IceMan Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 De acum puteti sta de vorba pe voice chat: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=412813
AnaMaria Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Multumim ..dar nu vreau sa imi imaginez cand vor incepe ..anumiti playeri cu injuriile..O seara placuta.
Ang3lik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 te scarbesti numai cand vezi unele reply pe forum...si asta sub form de scris...dar intr-o conferinta...tulai si ioi :)) ar fi fain daca ar putea sa-si faca fiecare guilda(sau ally) un canal....daca sunt multi(numeric) :)
Parazitu' Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 merge ca mirc cu autobot pentri injurii si ban eventual filtru ip si sa nu mai aiba acces pe forum daca foloseste cuvinte vulgare.este scriptu asta am impresia pe linkmania
IceMan Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Multumim ..dar nu vreau sa imi imaginez cand vor incepe ..anumiti playeri cu injuriile..O seara placuta. Pentru asta exista operatorii si administratorii de canale. te scarbesti numai cand vezi unele reply pe forum...si asta sub form de scris...dar intr-o conferinta...tulai si ioi :)) ar fi fain daca ar putea sa-si faca fiecare guilda(sau ally) un canal....daca sunt multi(numeric) :) Se poate face, la cerere, vezi forumul dedicat TS.
Ang3lik Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Multumim ..dar nu vreau sa imi imaginez cand vor incepe ..anumiti playeri cu injuriile..O seara placuta. Pentru asta exista operatorii si administratorii de canale. te scarbesti numai cand vezi unele reply pe forum...si asta sub form de scris...dar intr-o conferinta...tulai si ioi :)) ar fi fain daca ar putea sa-si faca fiecare guilda(sau ally) un canal....daca sunt multi(numeric) :) Se poate face, la cerere, vezi forumul dedicat TS. atunci ma incanta ideea :cool2:
AnaMaria Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Daca o sa fie cum e acum la plangeri .. o sa fie jale... Adevaru ...e ca nu ne cam mai dam interesu.. Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului, apreciem munca depusa pentru ca noi sa ne simtim bine... :) P.S vedeti ca mai sunt si lucruri bune pe serveru asta? :)
pharrell666 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 haideti ma intrati si voi... ca sunt doar eu cu inca unu..
scarlate Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului du-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =)) =)) =)) =)) =)) cum sa ai varsta pe care o ai si sa faci greseli atat de grave? spam - 5 zile suspend
Ang3lik Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului du-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =)) =)) =)) =)) =)) cum sa ai varsta pe care o ai si sa faci greseli atat de grave? in orice topic exista cate un mapet,care are cu totul altceva de comentat #-o
scarlate Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului du-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =)) =)) =)) =)) =)) cum sa ai varsta pe care o ai si sa faci greseli atat de grave? in orice topic exista cate un mapet,care are cu totul altceva de comentat #-o vezi-ti de bug-urile tale :)) e spiritul civic care m-a impins sa comentez. cand vezi pe cineva mai ... low rate :D... ii atragi atentia, macar ca tot e topicul despre TS, mapeti sunteti cei care credeti ca TS-ul va fi o modalitate de refulare a majoritatii mu-istilor dar majoritatea nu e chiar asa mica in ceea ce priveste varsta si, daca inca nu v-ati prins pana acum, exprimarea verbala difera de cea scrisa, tonul si atitudinea schimbandu-se, mai mult sau mai putin. cei care au mers la gathere pot confirma
AnaMaria Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dar multumim oamenilor ca tine..care se gandeste la o inbunatatirea a serverului du-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =)) =)) =)) =)) =)) cum sa ai varsta pe care o ai si sa faci greseli atat de grave? in orice topic exista cate un mapet,care are cu totul altceva de comentat #-o vezi-ti de bug-urile tale :)) e spiritul civic care m-a impins sa comentez. cand vezi pe cineva mai ... low rate :D... ii atragi atentia, macar ca tot e topicul despre TS, mapeti sunteti cei care credeti ca TS-ul va fi o modalitate de refulare a majoritatii mu-istilor dar majoritatea nu e chiar asa mica in ceea ce priveste varsta si, daca inca nu v-ati prins pana acum, exprimarea verbala difera de cea scrisa, tonul si atitudinea schimbandu-se, mai mult sau mai putin. cei care au mers la gathere pot confirma Exista vre-un topic sa n-am fani? :-j.. Esti off topic baiete.. sper ca adminu sa te sanctioneze. Greseala e omeneasca.. :) ..dar ce sa ceri.
MurDoc Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 E un topic in care sunteti anuntati ca s-a deschis un canal pentru voice chat, si voi ati ajuns sa va certati. Incetati sau suspendurile vor veni.
VISE Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 o treaba buna , dar nu o sa tina mult pun pariu , la cum se injura astia ^_^
Forbidden Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Si crezi ca pe TS nu se poate da ban? Stai linistit, cu timpul o sa se stranga oameni care pot socializa.
tranced Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 o treaba buna , dar nu o sa tina mult pun pariu , la cum se injura astia ^_^ canalul pt mu e gol mai mereu asa ca puteti intra linistitii
pharrell666 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 eu intru zilnic dar vad ca nu e nimeni si ies... intru cam de 2 3 ori pe zi sa verific..
AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 eu intru zilnic dar vad ca nu e nimeni si ies... intru cam de 2 3 ori pe zi sa verific.. Eu as intra .. dar si asa sunt jignita si injurata destul pe global.. nu vreau sa si aud injurii la adresa mea. Asa ca mai bine renunt la ideea sa intru... N-am ce face ca unii din noi nu dam dovada de oameni..
Parazitu' Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 dupa cate stiam cine injura e pedepsit nu? :) totusi sa nu uitam de cei 7 ani de acasa pentru cine ii are.doar nu e deschis canalul sa ne apucam sa ne magarim intre noi si sa ne spurcam in tot felul.dimpotriva.e pentru socializare.daca ai cu cine :)
pharrell666 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 pai daca vezi ca lumea e proasta poti sa iesi.. nu esti obligata sa stai sa asculti mizerile altora
shootervl Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 eu intru zilnic dar vad ca nu e nimeni si ies... intru cam de 2 3 ori pe zi sa verific.. Eu as intra .. dar si asa sunt jignita si injurata destul pe global.. nu vreau sa si aud injurii la adresa mea. Asa ca mai bine renunt la ideea sa intru... N-am ce face ca unii din noi nu dam dovada de oameni.. de injurat nu te injura nimeni degeaba ;) asa ca numai plange atata pe forum. @buna ideea dar de srv cn se mai ocupa in momentul de fata? iceman cand am vb ultima data pe pm (acu3-4luni) ai zis ca srv va suferi modificari radicale ...insa nu am vazut nimic pana acum