales aceasta factiune ? Jucatorul Cornwell: Am fost invitat de catre un membru si am acceptat , neavand nicio factiune ! Consilierul sTy: De cat timp joci pe acest server ? Jucatorul Cornwell: De 2 ani si 8 luni ! Consilierul sTy: In ce alte factiuni ai mai fost pana acum ? Jucatorul Cornwell: SMURD , Da Nang Boy's , Underground Street Tuning si FBI Consilierul sTy: Si care din cele de mai sus ti-a placut cel mai mult ? Jucatorul Cornwell: In UST , mi-a placut tare mult acolo , de asta am stat si pana la rank 3 :> Consilierul sTy: Ai de gand sa parasesti factiunea actuala ? Jucatorul Cornwell: Sincer , nu ! Consilierul sTy: Ce avere detii ? Jucatorul Cornwell: Am 8 milioane si ceva maruntis in portofel :)) Consilierul sTy: Cum ai strans o asemenea suma ? Jucatorul Cornwell: Am muncit , am bagat la cai ... Consilierul sTy: Cum te intelegi cu liderul factiunii tale ? Jucatorul Cornwell: N-am cuvinte , e de gasca , activ .. Consilierul sTy:] Dar despre colegi tai , ce parere ai ? Jucatorul Cornwell: La fel si ei ... oameni minunati :> Consilierul sTy: Ce ai de gand sa faci in viitorul apropiat ? Jucatorul Cornwell: Sa ajung " Tot mai sus " ! Consilierul sTy: Okey. Eu iti urez mult succes sa ajungi " Tot Mai Sus " .Multumesc pentru timpul acordat si O zi buna ! Jucatorul Cornwell: La fel si tie. Salut __________________________________________________________________________________________________________________________________ Smugglers Un grup de contrabandisti din Cuba impreuna cu liderul lor Madd Dogg ( renumitul rapper din Los Santos ), au sosit in orasul San Fierro cu ajutorul unui vapor, intrand in stat-ul San Andreas ,ilegal.Acestia au fost cautati de politie si au fost nevoiti sa se mute undeva prin aproprierea orasului, pentru a avea in continuare conexiuni in San Fierro si nu numai.Acestia sunt sumar imbracati, mereu in umbra ferindu-se de controalele politiei.Ei se ocupa in special cu traficul de droguri si arme, dar si cu alte lucruri mai putin legale. Cerintele pentru a putea deveni membru Smugglers: [*] Sa detineti minim level 10; [*] Sa cunoasteti si sa respectati regulamentul; [*] Sa aveti un comportament si un limbaj cat mai decent; [*] Sa faceti o cerere conform modelului din topicul de aplicatii; [*] Sa aveti capacitate de a lucra in echipa si a face fata multor conditii doar alaturi de echipa; [*] Sa aveti un comportament cat mai decent. [*] Sa luati la cunostinta legea Omerta, legea taceri.Orice se va discuta cu dvs despre actiunile noastre in cadrul factiunii, va ramane in cadrul factiunii. Ei se mai ocusi cu transportul clandestin de marfuri sau de persoane, cum ar fi dintr-o cladire, într-o închisoare, sau peste o frontiera internationala, prin încalcarea legilor în vigoare sau alte reglementari. _________________________________________________________________________________________________________________________________ Interviu acordat jucatorului sKeT97 ! Consilierul sTy: Buna Ziua LinkMania ! Consilierul sTy: Il avem alaturi de noi pe sKeT97 Jucatorul sKeT97: Salutare ! Consilierul sTy: Ne poti spune cateva date despre tine? Jucatorul sKeT97: Da. Ma numesc Gabi , am 14 ani si Locuiesc in Targul Neamt ! Consilierul sTy: Frumos oras. Dar cateva date despre tine in joc ? Jucatorul sKeT97: Pai am level 5 , iar deocamdata sunt civil ! Consilierul sTy: De cat timp joci pe acest server ? Jucatorul sKeT97: De 6 luni ! Consilierul sTy: Ce avere detii ? Jucatorul sKeT97: Am in jur de 650.000 lei :D Consilierul sTy: Cum ai strans o asemenea suma ? Jucatorul sKeT97: Doar din cai Consilierul sTy: Ce ai de gand sa faci in viitorul apropiat ? Jucatorul sKeT97: N-am planuri ! Consilierul sTy: Okey. Eu iti urez mult succes