Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lion112

Despre shop

Recommended Posts

Posted

As avea si eu o problema la fortress

Deci cand pune lumea produse in joc ca sa cumpere altii eu dau pe iele . Imi aleg ce vreau si cand dau clic sa cumpar zice Inventory is full . Ce ar trebui sa fac, ca eu Aveam loc in invetaru de la mn si in depozit aveam loc dar dc nu merge sa o iau??? Si nu numai de la ala 1 care iau de la Toti.

Va rog ajutati-ma.

Multumesc anticipat.

Posted

Deci cand pune lumea produse in joc ca sa cumpere altii eu dau pe iele . Imi aleg ce vreau si cand dau clic sa cumpar zice Inventory is full . Ce ar trebui sa fac, ca eu Aveam loc in invetaru de la mn si in depozit aveam loc dar dc nu merge sa o iau??? Si nu numai de la ala 1 care iau de la Toti.

Va rog ajutati-ma.

Multumesc anticipat.

Cu toate ca nu ar trebuii sa ti se raspunda ca vb de alt server dar nah ...

Cei de la care vrei tu sa cumperi "produse" , au zenul full si acele "produse" nu le vand pe zen deoarece nu cred ca vand "produse nasoale" .

Posted

Va rog ajutati-ma.

Multumesc anticipat.

Buna,cu alte cuvinte daca mai vrei sa cumperi ceva ..dai pm la cine vinde ...fiindca vinde cu alt pret dar pune asa sa isi arate "produsu". O seara buna. :)

Posted

As juca pe serverul vostru da nu stiu cum ;) eu joc pe serverul fortressului normanl

Daca imi ziceti si mie ce tre sa iau ca sa joc pe serverul vostur o sa joc ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...