Taft Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Numele meu în joc:Taft Numele EXACT celui pe care îl reclam:JUV3NTUSSS Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/191/samp024it.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Pai dupa mii de injuraturi, jigniri si comportament non-FP ..vazand ca nu-i iese cu nimic sa ma faca sa gresesc in fata lui/serverului/adminilor care au facut regulamentu si asa mai departe ce a zis acest player..hai sa-l omor in SafeZone ca doar ..nu imi iese nimic ! Totul incepuse cand ma jignit si ma acuzat de cod:-@ nu stiu ce cod as putea avea..:-?? ma rog si dupa mereu cand ma intalneam cu el ma ataca ma omora ma jignea l-am lasat in pace ..crezand ca nu are mai mult de 12-13 ani dar acum vad ca are mai putin ...! CUM SA MA ATACE IN BANCA ? Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):Specter, KiD (din cat tin minte..) Martori: Keltzy AHH ! Vreau sa mai adaug ceva ..dupa ce i-am adus la cunostiinta ca am sa-i fac plangere a inceput sa faca pe "smecheru cu mine" sa ma atace iarasi in SafeZone :) plus sa ma acuze aiurea:) Cer sanctionarea acestui player lipsit de bun simt :) http://imageshack.us/g/69/samp028wz.png/
JUV3NTUSSS Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Legat de post... pe langa faptu' ca ai fugit in banca dupa ce eu te-am atacat in fata bancii, pe strada.. nu ai nici macar o poza in care te omor.. de ce? Pentru ca ti-ai provocat crash intentionat.. nu are rost sa continui.. Si legat de limbaj, ce jigniri? Ar fi bine sa aduci poze la aceste acuzatii, daca nu taci.. sunt lucruri inventate de tine.. asa ca termina-te cu acuzatiile si jignirile.. te omor de cate ori vreau, mai ales ca faci si non-fp incontinuu, dar lasa ca de acum facem ss-uri prietene.. PS. Titlu e necorespunzator! Hai bafta!
Taft Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Legat de post... pe langa faptu' ca ai fugit in banca dupa ce eu te-am atacat in fata bancii, pe strada.. nu ai nici macar o poza in care te omor.. de ce? Pentru ca ti-ai provocat crash intentionat.. nu are rost sa continui.. Si legat de limbaj, ce jigniri? Ar fi bine sa aduci poze la aceste acuzatii, daca nu taci.. sunt lucruri inventate de tine.. asa ca termina-te cu acuzatiile si jignirile.. te omor de cate ori vreau, mai ales ca faci si non-fp incontinuu, dar lasa ca de acum facem ss-uri prietene.. Hai bafta! Daca ai vreo dovada cu care poti sa ne arati ca eu fac non-FP si alte prostii pe care le mentionezi tu mai sus arata-le daca nu atunci lasa adminii sa posteze si gaseste alt loc pentru +1 2.la mana am sarit pe masina mea a explodat ai inceput sa comenezi si ai ramas langa ea eu m-am dus in banca sa-mi iau bani pentru heal..si ai intrat dupa mine dupa 2 minute si ai inceput sa ma ataci:) in SafeZone nu ai voie :- sa ataci, sau sa omori :) - sa furi masini 3.la mana crash-ul nu a fost provocat daca este nevoie putem sa le cerem moderatorilor sa se uite in log :) mi-a aparut chestia aceea cu nick-ul o eroare pe care o primesc des :) 4. Ce non-FP am facut ?.. vreau si eu o dovada la toate acuzatiile pe care mi le aduci tu prin acest reply:) 5. la mana in pozele mele se vede clar ca ai incalcat de 2 (doua) ori regulamentul fiind constient de ceea ce faci
JUV3NTUSSS Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Awai, ba copilas.. E dreptu' meu sa ma apar.. stii ce e +1 macar? O sa vina si pozele alea stai linistit.. nu credeam ca o sa fie nevoie acum pe moment, dar nu-ti fa tu probleme legat de acest aspect.. Si in plus, nu ai nici o poza in care te omor! Hai gata cu discutia, asteapta decizia moderatorilor. LE: Daca in Safe-Zone nu ai voie sa furi masini cum zici tu, inseamna ca ai citit alt regulament decat cel al acestui server.. Si mai taci odata, ce reply-uri aiurea? Ma privesc in mod direct si e normal sa raspund ba copilas.. hai taci si asteapta decizia moderatorilor.
Taft Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Awai, ba copilas.. E dreptu' meu sa ma apar.. stii ce e +1 macar? O sa vina si pozele alea stai linistit.. nu credeam ca o sa fie nevoie acum pe moment, dar nu-ti fa tu probleme legat de acest aspect.. Si in plus, nu ai nici o poza in care te omor! Hai gata cu discutia, asteapta decizia moderatorilor. Tu sti ce inseamna atac in Safe-Zone ?? Tu ai citit macar regulamentul ?? Sa te ajut eu la intrebare..Clar ca nu ai citit mai sus ti-am enumerat cateva din actiunile care nu ai voie sa le faci intr-un Safe-zone iar din moment ce vii cu asemenea afirmatii e clar ca ai si dovezi si martori si toate "tacamurile" care iti trebuiesc pentru a dovedi aceasta treaba:) ( treaba = eu nu joc Fair-Play) Te mai rog inca o data nu mai da reply-uri aiurea asteapta decizia adminilor:)
Menum35 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Asta este modelul de titlul al plangeri. Model pentru a posta o plângere 1. Titlul topicului Titlul topicului va trebui sa contina numele persoanei acuzate cât si motivul pentru care o acuzati. De exemplu, daca doriti sa-l reclamati pe jucatorul Popescu pentru jigniri/injurii, titlul topicului va fi de forma: Popescu - limbaj. Closed + Warn up.