si O zi buna ! Jucatorul sKeT97: La fel si tie. Salut _________________________________________________________________________________________________________________________________ Interviu acordat jucatorului outlook ! Consilierul sTy: Buna Ziua LinkMania ! Consilierul sTy: Il avem alaturi de noi pe outlook Jucatorul outlook: Salutare ! Consilierul sTy: Ne poti spune cateva date despre tine? Jucatorul outlook: Da. Ma numesc Andrei , am 17 ani si Locuiesc in Piatra Neamt ! Consilierul sTy: Frumos oras. Dar cateva date despre tine in joc ? Jucatorul outlook: Pai am level 21 , sunt in renumita Mafie The Triads Consilierul sTy: Dc ai ales aceasta factiune ? Jucatorul outlook: Mi-a recomandato un prieten si am zis Dc nu ..! Consilierul sTy: De cat timp joci pe acest server ? Jucatorul outlook: De 8 luni ! Consilierul sTy: In ce alte factiuni ai mai fost pana acum ? Jucatorul outlook: SMURD , Triads , SFR , NG , SFR Consilierul sTy: Si care din cele de mai sus ti-a placut cel mai mult ? Jucatorul outlook: In NG Consilierul sTy: Ai de gand sa parasesti factiunea actuala ? Jucatorul outlook: Sincer , nu ! Consilierul sTy: Ce avere detii ? Jucatorul outlook: Am 16 milioane Consilierul sTy: Cum ai strans o asemenea suma ? Jucatorul outlook: Am muncit , am bagat la cai ... Consilierul sTy: Cum te intelegi cu liderul factiunii tale ? Jucatorul outlook: E de gasca , activ / no comment Consilierul sTy: Dar despre colegi tai , ce parere ai ? Jucatorul outlook: Si ei sunt de gasca Consilierul sTy: Ce ai de gand sa faci in viitorul apropiat ? Jucatorul outlook: Sa stai un lemn , ma chinui de ceva timp Consilierul sTy: Okey. Eu iti urez succes si O zi buna ! ________________________________________________________________________________________________________________________________ Interviu acordat jucatorului Cornwell Consilierul Mr.vLN: Buna Ziua LinkMania ! Consilierul Mr.vLN: Il avem alaturi de noi pe Cornwell Jucatorul Cornwell: Salutare ! Consilierul Mr.vLN: Ne poti spune cateva date despre tine? Jucatorul Cornwell: Da. Ma numesc Daniel , am 14 ani si Locuiesc in Targul Neamt ! Consilierul Mr.vLN: Frumos oras. Dar cateva date despre tine in joc ? Jucatorul Cornwell: Pai am level 15 , sunt in Renumitul Gang DNB Consilierul Mr.vLN: Dc ai ales aceasta factiune ? Jucatorul Cornwell: Am fost invitat de catre un membru si am acceptat , neavand nicio factiune ! Consilierul Mr.vLN: De cat timp joci pe acest server ? Jucatorul Cornwell: De 2 ani si 8 luni ! Consilierul Mr.vLN: In ce alte factiuni ai mai fost pana acum ? Jucatorul Cornwell:SMURD ,Da Nang Boy's,Underground Street Tuning si FBI Consilierul Mr.vLN: Si care din cele de mai sus ti-a placut cel mai mult ? Jucatorul Cornwell: In UST , mi-a placut tare mult acolo , de asta am stat si pana la rank 3 :> Consilierul Mr.vLN: Ai de gand sa parasesti factiunea actuala ? Jucatorul Cornwell: Sincer , nu ! Consilierul Mr.vLN: Ce avere detii ? Jucatorul Cornwell: Am 8 milioane si ceva maruntis in portofel :)) Consilierul Mr.vLN: Cum ai strans o asemenea suma ? Jucatorul Cornwell: Am muncit , am bagat la cai ... Consilierul Mr.vLN: Cum te intelegi cu liderul factiunii tale ? Jucatorul Cornwell: N-am cuvinte , e de gasca , activ .. Consilierul Mr.vLN: Dar despre colegi tai , ce parere ai ? Jucatorul Cornwell: La fel si ei ... oameni minunati :> Consilierul Mr.vLN: Ce ai de gand sa faci in viitorul apropiat ? Jucatorul Cornwell: Sa ajung " Tot mai sus " ! Consilierul Mr.vLN: Okey. Eu iti urez mult succes sa ajungi " Tot Mai Sus " .Multumesc pentru timpul acordat si O zi buna ! Jucatorul Cornwell: La fel si tie. Salut Mr.vLN Nu-ti poti face interviuri singur? Trb sa le copii? eh , las vb eu cu Primaru.
