Mr.Dexter Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Astept un raspuns din partea lui: SilenT ElectroxX RydeR Lolzeye ZealL Muzik alecs
Guest Ionut Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Din lipsa de playeri am decis cu acordul lui kid sa invit urmatori jucatori pentru a forma un gang puternic sa castigam supremacy si warurile cu inamicii.Invitati sunt : 1. Donie - a acceptat 2. Leoluca - a acceptat 4. Bl4ck_falc0n - a acceptat 5. StPierre - Acceptat. 6. Lazoe - a refuzat 7.Cristi_ - a refuzat 8. Alexus - a acceptat 9. Semos 10. Instinkt - a acceptat .
LaZoE Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pentru inceput , vreau sa-ti multumesc pentru ca te-ai gandit si la mine , dar ... deocamdata voi fi nevoit sa refuz , vreau sa mai raman F.B.I , sa fii sigur ca odata ce ma hotarasc sa ies din F.B.I sau voi fi demis , am sa vin in DNB , Srry . 1
meetique Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Multumesc mult pentru invitatie. Imi pare rau dar nu pot accepta. E momentul in care sfr-ul asteapta multe de la mine. Nu ii voi dezamagi si in plus am revenit la motto-ul: sfr 4 ever. Sper sa-ti faci o echipa buna. Bft. Te astept in sfr.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Pff .. iti multumesc ca te-ai gandit la mine,dar sunt nevoit sa refuz.Abia ce am intrat in Mafia si mi-am facut multi prieteni si imi propun sa mai stau o perioada aici. # Mai am un cont mai mic,daca e ok,pot intra cu ala in DNB :D
vLn0994 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Multumesc pentru invitatie dar nu pot sa o accept daca e o sa fiu si eu pe acolo dar poate alta data .... sper sa nu te superi pe mine ...poate alta data ...
CrIsTi_ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine dar nu e momentul sa intru in gang ca nu am destui bani vreau sa fac bani apoi voi veni cu placere in DNB .
instinkt1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Vreau putin timp sa ma mai gandesc oricum nu-mi vine sa cred ca cineva sa gandit la mine mai ales ca joc de vreo luna
Mihai Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Imi pare rau dar trebuie sa refuz invitatia. Ti'am spus in joc ce si cum :| Gasesc eu o cale sa ma revansez :D
instinkt1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Deci se pare ca accept sper sa facem treaba buna impreuna sa fim uniti si cei mai buni:)
instinkt1 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Man mi-am dat demisia astept sa ma contactezi ca sa ma bagi in DNB
Sl3nder Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Accept invitatia !!! :D multumesc ca m'ai ales :D