Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest clw20

[Plangere Incorecta]Krat0s limbaj

Recommended Posts

Guest clw20
Posted

am fost pana la roata acolo la pescuit sa vad daca e un elegy pe acolo ( imi trebuie pentru drop car pentru ca imi da mai multi bani pe elegy) m-am oprit in fata lui si el mi-a zis ce vrei eu i-am zis elegy dupaia mi-a zis mars si a mai spus si cu /s Ratat!! Va rog sa luati masuri.Multumesc!

i54.tinypic.com/33u4m77.png

Posted

ce masuri sa ia ? eu eram cu masina si incercam sa trec de tine. vezi ca nu ai pus poza bine.. mai invata

sa bagat cu gipu la parcat pe 2 benzi acolo la fish si dak il ocoleam nu ma lasa sa trec..

nu s-a intamplat nimik ....

si nu aveam nici masina puternica te iei degeaba de mine ?/:)

Guest clw20
Posted

poftim? Mi-ai zis ce vreau si ti-am zis elegy puteai sa zici nu am si gata.Nu tata tu esti smeker si ii zic mars si ratat.Puteai sa zici frumos nu am dute inalta parte si larevedere

Posted

Plangerea este incorecta , asta este modelul de plangere.

Model pentru a posta o plângere

1. Titlul topicului

Titlul topicului va trebui s? con?in? numele persoanei acuzate cât ?i motivul pentru care o acuza?i.

De exemplu, dac? dori?i s?-l reclama?i pe juc?torul Popescu pentru jigniri/injurii, titlul topicului va fi de forma: Popescu - limbaj.

2. Con?inutul topicului

Con?inutul topicului va trebui s? urmeze cu exactitate modelul:

Numele meu în joc:

Numele EXACT celui pe care îl reclam:

Screenshot-uri:

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):

Martori:

Closed + warn up.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...