ShOoK Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 2dor cu dacia lui Taranii waaa !!! Scosi din curu vacii,masina si tudor ) 4
SlowLy. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Daca ai probleme incearca sa le ti pentru tine. Pentru un simplu joc tu esti genul de om care se poate ....
Guest Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dar daca erai tu in locul lui ti-ar placea ? ..se vede ca nu stii cine esti.Copil de 2 bani.
2dor Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dar daca erai tu in locul lui ti-ar placea ? ..se vede ca nu stii cine esti.Copil de 2 bani. N-are legatura. Am facut o chestie doar pentru ca asa am considerat eu ca este corect , desi puteam sa nu o fac la fel de bine.
Guest Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Eu m-am referit ca e mic si n-are masina si nu a avut ce sa conduca..
Casio Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Notat. Esti pe lista mea neagra. 0:39 ai un + de la mine pt. melodie :* asa te vreau, cu parazitii pana la moarte
SlowLy. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 iauzi ma,numai copii de 2bani pe srv asta. Nu iti convine ? Poti pleca. In vederea mea ( si nu numa`i ) nu valorezi nici macar un amarat de ban.
ShOoK Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 iauzi ma,numai copii de 2bani pe srv asta. Nu iti convine ? Poti pleca. In vederea mea ( si nu numa`i ) nu valorezi nici macar un amarat de ban. SloWly,lingaule,zici asa doar sa-i atragi atentia lui 2dor. Dar cum esti de fel,daca iti zic ca-ti dau 20k,te pui si in genunchi . marsh
Paul Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 iauzi ma,numai copii de 2bani pe srv asta. Nu iti convine ? Poti pleca. In vederea mea ( si nu numa`i ) nu valorezi nici macar un amarat de ban. SloWly,lingaule,zici asa doar sa-i atragi atentia lui 2dor. Dar cum esti de fel,daca iti zic ca-ti dau 20k,te pui si in genunchi . marsh Oh god.. puteti sa terminati cu prostiile astea aici ? Aveti ceva de zis,ziceti-va pe mess,pe pm.. sau oriunde altundeva. # Melodia din video imi place :D 1
Drops Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Sal'tare. Domnu' ShOoK pana-mi dau io seama care-i faza cu acest topic ai DPA 24 h (fara warn - deocamdata !). Nu-mi este clar mie acu' ce-i cu filmuletu' de pe youtube ... dar te iei de 2 colegi de pe forum, ii jignesti chiar ! Iar 2dor e si Moderator LinkMania (poate ti-o scapat asta). In caz de se adevereste ceea ce banui eu acum iti recomand respectuos astea doua sectiuni: - link - link Nu transforma sectiunea FunMania intr-un loc de "paruiala" ! Domnu' 2dor cand ai timp da-mi, te rog frumos, un PM ca sa pricep si eu care-i faza cu filmuletu' post-at de ShOoK. Domnu' SlowLy. apreciez ca ai incercat sa intervii dar pe viitor, te rog frumos, da-mi PM cu ce ti se pare "anormal" in sectiunea FunMania. Domnu' paul_pop ... un domn - ca intotdeauna :tiphat:. Topic inchis pana-mi dau seama si eu care-i faza :D. Cu stima, Io, nea' Moderator FunMania Drops 4
Guest NightWishMaster Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Redeschis si gata de inchidere. ShOoK - Suspend 45 de zile pentru jigniri aduse unui membru al staff-ului in multiple instante si limbaj in alte arii. Cand iti expira suspendul te rog sa reflectezi un pic asupra deciziei de a mai posta pe Linkmania, si daca decizi sa o faci, te rog sa o faci cu mare bagare de seama, orice abatere similara pe viitor se lasa cu permanent. Vacanta placuta. de-a binelea