G-Man Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Tocmai am primit un PM si ma gandeam k poate pe cineva il intereseaza sa se bage'n seama cu Conexul. Nu prea cred k exista persoane unicelulare care sa ieie chiar asa o tzeapa dar...just in case."NU FOLOSITI www.myx-sms.tk in momentul in care va logati cel ce a creat site-ul va fura id si parola si trimite sms-uri fara voia voastra!!! da-l mai departe sa nu i-a tzepe toata lumea!"
edge_of_forgiveness Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 hehehe shi eu l-am primit e mass pe yahoo mesenger... trebuie oamenii care fak tampeniile astea de mesaje in masa
netics Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 lol crezi ca daca stii sa indexezi niste informatii intr-o baza de date esti destept?
Xellos Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 @netics : * ma refeream la aceasta frauda cu adresa , iti dai seama ca s-a facut de cateva conturi , pe asta nu o stiam 10x (4) the information
G-Man Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 anyway...asemenea chestii sunt pedepsite destul de aspru...daca o sa-l prinda cineva. yep am ziso', in romania poti sa omori pe cineva si sa scapi nevinovat.
M Power Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 looooooooool Cat de fraier sa fii?Pt myx te loghezi la www.myx.ro
frankie Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 in romania poti sa omori pe cineva si sa scapi nevinovat. doar asta e adevarat...ex...sotia lui paunescu..si iordache care juca la craiova...
nwradu Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Tehnica e folosita des in strainatate, unde se imita anumite site-uri si utilizatorul nu-si da seama ca baga userul si parola pe un site "clonat". E mai rau cand iti verifici contul bancar asa, au fost destule cazuri. De obicei se transmite spam mail la toata lumea, ca banca nu stiu care are nevoie sa te reloghezi ca au facut un update la sistem sau bla bla, si ti se da o adresa. Adresa poate fi ceva de genul yahooo.com adica o diferenta foarte mica si pe care nu o observi, ca de fapt te duce in alta parte, sau chiar adresa care pare buna dar vulnerabilitati in browser sau cod ascuns in ea te duc in alta parte... either way, you're screwed daca nu te prinzi ca e pacaleala.
G-Man Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 but still...it suck's. am o intrebare: hostingul .TK se plateste?
netics Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 s-a sters pana la urma account de le tk!nu este hosting pe TK! TK e un frame service