Jump to content
ShOoK

2dor la "balon"

Recommended Posts

Posted

Dar daca erai tu in locul lui ti-ar placea ? ..se vede ca nu stii cine esti.Copil de 2 bani.

Posted

Dar daca erai tu in locul lui ti-ar placea ? ..se vede ca nu stii cine esti.Copil de 2 bani.

N-are legatura. Am facut o chestie doar pentru ca asa am considerat eu ca este corect , desi puteam sa nu o fac la fel de bine.
Posted

Eu m-am referit ca e mic si n-are masina si nu a avut ce sa conduca..

Posted

iauzi ma,numai copii de 2bani pe srv asta.

Nu iti convine ? Poti pleca.

In vederea mea ( si nu numa`i ) nu valorezi nici macar un amarat de ban.

Posted

SloWly,lingaule,zici asa doar sa-i atragi atentia lui 2dor. Dar cum esti de fel,daca iti zic ca-ti dau 20k,te pui si in genunchi .

marsh

Posted

SloWly,lingaule,zici asa doar sa-i atragi atentia lui 2dor. Dar cum esti de fel,daca iti zic ca-ti dau 20k,te pui si in genunchi .

marsh

Oh god.. puteti sa terminati cu prostiile astea aici ? 8-| Aveti ceva de zis,ziceti-va pe mess,pe pm.. sau oriunde altundeva. :offtopic:

# Melodia din video imi place :D

• Upvote 1
Posted

Sal'tare.

Domnu' ShOoK pana-mi dau io seama care-i faza cu acest topic ai DPA 24 h (fara warn - deocamdata !).

Nu-mi este clar mie acu' ce-i cu filmuletu' de pe youtube ... dar te iei de 2 colegi de pe forum, ii jignesti chiar !

Iar 2dor e si Moderator LinkMania (poate ti-o scapat asta).

In caz de se adevereste ceea ce banui eu acum iti recomand respectuos astea doua sectiuni:

- link

- link

Nu transforma sectiunea FunMania intr-un loc de "paruiala" !

Domnu' 2dor cand ai timp da-mi, te rog frumos, un PM ca sa pricep si eu care-i faza cu filmuletu' post-at de ShOoK.

Domnu' SlowLy. apreciez ca ai incercat sa intervii dar pe viitor, te rog frumos, da-mi PM cu ce ti se pare "anormal" in sectiunea FunMania.

Domnu' paul_pop ... un domn - ca intotdeauna :tiphat:.

Topic inchis pana-mi dau seama si eu care-i faza :D.

Cu stima,

Io, nea' Moderator FunMania Drops

• Upvote 4
Guest NightWishMaster
Posted

Redeschis si gata de inchidere.

ShOoK - Suspend 45 de zile pentru jigniri aduse unui membru al staff-ului in multiple instante si limbaj in alte arii. Cand iti expira suspendul te rog sa reflectezi un pic asupra deciziei de a mai posta pe Linkmania, si daca decizi sa o faci, te rog sa o faci cu mare bagare de seama, orice abatere similara pe viitor se lasa cu permanent. Vacanta placuta.

:closed:de-a binelea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...