Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

I am Mitzu

[Plangere incorecta] topaZz - Nerespectare Regulament Factiuni

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Mitzu

Numele EXACT celui pe care îl reclam: topaZz

Descriere a situatiei:

1. In regulamentul factiunilor scrie clar :

- Departamentul de politie / Biroul de investigatii federale / Armata / Hitman / Underground street tuning , trebuie sa ramaneti in aceasta factiune timp de minim doua saptamani. Daca nu respectati aceasta regula, puteti cere liderului sa va demita, dar nu veti avea dreptul de a aplica la o alta factiune timp de doua saptamani din momentul demiterii.

2. Se pare ca domnul topaZz a intrat in Agentia Hitman pe data de 17 Iunie

A intrat:

TopaZz

3. Si a fost demis deoarece nu are nici o legatura cu aceasta factiune pe data de 19 Iunie

A fost demis:

TopaZz

4. Iar tot pe data de 19 iunie a intrat in factiunea Ballas

- ar fii trebuit sa fie civil pana pe data de 3 Iulie !

' date='19 June 2011 - 16:33' timestamp='1308490418' post='5821245']

18.06.2011

A intrat:

topaZz

5. Pe data de "18.06.2011" cand spune ca a intrat acesta era membru al Agentiei Hitman !

- Acele 2 saptamani de "Civilitate" unde sunt ? :)

- Imi pare rau sa spun , acest player cunoaste pe toata lumea , ii are pe toti de parte lui .. :) cred ca de data aceasta merita sanctionat .. la fel cum am stat si eu si alti playeri civili o anumita perioada .. regulamentul este acelas pentru toti .. si el trebuie sa stea civil 2 saptamani !!

Posted

civilitate? Te auzi? nu inteleg ce e cu rivalitatea asta, ai vazut ca ma inteleg bine cu toata lumea si ca daca ai fost dat afara din pd ca am zis eu ca esti prea copil etc, ca ai furat contul ala in pd acum porti pica pe mine. pe mine ma doare fix undeva de ceea ce postezi tu, get a life si mai iesi din casa ca stai 12/24 in samp.

ps. nu mai joc samp de azi , imi pare rau, nu am cum sa fiu sanctionat. vrei parola de la topazz? ti-o dau. (not).

have fun .

Posted

Intradevar, topaZz nu a gresit cu nimic.. Liderul WhisKeY[zF] a fost neatent cand l-a bagat in factiune. Si oricum plangerea asta nu isi are locul aici.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...