Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Snele

problema intrare in joc

Recommended Posts

Posted

Am downloadat MuOnline LM S2 Full (+p2) rar - 312MB , am dezinstalat , am bagat patch2 si nimic.

Intru in start-S2.exe , pun aceeasi rezolutie cu cea a monitorului, mi se deschide fereastra de scrie k2 network si webzen .. se incarca jumate si apoi dispare sau se incarca de tot bara aceea si ramane ecranu negru.

Ce nu fac bine sau de la ce poate sa fie? ca am incercat si cu celelalte (.zip , .7z ) si la fel face.

Multumesc anticipat.

Posted

Am downloadat MuOnline LM S2 Full (+p2) rar - 312MB , am dezinstalat , am bagat patch2 si nimic.

Intru in start-S2.exe , pun aceeasi rezolutie cu cea a monitorului, mi se deschide fereastra de scrie k2 network si webzen .. se incarca jumate si apoi dispare sau se incarca de tot bara aceea si ramane ecranu negru.

Ce nu fac bine sau de la ce poate sa fie? ca am incercat si cu celelalte (.zip , .7z ) si la fel face.

Multumesc anticipat.

In primul rand, daca ai descarcat

MuOnline LM S2 Full (+p2) rar - 312MB
de ce ai mai pus si patch ? Daca scrie ca e Full este de la sine inteles ca patch-ul este integrat. Daca mai instalezi o data , cum trebuie, si tot nu merge descarca ultimele drivere pentru placa video de pe site-ul producator al chipset-ului, dezinstaleaza-le pe cele pe care le ai acum si punele pe ultimele si vezi daca merge.

Folosesti un sistem desktop sau mobil ? Placa video integrata sau dedicata ?

Posted

off topic: vladut l'ai bagat in ceata=)))))

On topic: Daca nu merge cum a spus Vladut mai sus! Reformateaza PC'ul si vezi daca ai aceleasi probleme!....asta in caz ca nu ai rezolvat inca :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...