Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lion112

Transformari

Recommended Posts

Posted

la level 150 te duci in davias la priest sevina (savina? nu mai stiu). o sa trebuiasca sa cauti 2 iteme. primul pica in lt1. omori, il iei, il duci inapoi la ea. apoi al doilea pica in lt7. omori, il iei, il duci inapoi la ea

pica in functie de noroc, poti sta 3 minute la un item sau poti sta 1 ora

hf

Posted

la level 150 te duci in davias la priest sevina (savina? nu mai stiu). o sa trebuiasca sa cauti 2 iteme. primul pica in lt1. omori, il iei, il duci inapoi la ea. apoi al doilea pica in lt7. omori, il iei, il duci inapoi la ea

pica in functie de noroc, poti sta 3 minute la un item sau poti sta 1 ora

hf

Servina parca era.e undeva la iesirea de sus in stanga la Guild Master Sta langa o sanie.un pic mai sus de mosu care impacheteaza jwl.e usor. tre sa pice tear of elf si nu mai stiu ce.dupa parerea mea faci questu undeva dupa lvl 300 sa iti fie mai usor.daca esti 150 te chinui.

Posted

As dori sa stiu si eu cum sa ma fac din elf in muse elf???

Da pm in joc si te ajut eu ..poate te ajut si cu un set.. :) :tiphat:

Pm galactico sau anohoolic.

E de apreciat ca mai sunt persoane care numai acum se apuca.. tocmai cand ma las eu :))

Posted

E de apreciat ca mai sunt persoane care numai acum se apuca.. tocmai cand ma las eu :))

crezi ca intereseaza pe cineva cum te lauzi tu ca te lasi de mu? (ai mai facut un topic akm ceva timp cu cerere 98 ca sa te dai mare sa faci spam ) oricum nu o sa te lasi pe playerii de noi si alea alea ... vai

Posted

Te rog sa iti vezi de treaba ..ma cunosti de undeva? Eu zic ca nu. Pai normal ca ma las ..am o viata ..am un servici .. n-o sa stau toata ziua sa ma cert sau sa va invat cate ceva despre bun simt. Voi traiti aici,, respirati aici .. Eu nu pot asa. Cat despre joc am sa mai intru dar rar pe conturile mele v-a juca altcineva.. in care am incredere. Mie imi ajunge.. Daca suntem Oameni hai sa dam dovada de oameni .. M-am oferit sa ajut un incepator.. ce trebui sa te bagi tu unde nu ai treaba? In fine ..sper ca ati invatat cate ceva de la mine.

Lion ,te rog sa imi dai pm aici ..ca o sa intru in joc sa iti dau cate ceva pentru caracterul ce ti-ai selectat. O zi buna ..si incarcate cu o doza buna de nesimtire si ignoranta ca altfel n-ai sa rezisti.

Posted

crezi ca intereseaza pe cineva cum te lauzi tu ca te lasi de mu? (ai mai facut un topic akm ceva timp cu cerere 98 ca sa te dai mare sa faci spam ) oricum nu o sa te lasi pe playerii de noi si alea alea ... vai

ma oligofrenule,ce dreq te bagi in seama?pai daca omu te injura nu e bine,daca omu te ajuta nu e bine,suturi in cur vrei?(mai lasa mu-ul si pune mana pe carte!)panarame si pitiponci sunteti voi ma rapanosilor!

arda-var gazu,pana va dati seama ce oameni sunteti!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...