kagawa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nu sunt sigur ca ajung la meeting,nu promit nimic.:D
Stealth Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nu stiu daca voi putea ajunge, daca ajung, ajung putin mai tarziu.
aNNNdy Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Vineri, 02.03.2012 ,ora 20:00 va avea loc un meeting la GYM LS.Cine nu poate veni sa ma anunte pe PM,aici sau in joc,as dori sa fim in numar cat mai mare. Imi pare rau nu voi putea fi prezent la sedinta.
Oliver Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Posibil sa intervina ceva,prezenta mea la meeting nu este de 100 %
Guest Jordan21 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nick : Andreidef Level : 25 Factiune : triade De ce doresti sa intri în acest club?: deoarce doresc sa cunosc oameni noi si sa imi fac prieteni noi
Mario Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ok ,bafta The StaR ,sper sa mai revii . Lista cu membri: Clifford - Lider White - Lider SkyNNNeT - Membru wHere - Membru Madal1n - Membru K1lee- Membru shifT_ - Membru Darius14 - Membru lioN. - Membru Fantoma - Membru LuX.A. - Membru iLeGaL - Membru Cretu - Membru Funky. - Membru CloHard - Membru Denim - Membru StPierre - Membru Calypso - Membru NeSqUiK. - Membru * => avertisment,la 2 avertismente demisi.Pentru a scapa de avertisment trebuie sa va prezentati la 2 meeting`uri consecutiv. Nu uitati,ora 20:00 astazi,avem meeting la GYM LS.
Gotec Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nick : GoTeK Level : 15 Factiune : Scoala De ce doresti sa intri în acest club?: Pentru amuzament si de a cunoaste alti playeri
alecs. Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nick : alecs Level : 19 Factiune : Grove De ce doresti sa intri în acest club?:4fun
Mario Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Clar,meeting`u nu s-a tinut datorita voua pentru ca nu stit sa va comportati :) . Multumesc pentru deranjarea meeting-ului. O sa revin cu un meeting sapt viitoare,sper sa nu fie la fel . # alecs acceptat
Gabii Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nu ai cu cine sa faci meeting`uri . Ma retrag , o sa ramana doar White lider .
Mario Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Lista cu membri: White - Lider alecs - Co lider SkyNNNeT - Membru wHere - Membru Madal1n - Membru K1lee- Membru shifT_ - Membru Darius14 - Membru lioN. - Membru Fantoma - Membru LuX.A. - Membru iLeGaL - Membru Cretu - Membru Funky. - Membru CloHard - Membru StPierre - Membru Calypso - Membru NeSqUiK. - Membru # Bafta clifford,asa e nu ai cu cine . ## Bafta denim. Edited March 2, 2012 by Mario_MaGiC
aNNNdy Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Prin prezenta imi depun demisia din acest club, mersi white cliford;)
Oliver Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 De asemenea , si eu demisionez , nu prea mai am timp de cluburi . Multumesc
alecs. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 De asemenea , si eu demisionez , nu prea mai am timp de cluburi . Multumesc demis White - Lider alecs - Co lider SkyNNNeT - Membru wHere - Membru Madal1n - Membru K1lee- Membru shifT_ - Membru Darius14 - Membru lioN. - Membru Fantoma - Membru LuX.A. - Membru iLeGaL - Membru Cretu - Membru Funky. - Membru StPierre - Membru Calypso - Membru NeSqUiK. - Membru Street Fight Club [ SCF ] recruteaza in continuare , va promit ca nu o sa mai avem parte de asemena manifestari la meeting`uri , asteptam aplicatiile voastre, imi pare rau pentru cei care ati iesit din cauza unora care nu se pot stapanii
Cretu' Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Imi pare rau,dar trebuie sa ies din club,nu prea sunt pe faza cand se organizeaza meetingurile si sunt foarte prins cu Grove-ul. Nu am timp si pentru alte activitati. Bafta White:*
Mario Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Imi pare rau,dar trebuie sa ies din club,nu prea sunt pe faza cand se organizeaza meetingurile si sunt foarte prins cu Grove-ul. Nu am timp si pentru alte activitati. Bafta White:* Demis,bafta cretule. Lista cu membri: White - Lider alecs - Co lider SkyNNNeT - Membru wHere - Membru Madal1n - Membru K1lee- Membru shifT_ - Membru Darius14 - Membru lioN. - Membru Fantoma - Membru LuX.A. - Membru iLeGaL - Membru Funky. - Membru StPierre - Membru Calypso - Membru NeSqUiK. - Membru
Mario Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Demis Lista cu membri: •White - Lider •alecs - Co lider •SkyNNNeT - Membru •wHere - Membru •Madal1n - Membru •K1lee- Membru •shifT_ - Membru •Darius14 - Membru •lioN. - Membru •Fantoma - Membru •LuX.A. - Membru •Funky. - Membru •StPierre - Membru •Calypso - Membru •NeSqUiK. - Membru
Mario Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Vineri , 9.03.2012 ora 20:00, avem meeting,ne intalnim cu toti la GYM LS la fara 5 minute.Cine nu poate ajunge la meeting sa posteze aici sau sa-mi dea PM.Sper sa fim in numar cat mai mare de data aceasta si sa nu se mai intample ca data trecuta,multumesc .
Mario Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ma retrag din club ,mi'a facut placere,bafta in continuare.Daca vrea ,poate ramane alecs lider la acest club,daca nu poate fi scos la licitatie. # Multumesc celor prezenti la meeting`ul de astazi (4 :-j ) .