moody-- Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Noul lider la Scoala, volkswagen, a acceptat sa imi raspunda la cateva intrebari: moody spune: Salut volkswagen volkswagen spune: Salutare moody: Pentru inceput, poti sa imi spui cate ceva despre tine? moody: Cum te numesti, cati ani ai, unde locuiesti? volkswagen spune: Ma numesc Emil, am 20 de ani si sunt din Bucuresti moody: Multi inainte, de curand ai preluat conducerea Scolii, cum ti se pare? volkswagen spune: Acum la inceput este destul de multa treaba pentru ca nu am mai avut lider de ceva timp volkswagen spune: Si mai toata lumea a iesit din factiune volkswagen spune: O sa dureze ceva timp pana ne vom revenii moody: Tocmai aici vroiam sa ajung, din cate stiu tu esti smokee sau Kurt_Cobain moody: Primul lider dupa Melvin la factiunea Medici volkswagen spune: Da..au fost multi cu acest ID volkswagen spune: Unul din ei, da acela sunt moody: Ce parere ai despre server avand in vedere ca esti un jucator foarte vechi si stii cum a fost in trecut volkswagen spune: Este un server foarte bine faut, de aceea nu am renuntat la el in favoarea altuia volkswagen spune: + ca aici este o comunitate foarte bine legata..multi prieteni. volkswagen spune: Mereu este loc de mai bine, dar cu toate acestea, serverul este unul dintre cele mai bune din Romania moody: Crezi ca ar trebui ceva schimbat? volkswagen spune: Hm...asta e o intrebare la care imi este foarte greu sa raspund moody: Te ascultam volkswagen spune: Poate ca ar trebuii adaugate acele businessuri volkswagen spune: Pentru ca lumea nu prea are pe ce sa cheltuiasca banii volkswagen spune: In rest...totul e ok moody: Inteleg, la nivelul conducerii serverului, al staffului, ai ceva de adaugat? volkswagen spune: Aici ar trebui sa fiu chiar nesimtit sa comentez volkswagen spune: Sunt nou intrat in acest stuff volkswagen spune: Ca sa it idau un raspuns concret volkswagen spune: Nu a nimic de adaugat moody: Am inteles. Ce planuri ai? Ce ai vrea sa faci in continuare pe server? volkswagen spune: Sper sa aduc factiunea asta unde a fost o data volkswagen spune: Si anume cea mai dorita factiune volkswagen spune: Am sa incerc sa readuc divertisemntul pe server prin cat mai multe si diversificate eventuri moody: Am inteles moody: Ai mai avea ceva de adaugat acestui interviu? volkswagen spune: Nu..avand in vedere ca ma mai asteapta inca cativa pt test :) moody: Ok, atunci imi cer scuze ca te-am retinut si iti doresc mult succes in continuare moody: Multumesc pentru interviu volkswagen spune: Nu e problema volkswagen spune: A fost o placcere
