Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Level 20

Recommended Posts

Posted

optiunea de lvl 20 ce dmg iti da cum se calculeaza , stie cineva ?

Am cautat pe aici pe la diverse si la informati dar nu am vazut sa mai fie vreun topic in care sa se specifice acest lucru

Guest ogica
Posted

nici atata lucru nu esti in stare sa faci, o impartire.

e greu ma sa te duci la scoala cand iti bate prazu in geam

are chestii importante de facut...isi da 400 reputatie =))

oltean prost ce sa ii ceri

warn up - 3 zile suspend pentru insulte

Posted

normal ce faceti voi aici se numeste spam si pe acest forum din cate stiu se pedespeste cu warn up .

as dori un raspuns clar si sigur .. ce ati zis pana acuma sunt numai aberati.

Posted

aprob :rofl1:

optiunea de level/20 era conceputa pentru serverele fara reset. pentru cele cu, e inutila.

Posted

c0ac89136853622.jpg

Un item cu lvl/20: 9cbdf8136853628.jpg

Doua iteme cu lvl/20:513953136853632.jpg

p.s. daca ai un item cu lvl/20 o sa primesti 1 punct in plus la max dmg, la al 2-lea item cu lvl/20 o sa primesti 1 punct in plus la min dmg vezi printuri

Posted

aprob :rofl1:

optiunea de level/20 era conceputa pentru serverele fara reset. pentru cele cu, e inutila.

exista o mica diferenta..insignifianta sau nu totusi e :) bine..referitor la un duel si cel care joaca conteaza cat si internetul..optiunile nu intotdeauna au primul cuvant.depinde de 3-4 factori.

Posted

c0ac89136853622.jpg

p.s. daca ai un item cu lvl/20 o sa primesti 1 punct in plus la max dmg, la al 2-lea item cu lvl/20 o sa primesti 1 punct in plus la min dmg vezi printuri

hmmm deci din cate vad e cam = cu 0............ pt ca 20 dmg nici nu se observa la un duel sau la alceva:-/

printurle care mi le ai aratat sunt facute pe linkmania?

Posted

c0ac89136853622.jpg

hmmm deci din cate vad e cam = cu 0............ pt ca 20 dmg nici nu se observa la un duel sau la alceva:-/

dupa mintea ta, impartirea unui numar la alt numar se calculeaza diferit pt fiecare server in parte?

Posted

o impartire , douaaaaa .....??!

astea-s intrebari din alea gen "lumea lu Gaita" , nu mai stie s0are cum sa faca si el un +1 acolo la posturi ca la reputatie vad ca le are

Posted

c0ac89136853622.jpg

dupa mintea ta, impartirea unui numar la alt numar se calculeaza diferit pt fiecare server in parte?

:rofl1: :rofl1: citeste ce ti-a scris bunny ori low G. e chiar asa greu de inteles?a explicat destul de coerent.o impartire doua trei.dam din buric printre femei =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...