AnaMaria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 eu intru zilnic dar vad ca nu e nimeni si ies... intru cam de 2 3 ori pe zi sa verific.. Eu as intra .. dar si asa sunt jignita si injurata destul pe global.. nu vreau sa si aud injurii la adresa mea. Asa ca mai bine renunt la ideea sa intru... N-am ce face ca unii din noi nu dam dovada de oameni.. de injurat nu te injura nimeni degeaba ;) asa ca numai plange atata pe forum. @buna ideea dar de srv cn se mai ocupa in momentul de fata? iceman cand am vb ultima data pe pm (acu3-4luni) ai zis ca srv va suferi modificari radicale ...insa nu am vazut nimic pana acum Sunt persoane cu care am ceva ..nu zic nu .. Dar sunt si persoane care vorbesc ca la usa cortului ..gratuit. :tiphat:
Guest Muonline2012 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 @buna ideea dar de srv cn se mai ocupa in momentul de fata? iceman cand am vb ultima data pe pm (acu3-4luni) ai zis ca srv va suferi modificari radicale ...insa nu am vazut nimic pana acum cum nu ai vazut :))) inainte erau 400 on ( si aia mai cu capu pe umeri ) acuma sunt 200 ( toti sub 15 ani ) .. nu ti se pare ca e o modificare radicala ?
Guest fu210gura Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 De acum puteti sta de vorba pe voice chat: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=412813 degeaba iti dai silinta pentru ..niste nesimtiti.. voce le mai trebuia si le au pe toate.. tupeu au mucosi ..garla
Dark Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 pt cei panicati :lol: ca si simplu utilizator se poate da mute, ignore / block la alt user in caz ca nu vrei sa il auzi sau sa iti scrie.
=Simo= Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 foloseste cineva team speakul asta? ca am tot intrat sa mai schimb o vorba cu lumea si nu e nimeni pe acolo