Guest Bortos Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Interviu cu jucatorul Bortos: Reporter:Sindy Sindy:Pentru inceput,cum te numesti de unde esti? Bortos:George si sunt din Plosca Teleorman Sindy:In ce factiuni ai fost si dc ai demisionat? Bortos:DNB si The Triads Bortos:Nu stau sa zic motivul Sindy:Si te gandesti sa intrii in alta faciune mai buna renunti la viata de gangster? Bortos:Da Sindy:Ai niste prietenas depe server mii poti spune si mie? Bortos:Da Bortos:Sindy.kvl.Oliver,Sandoka,kucker,bodea,CelMaiTare13,katalyn,outlook.Raul,DebbyJohn.NuTTzel,stook.Konica.Vanesa,sweet,girl.delya,vicentzo,gigimustata2,gigimustata aurica18 krank flaviu. si multi altii Sindy:Si dintre acestia care sunt cei mai buni prieteni? Bortos:Toti imi sunt cei mai buni prieteni nu pot sa spun un prieten mai bun dintre ei sunt mai multi decat ei nu iam mentionat pe toti Sindy:Si iti place o fata de pe server? Bortos:Toate.sunt gagicar Sindy:O arma preferata,ai? Bortos:Dildo,deagle.sniper,bata,camera photo Sindy:Dar niste dusmani ai pe server? Bortos:Nu prea am dusmani pe server,cativa Sindy:Iti doresti sa devii primar? Bortos:Da Bortos:Cu D mare Sindy:Niste politisti preferati ai din PD/FNI/NG? Bortos:Bedezeu,FrN,DebbyJohn,Sadokan,Oliver si multi altii Sindy:Ce alianta iti place? Cea in care ai fost sau cealalta? Bortos:Fiecare au un talent si fac alianta sa fie buna deci nu pot sa spun ca o alianta e buna si cealalta nu Sindy:Un ganga sau mafie iti place? Bortos:Da,The mafia si LSV Sindy:O masina preferata? Bortos:Bullet Sindy:Iti place acest server si cat la % iti place tie? Bortos:Da,100% dragoste Sindy:Dedici mult timp jocului? Bortos:Da Sindy:Bine asta a fost tot Bortos:O zi buna prietenas Sindy:O zi buna Bortos Noroc la gagici stiu ca iti plac femeile Sindy:BINE o zi buna :))
G3aN Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Interviu acordat liderul-ui Eric din factiunea PD GeanN: hai salut GeanN: esti ? Eric: salut, sunt GeanN: Imi acorzi un interviu ? Eric: in 2-3 minute :D Eric: Incepem ? GeanN: Ok incepem GeanN: Cati ani ai de unde esti si cum te numesti Eric: 18, Constanta, Eric GeanN: Bun ce level ai si ce avere ? Eric: Level 21, nu dau buylevel si vreo 40 de milioane GeanN: Bun in ce factiune esti si ce rank ai ? Eric: Intrebare capcana ?:)) GeanN: Da :)) Eric: Departamentul de Politie, seful GeanN: In ce factiuni precedente ai fost ? Eric: Doar acum, dupa wipe ? GeanN: Da dupa wipe Eric: Ballas, Scoala, SFR, Hitman, SFR, PD, Grove, Arma.ta, PD GeanN: Frumos de cat timp joci pe accest server si cum l-ai ales ? Eric: De 2 ani jumate joc GeanN: Cum e sa fi admin? Eric: Jucam poker cu Mihnea la liceu si nu stiu cum mi-a spus de server Eric: Usor, auzi multe perle zilnic GeanN: Daca ar fi sa nu mai fi lider la PD si ar trebui sa alegi alta GeanN: Factiune, care ar fi accea ? Eric: LSV Eric: Sau Grove GeanN: Crezi ca ai fi apt sa conduci una din acceste factiuni ? Eric: Daca am condus PD si inca o fac, eu cred ca nu e mai greu la un gang GeanN: La ce varsta crezi tu ca te vei lasa de samp ? Eric: Nu mi-am pus inca problema asta, cel mai probabil cand Eric: Voi avea chef GeanN: Daca ai avea sansa sa te intalnesti cu cineva din Game GeanN: Pe cine ai alege ? GeanN: Dar sa nu fie din accelasi juedt cu tine Eric: Turok, The Game, Mike, Moses, lego GeanN: Dintre cei 2 colegi ai tai styler si mike GeanN: Cine crezi ca este cel mai competent ? Eric: Nu sunt eu in masura sa decid asta, iar parerea mea ramane Eric: Strict secreta GeanN: Bun cam atat a fost ms mult :D Eric: N-ai pentru ce Eric: Salut GeanN: Bafta
