Claux Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Numele meu în joc: KenVelo Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ovidiu700 Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la banca cu mai multi colegi si a venit ballasul.. Cand a coborat din masina i-am luat hp si a fugit in banca... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Adi, Specter... Martori: FullSpeed si cei care mai erau acolo
Ovidiu700 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 In primul rand eu nu am atacat, deci unde este non-fp-ul ?Nu mai am voie sa intru in banca ca asa vrei tu ? In al 2-lea rand nu mi-am luat nici heal din banca (chiar daca nu aveam dc sa nu imi iau) In concluzie reiese ca esti doar un vanator .
Claux Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 In primul rand nu trebuia sa ma ataci tu, te-am atacat eu In al 2-lea rand in banca e safe-zone deci ai fugit ca sa nu mori stiind ca nu e voie sa omori acolo. In concluzie reiese ca nu sunt vanator :*
Ovidiu700 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Inca nu sti regulile...nu conteaza ca m-ai atacat tu atata timp cat eu NU am ripostat. Banca este safe-zone si nu ai voie sa ma omori ? Atunci tu de ce dadeai in mine si acolo ? Il am martor chiar pe liderul tau la tot scandalu, sper sa nu iti tina partea doar pentru ca esti membru de-al lui.. http://img861.imageshack.us/img861/1866/samp165w.png http://img189.imageshack.us/img189/9844/samp166tr.png P.s. - din primul ss nici nu reiese ca te-am atacat (pentru ca nu a fost asa si nu avea cum sa faci ss la ceva ireal), deci nu prea merge vanatoare din pacate...Sa nu mai postam si sa asteptam sa vina cu decizia un admin.
Claux Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ma ce trebuie sa ma ataci tu daca eu te-am atacat? Am ceva cu tine, te atac, ma ataci (in cazul tau nu.) Stii care e diferenta dintre a omori pe cineva si a ii da 3-4 pumni acelui individ?
BAdu Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Atata timp cat Ovidiu700 si-a vazut de drum si nu a luat parte la nici o lupta nu primeste nimic. Closed.