Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IceCoffe

[Rezolvat] Andreidef-Limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Diablo

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Andreidef

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/839/dovadaxx.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Eu,eram la pariuri.Si l-am taiat cu knife.Recunosc am o parte de vina deoarece,am ripostat . Dar,va spun ca ori,care altul proceda la fel..ca mine.El ma,agresat cu un,cuvant extras..din cuvintele de pe maidan,cred.Iar,eu iam dat un raspuns.sa se simta..putin deranjat,altadata sa numai procedeze astfel.Iar Domnul..andrei a implicato...pe mama in subiect.Nu stiu cu ce la deranjat mama..Sa spuna astfel de lucruri .Cer sa ia masuri,deoarece nu permit...astfel de vorbe..catre mama,Pentru ca,daca era in fata mea in calcam pur si simplu in picioare.Oricare ati fii procedat astfel.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs

Martori: -

Guest Andreidef
Posted

Numele meu în joc: Diablo

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Andreidef

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/839/dovadaxx.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Eu,eram la pariuri.Si l-am taiat cu knife.Recunosc am o parte de vina deoarece,am ripostat . Dar,va spun ca ori,care altul proceda la fel..ca mine.El ma,agresat cu un,cuvant extras..din cuvintele de pe maidan,cred.Iar,eu iam dat un raspuns.sa se simta..putin deranjat,altadata sa numai procedeze astfel.Iar Domnul..andrei a implicato...pe mama in subiect.Nu stiu cu ce la deranjat mama..Sa spuna astfel de lucruri .Cer sa ia masuri,deoarece nu permit...astfel de vorbe..catre mama.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: -

Dupa ce am pierdut bani din cauza ta te asteptai sa iti multumesc pentru acest fapt?

Eu ti-am adresat o intrebare nicidecum o jignire.

La fel de bine puteam sa te postez imediat ce ai ripostat cu o jignire..dar nu am facut asta pentru binele amandurora asa ca am ripostat si eu printr-o jignire dar daca asta ai decis tu sa faci..

Recunosc ca nu am vorbit civlizat dar eu am muncit pentru acei bani nu i-am cersit pe strada..iar daca eu o sa fiu pedepsit doresc sa se intample acest lucru si cu diablo.

Diablo:El ma,agresat cu un,cuvant extras..din cuvintele de pe maidan Scuza-ma ca nu am vorbit destul de civilizat,inteleg ca la varsta ta de 9 ani nu auzi prea des aceste cuvinte..

Posted

NU MAI SCRIETI CU BOLD IN PLANGERI !!!

Andreidef va primi warn pentru implicarea parintelui.

Pentru restul discutiei, vad ca amandoi ati luat parte la asta, deci nu va voi sanctiona. Si oricum nu este cine stie ce limbaj. Daca doriti dati-mi un pm, si veti primi amandoi, mute.

Andreidef iti sugerez sa iti modifici atitudinea. " Scuza-ma ca nu am vorbit destul de civilizat,inteleg ca la varsta ta de 9 ani nu auzi prea des aceste cuvinte.. " Te voi sanctiona si pe forum data viitoare.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...