Stephan Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 GeaNN - 65.000$ r0bert - 30.000$ Pamfil - 30.000$ Sindy - 30.000$ moody - 35.000$
GABRIEL Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Interviu luat membrului Hitman Bl@cK KyLe:Salut. Bl@cK:Salut. KyLe:Ai 5 minute pentru un interviu? Bl@cK:Sigur. KyLe:Cum te numesti,cati ani ai si de unde esti? Bl@cK:Ma numesc Bogdan,am 16 ani si sunt din Braila. KyLe:Ce level, avere detii is de cand joci pe acest server? Bl@cK:Am level 34,avere de 40.000.000$ si joc din octombrie 2010. KyLe:In ce factiuni ai mai fost si ce rank-uri ai detinut? Bl@cK:Am fost in NG- rank 5,PD-rank 2,Ballas-rank 1 si The Mafia- rank 2(inainte de wipe). KyLe:In ce factiune esti acuma si ce rank deti? Bl@cK:In Hitman Agency si am rank 3. KyLe:Cum te intelegi cu lideru si colegi? Bl@cK:Ma inteleg foarte bine cu toti.Suntem ca o familie. KyLe:Ce lucruri marete o sa faci cand o sa fi primar? Bl@cK:O sa am grija de factiune,o sa fac eventuri speciale pentru cei cu level mic,voi crea noi eventuri in factiune. Bl@cK:Si ii voi ajuta pe cei care au nevoie de mine cu mare placere. KyLe:Ok.Multumesc pentru timpu acordat si bafta la voturi!!! Bl@cK:Si eu iti multumesc.Salut !
BlackAngel Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Interviu luat membrului UST Mitza [09:06:16] Ayoo spune: Buna ziua Mitza , ai la dispozitie 5 minute pentru un interviu? [09:06:21] Mitza spune: Salut , da spune [09:06:27] Ayoo spune: Cum te numesti, cati ani ai, si unde stai? [09:06:37] Mitza spune: Ma numesc Mihai am 17 ani si stau in Timisoara [09:06:48] Ayoo spune: Ce level ai , ce avere detii si de cat timp joci pe acest server? [09:07:11] Mitza spune: Am level 23 4 milioane si joc de 3 ani si 2 luni pe acest sv [09:07:13] Ayoo spune: In ce factiuni ai mai fost, si ce rank-uri detii? [09:07:54] Mitza spune: Am fost in Arma.ta - Rank 5 , F.B.I - Rank 4 , Ballas - Rank [09:07:59] Ayoo spune: In ce factiune esti si ce rank detii? [09:08:23] Mitza spune: Sunt in UST [09:08:26] Mitza spune: Si am rank 1 [09:08:28] Ayoo spune: Cum te intelegi cu liderul si membri din factiunea actuala? [09:08:40] Mitza spune: Ma inteleg foarte bine sunt de treaba in special lideru [09:08:46] Ayoo spune: Multumesc pentru timpul acordat,bafta la Joc ! [09:09:00] Mitza spune: Multumesc si mie pentru ca mai ales pe mine , ms la fel PS: postez pentru el nu poate sasi faca cont cred ca e ceva problema am incercat si eu sai fac