lolflamE Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Numele meu în joc:Semos Numele EXACT celui pe care îl reclam:Westiee Screenshot-uri:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=412584 ( link catre plangerea initiala) - aici cand refuza sa-mi dea banii Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):el trebuia,in urma unei reclamatii sa-mi dea niste bani dupa ce lua unban, si zice ca mi i-a dat, SA SE VERIFICE LOGURILE sa vedeti ca nu mi-a dat nimic Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):nu am verificat Martori:/w BAdu stie ce s-a intamplat :)
Zachary Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dupa ce am luat unban am intrat sa`ti dau bani si nu erai on , a doua zi cand am intrat erai on si ti`am dat bani am facut poza dar am resintalat windos`ul .
lolflamE Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ok, am si zis, sa se verifice logurile, si tot ce vrei tu, sa vezi ca nu mi-ai dat banii asteapta sa rasp un admin
BAdu Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Voi avea grija sa ia la cunostinta ceilalti organizatori de eventuri ce face Westiee in timpul lor, si va ramane la latitudinea fiecaruia implicarea lui sau nu la event..